Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Aadryan 24-02-07 12:51

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 767017)
Stati linistiti Taxa nu o sa dispara!Tariceanu si multi altii au afaceri cu masini...si nu le convine sa elimine taxa...pt. ca vor pierde bani! :evil:

Mah ceva o sa se schimbe radical la taxa asta ilegala 100%. Daca nu o sa dispara banuiesc ca o sa se numeasca taxa de mediu dar atunci o sa fie mult mai mica si o sa fim obligati toti sa o platim, indiferent ca aducem masini de afara sau avem o Dacia amarata si o sa sara lumea cum a sarit si cu nou' cod rutier. Si noi suntem prosti ca nu zicem nimic si ei profita de asta cu varf si indesat. Ati vazut in Argentina??...La aia cand nu le convine ceva au iesit in strada si darama tot de le sta in cale..In fine: in Ue taxa auto nu depaseste 600 de euroi si poate va fi si la noi mai bine. :peace:

Gykutzu si atatt 24-02-07 14:22

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 768328)
prea...pentru copii sa mor yo...deci...sincer...ma ashteptam la mai mult...

l-a luat si pa superrman ala :D :Dcam SF

Red_D()g 24-02-07 23:29

l-am luat si eu...........nu l-am vazut......dar din secvente nu mi se pare prea interesant,e mai mult sf:-) :-)

kraven_4_all 25-02-07 09:25

e prea tras de par frate...bine k pana la urma fiekre cu preferintele lui...dar am vazut mult prea multe filme si sunt prea critic ...si e lojic sa nu`mi plak asta!!!

bogdan_wrc 25-02-07 12:01

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 765355)
bogdane...dak sau knd vin amicii tai ..dai un tzarr pls...

deci unul a fost la un chef grav si nu venea...si altului i s-a stricat turbo...sa vedem sapt viitoare, dar cred ca vine doar FMM...ca leonul are prob...

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 766825)
Pentru ce sa vina baietii de la Bucuresti?
Nu e cazul deocamdata. Decat daca vor sa se joace cu doi urshi. In rest..., nu stiu. Catzi ponei au fiecare? Leon-ul si FMM-ul...

ponei?? >220 ..doar ca ca sunt TDI si cuplu e din ala de camion. de ce sa vina? sa ne distram prin cluburi si baruri..circoteca, sa mai ne pregatim pentru marea intanre din primavara....si sa mai schimbati si voi adversarii... voi...adica way si bon si 206RC ca nu sunt de "nasul vostru"... ursii? aia da provocare... dar cred ca deja stiu ei ce fac cu ursii...

kraven_4_all 25-02-07 12:11

yo 1 am o idee ce fac ei cu urshii!!dar...vdm knd o fi....:)....bogdane...u ce mai zici....akuma de knd "fara roti" ...km scump la vedere...

PH86MIN 25-02-07 12:27

app bogdan a fost pe la sala aseara??k nu am vazut nici un golf park,nu d alta dar vroiam sa va mai cunosc si eu :D

DONU' 25-02-07 13:50

N-a fost Bogdan, MIN-ule.
Oricum bine ai venit, ne-am cunoscut si noi...
Data viitoare ia-ti si bolidul...
Pentru poze, filme si alte chestii...

PH86MIN 25-02-07 13:53

da bonule,si ms pentru primirea calduroasa,data aviatoare o sa vinsi eu cu elicopteru meu :D da nu vroiam sa ma complic aseara la pozne k voi erati din club si na,a mea nu avea ce cauta in albumul d la club,oricum sper sa ajung si eu cu a mea cat d curand si sa facem nishte poze cu cei d p forum k sa apara si a mea in ele :D

bogdan_wrc 25-02-07 18:06

nu, nu am fost am avut niste treaba. da rmai sunt ocazii.

da, kraven, sunt cam scump la vedere...cred ca din cauza fumurilor....
dar trece si asta;)

kraven_4_all 25-02-07 18:14

yo kred k iti era frik:)...pe bune akuma....si de aceea nu ai venit...fumurile sunt la urma:D

bogdan_wrc 25-02-07 18:57

da...si asta e posibil..si fumul era de la fuga....
bine, dar ma apara alexa...daca e, nu?

Corn3l_17 25-02-07 19:01

Caut pareri despre Ceratec aditiv ulei motor?

Corn3l_17 25-02-07 19:18

raspundeti-mi si mie va rog la o intrebare:
Caut pareri despre Ceratec aditivi ulei motor?

Astept raspuns pe adresa mea de e-mail [email protected]
PLS PLS PLS PLS PLS

Vibe 25-02-07 19:59

google?......

Gykutzu si atatt 26-02-07 14:18

Search...;)

PH86MIN 26-02-07 15:27

Bonule,ce faceai azi in bariera??k ti am vazut masina pe acolo,sau acolo stai u???sper sa nu te incurc k am trecut repede pe langa u si asa am diclit :D

kraven_4_all 26-02-07 15:49

min`ule...la work asta...sta toata ziua cu cracii in sus la birou:))...si ishi ia bani:D...ce viatza pe unii:)

Red_D()g 26-02-07 16:05

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 772246)
min`ule...la work asta...sta toata ziua cu cracii in sus la birou:))...si ishi ia bani:D...ce viatza pe unii:)

ce sa faci frate fiecare cu soarta lui.......:D :D :D

tng 26-02-07 17:05

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 772246)

jan todd .....

kraven_4_all 26-02-07 17:48

bha ma lashi....iar incepi:))).....

Vibe 26-02-07 18:28

:poke: :D

Skma 26-02-07 19:44

Quote:

jan todd .....
Jan Todd intotdeauna pe faza !

Ce am mancat asearA? :lol:

Grasu-bff 26-02-07 20:56

Am nevoie de ajutor !!!

am cumparat o alarma ``sep com,model-cf425`` si nu are nici o telecomada si nici manualul de utilizare.
stiu ca majoritatea alarmelor au functie de memorare a altor telecomenzi cred ca este model mai vechi pentru ca am cautat in magazine dar nu se mai gaseste acest model.
Ma poate ajuta cineva ???????

DONU' 27-02-07 00:01

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 772212)
Bonule,ce faceai azi in bariera??k ti am vazut masina pe acolo,sau acolo stai u???sper sa nu te incurc k am trecut repede pe langa u si asa am diclit :D

Eram la munca man, am fost si prin Rompetrol sa alimentez, am iesit, m-am intors cu frana de mana pana in rond la Chimie, am trezit bariera ca lumea..., am avun neste treaba si prin oras... plm, am o munca relativ usoara.

Vibe 27-02-07 00:12

frate cred ca sunt spam astia cu tot felul de intrebari :) :D

kraven_4_all 27-02-07 11:39

nu sunt mha...iti zice jan todd aciulea :D

kraven_4_all 27-02-07 14:10

vreau si eu neshte lamuriri dak poate cineva sa ma informeze pls!!!

examenul pentru permisul de conducere dupa noul cod:
am inteles k se da intai sala, dupa kre poti sa faci scoala in orash!!
ma intereseaza si pe mine ce acte iti trebuie pt. acest examen de sala!!(din pakte nu ma interesez pentru mine:(..)

platon911 27-02-07 14:25

poti da sala cu 3 luni inainte de 18 ani,iar la 18 ani te apuci de orele de condus dupa care dai orashu........

Grasu-bff 27-02-07 14:28

Chiar nu vrea nimeni sa-mi raspunada la intrebare
Am cerut si eu un sfat :rolleyes2

DONU' 27-02-07 14:30

Nu cred ca are nimeni aceasta alarma. Ne pare rau, insa nu te putem ajuta. Incearca sa intrebi undeva la topicurile despre electronica auto, am impresia ca exista un topic si cu alarme.

panaitescud 27-02-07 16:37

Re: Am nevoie de ajutor !!!

Quote:

Originally Posted by Grasu-bff (Post 772831)
am cumparat o alarma ``sep com,model-cf425`` si nu are nici o telecomada si nici manualul de utilizare.
stiu ca majoritatea alarmelor au functie de memorare a altor telecomenzi cred ca este model mai vechi pentru ca am cautat in magazine dar nu se mai gaseste acest model.
Ma poate ajuta cineva ???????

vb cu un electrician in domeniu...un electronist ...nush daca poti face cva cu ea..

kraven_4_all 27-02-07 18:47

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 773813)
poti da sala cu 3 luni inainte de 18 ani,iar la 18 ani te apuci de orele de condus dupa care dai orashu........

yo ma refeream la acte in caz k n`ai citit tot postu` meu`....vrea o prietena de`a mea sa dea....si din kte shtiu yo...da intai sala...dak ia face scoala....dar ma intereseaza ce acte iti trebuie...

dragos2900 27-02-07 18:52

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 774213)
.dar ma intereseaza ce acte iti trebuie...

Pai tie iti trebuie certificatul de casatorie si livretul militar...:lol:

kraven_4_all 27-02-07 18:53

yo am impresia k iti trebuie ochelari dragoshe...ce am zis yo si ce zici u....

am zis k nu pentru mine...citeshte si u k`lumea

platon911 27-02-07 19:07

poi ar fi:
1.Cazieru
2.Taxa de permis
3.Taxa de examinare auto
3.Adeverinta de studii de la scoala
4.Fisa medicala
5.Copie dupa buletin
6.Poze permis impreuna cu forumularu kre il primesti knd faci pozele(io am facut la PHOTO BABY);
7.Anexa kestionar minim 20 puncte
8.Formularu de la scoala de soferi de care se ocupa secretara (semnaturi bla,bla.....)
9.Dosar cu sina

astea sunt actele ....are de alergat....;)

PH86MIN 27-02-07 19:19

Don-ul,iar erai azi la munca??:D,k iar ti am vazut masina acolo,pakt k nu pot scoate poza d p tel k i am facut si poza la BON :D

shantzu 27-02-07 19:29

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 774272)
Don-ul,iar erai azi la munca??:D,k iar ti am vazut masina acolo,pakt k nu pot scoate poza d p tel k i am facut si poza la BON :D

in fiecare zi e la munca ma :)
de zilele astea o sa vezi un vento cu burta pe asfalt pe acolo ;)

PH86MIN 27-02-07 19:31

astept cu nerabdare sa vad vento ul,car cred k i se rupe inima si dupa vectra :(

Aadryan 27-02-07 20:32

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 774272)

Vrajeala ca l-ai vazut iar MINule.Zi mai bine ca il urmaresti in fiecare zi si faci poze ca sa poti dovedi asta.Esti cumva de la "Tradati In Dragoste"??(HaHa):D:lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning