![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
vreau si eu o parere despre masina asta.... in functie de ce se zice pe aici poate particip cu ea si la concursul d sarbatori... :D :arrow: :arrow: :arrow:
|
pls ziceti ceva si despre loganu meu...:P... dak e praf macar ziceti-mi k sa stiu si sa-l iau d la capat :P... dar ziceti ceva...:lol:
|
nytrous_oxide05 : e nashpa are destule defecte mai ales interioru
leeloo : e tare drift style;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vedeal-as la mine in curte :D !
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
si tu crezi ca o sa mai participi aucmdupaceai pus poza aici? |
1 Attachment(s)
Am si eu un fel de lowrider ! Nu m-am bagat la chestii foarte complicate ... Mi se pare cam cea mai buna din ce am facut eu ! Sper sa va placa astept comentarii
|
@Nytrous_oxide05 - loganul e din carton. arata naspa, pt ca are multe multe greseli
@Leul - Bugatti - e misto, finutz tuning tuningul, nu am ce zice ;) @burn_X1 - monaro - ireale rau stopurile, spoilerul e ireal @wlady - dap, e OK, nu vad greseli, poate ar fi mers o folie pe geamuri |
2 Attachment(s)
the black corrado ;)
wlady : culoarea la jante e ireala |
Da .. cam asta stiu si eu ! Dar nu am stiut cum s-o fac mai reala ! Anyway foarte frumos VWul tau ! Nu sunt greseli !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu am avut ce sa fac si am zis sa fac si eu un MCV ... deh ... e la moda ! Nu am facut mare lucru pentru ca nici nu am avut chef de VT ... dar decat sa ma plictisesc ... Sper ca va place ! Din punctul meu de vedere sunt niste greseli dar nu am stiut cum sa trec peste ele ... sper sa ma iertati pentru ele :-D
|
leeloo frumoasa masinuta a iesit bine dar parca bumperul fata.. cam zgarie asfaltu in partea dreapta(imagine, stanga masina) o fi ea perspectiva da totusi e lasata prea jos acolo fata de partea cealalta... oricum e frumoasa bravo baga mare incontinuoare
|
2 Attachment(s)
ms am retuasat chestia aia ....
pls comentati la "my latest chop" -new bg -rim change -new rear/front bummper -new rear-lights' design -new side bummper -cf hood -racing wheels -hood pins -new mirrow(cf) -new interior -cuda front grill -dark windows |
frumoasa ... calitativ e chiar bine bravo ... dar park e prea umflata capota ... iar masca aia de cuda nu mai urmareste liniile masinii ... plus ca nu e bine centrata ...
|
ca mana de lucru e...ok :-P ...dar sa pui bot de cuda pe o masina euro-tuner prin definitie e bleah:lol: ...pur si simplu nu se face :rolleyes2 incearca sa pastrezi un stil...
|
hai mah da da bine .... daca nu va ziceam ca e bot d cuda ??? stiuati?:LOL: ... mah da bne .... am facut din "euro-tuner" ceva combinat cu muscle
|
la 12 ani simturile si gusturile nu`s asa de bine dezvoltate ..
si mai micsoreaza semnatura aia lilu ! |
2 Attachment(s)
un mic ceva...:P
|
dagut... simplu si frumos chit ca nu imi pre place botu la masina asta da....
|
Quote:
btw lks n-am 12 ani |
@ big_ballz : La spoilerul spate ar trebui sa mai dai si tu cu un smudge tool ( R ) ! Jante blurry ! Cam astea sunt greselile ! Dar in opinia mea culoarea nu da bine .
|
2 Attachment(s)
Aci te-am parkat ...
|
Leul ... jantele au niste reflexii prea puternice ... plasa din masca e prea mare ... prin usa deschisa nu se vede imterioru sau macar o balama care s-o tina ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva west coast style ! Simplu ...
|
prea putin tuning
|
L33Loo
Nu-ti mai place romana?..de ai inceput sa vb in engleza. Sau e la moda un cuvand in ro unu in engl Macar daca scrii in engleza, scrie si tu tot cuvantul, ca sa putem descifra mai usor PS: redimensioneaza-ti semnatura! :-) |
2 Attachment(s)
Comentati pls....
|
2 Attachment(s)
si la mine :???: :???: :???:
|
N1ghtG3o - Angel Eyes nu tzia iesit....
- Intercooler Stramb de numa - amandoua jentzile sunt deformate .... - Eleronu pe spate nu l-ai gatat si nici prelungire prin luneta nu ai. - cred ca ai vrut sa faci neoane in aerisirile de deasupra intercoolerului si dedesuptul acestuia.... - faru din stanga are alta forma decat cel din dreapta...... - si culoarea mi se pare cam ireala Ai de grija la selectzi .bafta striker_vali - n-ai prea modificat prea multe,janta spate stramba,plaasa din bara fata ee cam mare si nu da bine .succes |
1 Attachment(s)
Ceva mai frumos decat pana acum ! Am facut un kit pentru Logan ! Am luat doar cateva piese de pe alte masini, spoilerul fata e made by me ... poate va place ... Am incercat sa fac niste angel eyesuri frumoase ...
|
2 Attachment(s)
Ai janta de spate putin plata si angel eyez ma sperie cand ma uit ( tiau iesit ) , mai exerseaza pe masini cu lunii curbe ... sunt mai usor de modificat ( sfat ) ! Mitsu Evo VIII Most Wanted ...:-P :-P :-P
|
wlady ... carbonu e binisor facut ... se vad diferente de culoare intre fostele ornamentele negre de plastic si croseria masinii ... jantele mi se par cam plate ... plasa din masca si spoiler nu are umbre si reflexii ... ai vopsit numai o oglinda ... angel-eyes-urile sunt ireale ... (eu unu) nu sunt de acord cu z-style vents pe spoiler ...
|
"lol" AM UITAT OGLINDA !!! Doamne.... anyway o sa mai fac ceva la ea dar cum fac umbre si reflexii la masca ?
|
leul : janta spate plata si neoane ireale
|
2 Attachment(s)
Hummer ... Wellcome to the club ...
|
4 Attachment(s)
leule: la evo puteai sa il cobori mai mult si sa ii pui ceva jante mai misto si ceva body kit... si neonu e cam ireal...
hummeru arata ceva mai bine... dar putin tuning.... acuma si ceva de la mine... e mai veche dar am uitat sa o postez pe aicea... nu e ceva prea deosebit... deoarece eram in lipsa de tipm... :/ |
2 Attachment(s)
comentatzi plz...:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning