![]() |
Re: Kitsch Tuning .... part 2
ideea e buna,designul lasa de dorit...
bine ca nu a scris pe el R.I.P ..."dedicatie" Copii,nevasta,prietenii cei mai buni =)) |
Quote:
|
la cel cu golful ma gandesc doar atat. ce drumuri bune au acolo :lol:
clio e cam naspa dar cum sa faci asa ceva cu o calibra .. nu intelege. sa-i pui bot de honda si spate de bmw parca .. sau ce o fi ... hidos |
Quote:
|
asta e exemplu de parerea facuta cand vezi o masina kitsch la maxim ... e exact faza it`s a bird it`s a plane no is fk kitsch tuning ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
De astea ce spuneti?
|
asta nu pot sa zic ca e facuta cu foarte mult prost gust dar ... le forteaza prea mult garda la sol ... si albastru ala e frumos dar cu plafonu si oglinzile portocalii ... kitsch ...
|
ce stopuri de serie 5 avem :lol::lol::hahano:
|
Quote:
|
Quote:
|
faptul ca multi apreciaza un lucru de un bun-gust cel putin indoielnic nu transforma produsul respectiv intr-o opera de arta.
si carpetele cu rapirea din serai se vand excelent in mediul rural, si sunt foarte apreciate acolo, asta nu inseamna ca ele pot rivaliza cu un grigorescu sau tonitza, sa zicem :) |
pai nu a zis nimeni ca e opera de arta dar asta e tuningu in spania ,cum la nemti se poarta ger man style sau la japonezi ,japan style asa e si in spania pe asta se bazeaza tuningu am mai mers si eu prin expozitii de tuning multe aici si masinile premiate sunt astea care se imprumuta elemente de la alta marca ,la o masina german stile nici nu se uita
|
Pai tocmai ai spus definitia kitsch`ului .. imprumutarea elementelor de la alta marca = kitsch ;)
|
nu-mi dau cu parerea pentru ca sunt ani buni decand nu am mai fost in spania, ultima data insa cand am ajuns acolo nu mi-au sarit in ochi ciudatenii de genul asta.
o sa mai intreb si pe altii, mai legati de locurile unde stai tu acum decat mine. @brian= corecta definitia :) |
pai nici nu o sa le prea vezi pe strada pt ca multi din ei si le fac doar pt show
|
10 Attachment(s)
Prin defiitia scrisa a kitch-ului toate sunt kitch. Pe langa asta toate sunt niste tiganii, pentru ca asa le place la spanioli. Body exagerat, jante neaparat 20 inch, majoritatea suspensie pneumatica, alte faruri si stopuri plus un interior incarcat de porcari. Sa nu mai vorbim de motor, majoritatea nu au nici o modificare si mai mult o mare parte sunt diesel!!!!! Exista aici prin magazine o chestie numita FILTRO DE AIRE TIPO INTERCOLER in traducere filtru de aer tip intercoler. Chestia asta e montata in barile alea exagerate (fordul focus negru).
Aveti aici: Hyundai coupe, Ford mondeo , Seat leon ,Alfa Romeo, Renault clio in viziunea spaniola!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
tare faza cu filtrul de aer tip intercoler:lol::lol:
on topic spanish style din ro, numai ca jantele nu sunt pe 20 de inch sunt pe 13:lol::lol: |
interioru ala alb e oribil dupa parerea mea :|
|
inteleg ca plasticul respectiv plexiglasu poate fi un material destul de solit, dar oare ce priza potzi avea pe un astfel de volan ... si daca nu te potzi trezi ca ai ramas cu el in mana :shock:
a da ... si spoturi in gurile de aerisire :lol: |
Fratilor nu stiu daca a postat careva pana acum masina anului!Este vorba despre un Renault Fuego am impresia,cu bot de Megane :))) bantuie de obicei prin zona Berceni...ma nene,te ia capu cand o vezi:))) mereu ma bufneste rasu cand o zaresc :)))),tre sa-i fac niste poze da`o dreaq ca e prea "tare" :))):))):)))
|
Quote:
|
Dar vai ce bord,cu becuri din tavan si-a tras domnu' ! Penibil,nu are nimeni vreo 10 litri de benzina?!Sa ii facem si un paintjob sa se asorteze cu bordu acela luminos. Pacat de jentii si bani.
|
ma nene spanioli astia...sunt dovada vie ca suntem din ce in ce mai aproape de sfarsitul pamantului
|
Deci mie mi se pare cea mai mare porcarie sa pui stopuri faruri de pe alta masina...
De exemplu daca tie iti plac farurile de BMW ,de ce nu iti cumperi un BMW ? De ce sa ai dacie cu faruri de BMW...? |
Quote:
Iesi mai ieftin ca bani :)) |
Quote:
sau esti mai cool si mai unic intr-un fel aparte :)) ! dacia benz facelift e30 . . . ! inmatriculata pe persoana juridica in Giurgiu . . . |
Quote:
|
Quote:
Daca eu imi fac o masina cu imprumutul de la alte masini ,nu inseamna ca imi place o marca in concret, caut sa am o masina unica...tu ai o masina unica???sau mai vezi pe strada o suta cind iesi la plimbare. E usor sa critici cind nu iti place decit un singur stil de tuning... salutari si numai bine |
Re: - Kitsch Tuning -
Threadul se numeste KITSCH tuning, iar imprumutarea elementelor de pe alte masini, alte mirci, inseamna FIX definitia tuningului, asa ca masinile prezentate sunt ca la ele acasa aici :)
|
Quote:
bunul gust nu se masoara prin popularitate si prin priza la public, ci prin cu totul alte criterii a caror analiza care nu-si are locul aici. nu spune nimeni ca productiile de mai sus trebuiesc interzise sau pedepsite prin lege dar nimeni nu ne poate opri sa nu le expunem (atat timp cat ele circula in locuri publice) si sa le comentam, atat cat ne priepem, fara a incerca sa parem niste experti. din pacate pentru proprietarii masinilor de mai sus, munca si banii lor au fost aruncate pe obiecte de balci, motorizate, scumpe, muncite si pobabil admirate de multi, dar nu de mai mult bun gust decat la fel de muncitele, scumpele si admirate carpete cu rapirea din serai sau bibelourile cu peste sau pescar de pe mileul de pe tv. iti vad varsta si sunt convins ca stii despre ce vorbesc. nu comentam dreptul oamenilor de a-si impopotona masina dupa cum cred ei ca le-ar sta bine si i-ar reflecta, comentam doar rezultatul nu tocmai fericit al ceea ce intr-adevar ii reflectă. |
2 Attachment(s)
de asta ce spuneti eo toyota celica
|
Nu mi se pare ca este Kitsch! :)
|
Quote:
|
Nici mie nu prea mi se pare kitsch. Arata si destul de interesant din spate.. dar din fata.. farurile ma duc cu gandul la Aston Martin/Jaguar iar spoilerul fata la Leon Cupra.
|
Spun ca nu este kitsch pentru ca masina nu are nimic exagerat, toate se imbina perfect, parca sunt de la mama lor asa! Mie chiar imi place!
|
madicioco / adrian gavrilă, tuningul spaniol nu este foarte "gustat" de publicul romān. Genul ăla de tuning nu e foarte comercial la noi, tocmai de aceea maşinile anterioare sunt īncadrate ca fiind kitsch. Sincer să fiu, īn afară de Calibra, care este :dribble: restul nici mie nu īmi sunt pe plac.
|
Quote:
mnah, nu poti impune cuiva bunul-gust si nici nu poti convinge pe cinevasa-si faca masina altfel decat sorcova. multa fibra nu inseaman calitate, mult bling-bling nu inseaman frumos. asa cum nu i-a convins nimeni pe americani ca 100 de kile de crom pe un smart nu-l transforma intr-o super-car, tot asa nu-i poate nimeni convinge pe spanioli ca pachetele alea de fibra si piese adunate devin masini sport/frumoase/elegante/mirobolante. asta e, mult succes lor in modificari, o sa ne uitam peste 10 ani la pozele astea si o sa radem impreuna, pana atunci sunt minunate pentru ca-s la moda la iberici, nu-i asa? :) |
nici mie nu mi se pare kitsch.... e o masina destul de interesanta
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning