![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Quote:
|
l-am luat si eu...........nu l-am vazut......dar din secvente nu mi se pare prea interesant,e mai mult sf:-) :-)
|
e prea tras de par frate...bine k pana la urma fiekre cu preferintele lui...dar am vazut mult prea multe filme si sunt prea critic ...si e lojic sa nu`mi plak asta!!!
|
Quote:
Quote:
|
yo 1 am o idee ce fac ei cu urshii!!dar...vdm knd o fi....:)....bogdane...u ce mai zici....akuma de knd "fara roti" ...km scump la vedere...
|
app bogdan a fost pe la sala aseara??k nu am vazut nici un golf park,nu d alta dar vroiam sa va mai cunosc si eu :D
|
N-a fost Bogdan, MIN-ule.
Oricum bine ai venit, ne-am cunoscut si noi... Data viitoare ia-ti si bolidul... Pentru poze, filme si alte chestii... |
da bonule,si ms pentru primirea calduroasa,data aviatoare o sa vinsi eu cu elicopteru meu :D da nu vroiam sa ma complic aseara la pozne k voi erati din club si na,a mea nu avea ce cauta in albumul d la club,oricum sper sa ajung si eu cu a mea cat d curand si sa facem nishte poze cu cei d p forum k sa apara si a mea in ele :D
|
nu, nu am fost am avut niste treaba. da rmai sunt ocazii.
da, kraven, sunt cam scump la vedere...cred ca din cauza fumurilor.... dar trece si asta;) |
yo kred k iti era frik:)...pe bune akuma....si de aceea nu ai venit...fumurile sunt la urma:D
|
da...si asta e posibil..si fumul era de la fuga....
bine, dar ma apara alexa...daca e, nu? |
Caut pareri despre Ceratec aditiv ulei motor?
|
raspundeti-mi si mie va rog la o intrebare:
Caut pareri despre Ceratec aditivi ulei motor? Astept raspuns pe adresa mea de e-mail [email protected] PLS PLS PLS PLS PLS |
google?......
|
Search...;)
|
Bonule,ce faceai azi in bariera??k ti am vazut masina pe acolo,sau acolo stai u???sper sa nu te incurc k am trecut repede pe langa u si asa am diclit :D
|
min`ule...la work asta...sta toata ziua cu cracii in sus la birou:))...si ishi ia bani:D...ce viatza pe unii:)
|
Quote:
|
Quote:
|
bha ma lashi....iar incepi:))).....
|
:poke: :D
|
Quote:
Ce am mancat asearA? :lol: |
Am nevoie de ajutor !!!
am cumparat o alarma ``sep com,model-cf425`` si nu are nici o telecomada si nici manualul de utilizare.
stiu ca majoritatea alarmelor au functie de memorare a altor telecomenzi cred ca este model mai vechi pentru ca am cautat in magazine dar nu se mai gaseste acest model. Ma poate ajuta cineva ??????? |
Quote:
|
frate cred ca sunt spam astia cu tot felul de intrebari :) :D
|
nu sunt mha...iti zice jan todd aciulea :D
|
vreau si eu neshte lamuriri dak poate cineva sa ma informeze pls!!!
examenul pentru permisul de conducere dupa noul cod: am inteles k se da intai sala, dupa kre poti sa faci scoala in orash!! ma intereseaza si pe mine ce acte iti trebuie pt. acest examen de sala!!(din pakte nu ma interesez pentru mine:(..) |
poti da sala cu 3 luni inainte de 18 ani,iar la 18 ani te apuci de orele de condus dupa care dai orashu........
|
Chiar nu vrea nimeni sa-mi raspunada la intrebare
Am cerut si eu un sfat :rolleyes2 |
Nu cred ca are nimeni aceasta alarma. Ne pare rau, insa nu te putem ajuta. Incearca sa intrebi undeva la topicurile despre electronica auto, am impresia ca exista un topic si cu alarme.
|
Re: Am nevoie de ajutor !!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
yo am impresia k iti trebuie ochelari dragoshe...ce am zis yo si ce zici u....
am zis k nu pentru mine...citeshte si u k`lumea |
poi ar fi:
1.Cazieru 2.Taxa de permis 3.Taxa de examinare auto 3.Adeverinta de studii de la scoala 4.Fisa medicala 5.Copie dupa buletin 6.Poze permis impreuna cu forumularu kre il primesti knd faci pozele(io am facut la PHOTO BABY); 7.Anexa kestionar minim 20 puncte 8.Formularu de la scoala de soferi de care se ocupa secretara (semnaturi bla,bla.....) 9.Dosar cu sina astea sunt actele ....are de alergat....;) |
Don-ul,iar erai azi la munca??:D,k iar ti am vazut masina acolo,pakt k nu pot scoate poza d p tel k i am facut si poza la BON :D
|
Quote:
de zilele astea o sa vezi un vento cu burta pe asfalt pe acolo ;) |
astept cu nerabdare sa vad vento ul,car cred k i se rupe inima si dupa vectra :(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning