Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 20-10-11 15:19

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 4658079)
Bogdane ce pret are masina?ca am vazut ca ai vandut multe piese de pe ea.

Nu s-a vandut nici-o piesa de pe masina inafara de jante si cauciucuri;)..ce am vandut au fost din rezerve si inca mai am cateva piese pentru ea;)

Masina are 2 topicuri de vanzare, pretul este afisat acolo;)

UNHleaSHD culoarea nu are un cod anume, este facuta de mine combinand albastru cu alb;)..mai am aprox. 2 litri de rezerva pentru eventualele incidente.
Multumesc.

UNHleaSHD 20-10-11 15:52

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4658121)
Nu s-a vandut nici-o piesa de pe masina inafara de jante si cauciucuri;)..ce am vandut au fost din rezerve si inca mai am cateva piese pentru ea;)

Masina are 2 topicuri de vanzare, pretul este afisat acolo;)

UNHleaSHD culoarea nu are un cod anume, este facuta de mine combinand albastru cu alb;)..mai am aprox. 2 litri de rezerva pentru eventualele incidente.
Multumesc.

Am avut si eu una in familie din '71. Albastru Franta, folii, pachet crom. Cat-de-cat asemanatoare. Mi-a trezit amintiri placute a ta.

succes in continuare!

1300 20-10-11 18:36

Salut Bogdan, vreau sa stiu unde ai facut flansa la evacuare, ca am si eu de facut la f7p si nu am deloc timp sa umblu.

Nastase Bogdan 20-10-11 19:12

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 4658474)
Salut Bogdan, vreau sa stiu unde ai facut flansa la evacuare, ca am si eu de facut la f7p si nu am deloc timp sa umblu.

La santierul naval aici la noi in Galati m-a ajutat cineva..eu i-am dat sablonul facut pe tabla si omul a dat-o la lucrat;)

CyPz 20-10-11 19:54

Pune niste poze cu albastrica sa ne mai clatim si noi ochii;)

Nastase Bogdan 16-11-11 20:31

8 Attachment(s)
Iata motivul pentru care Dacia va iesi de la vanzare si va reintra in plina mea atentie pentru a continua si finaliza proiectul, de data asta asa cum imi doresc sa iasa de mult timp.:rolleyes2
Jantele astea reprezinta exact ceea ce cautam pentru ea in materie de J-uri, ET-uri si diametru8)

Acum le mai astept sa imi ajunga acasa si le bag pe Dacie pentru cateva prime poze.

Gerhard_1300 16-11-11 20:41

Salut Bogdan. Felicitari pentru achizitie, arata foarta bine jentile.
Si bafta in continuare cu babuta, ma bucur, ca intr-un final, te-ai razgandit, si nu ai renuntat la ea. Spor la treaba :-)

morpheusmaster 16-11-11 20:54

Tizule in primul rand tin sa te salut! In al doilea, desi nu mai postez cum o faceam alta data, sa stii ca topicurile tale sunt printre primele in lista mea de subscriptie :)...iar jantele...atat spun: daca nu vindeam Fiatul...NE BATEAM pe viata si pe moarte pentru ele :D

SUNT CRIMA!!! Le stiu...mult am plans si eu dupa ele dar asta este, SINCER, ma buuucur ca au ajuns la un om ca tine, ma bucur ca NIG o sa le poarte!

si siiiguuuuuur o sa arate cum trebuie!!!

Multa multa bafta!

Muttley 16-11-11 20:57

Daca 225 si 195 stau atat de intinse, pai o sa trebuiasca sa tai serios din Dacie ca sa incapa.
Iti doresc s-o duci la capat.

CyPz 16-11-11 21:18

Daca ai sti ce fericit sunt ca nu o mai vinzi sincer si tata a avut o dacie una galbena a reconditionat-o frumos toate elementele originale dar a vandut-o si muult a mai plans dupa ea era tipla masina .. trasa la linie mai ceva ca de pe portile uzinei . Am vazut-o acum vreo 3 saptamani prin oras saraca cred ca a fost lovita pe putin de 4 ori pentru ca era stramba de tot si toba de esapament legata cu sarma ceasurile de apa si ulei legate cu sarma in consola rugina mama mama...dar faza e ca am pus si mult suflet pentru a o face ..uneori stateam si pana la 1 noaptea sa o montam si cand te uiti cum isi bat unii joc de munca ta iti vine sa te zgarii pe ochi... si ca sa puna totul capac o baba era inauntru cu ochelarii de soare pe nas...

On: Barele nichelate sunt pe masina? caci sincer arata mult mai bine cu ele
Suportul de numar acela negru e pe masina? sincer ar arata mai frumos cu suportul original cel putin parerea mea. Si inca un detaliu : inima de cheder de la parbriz ziceai ca ai invelit-o cu un fel de scoci si am observat ca in partea stanga a masinii s-a dezlipit...Ar fi super daca ai dezlipi de tot scociul acela si sa ii pui din nou:D Sper sa nu te superi dar parerea mea e ca ar arata mai bine asa:D in rest masina e boboc

b08ygs 16-11-11 22:25

Sincer, ma bucur mult ca nu mai vrei sa vinzi masina, era pacat sa ajunga sa care cartofi la tara... Putini mai sunt care baga bani in Dacii si le tin pe linia de plutire:-P

Jantele cand ajung? Ce J-uri au? 9 si 10 cumva? Cu pasajele alea sunt sanse sa intre... cred:lol: oricum dementiale

In luna Mai te vei prezenta la cu masina la intrunirea Dacia 1300?:D Ca ai lipsit 2 ani...

BR-02-UUT 17-11-11 05:36

bogdane cand iti vin jantele ma suni sa vin pe la tine :D

Nastase Bogdan 17-11-11 05:58

6 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri si incurajari baieti si daca va vine sa credeti sotia mea a fost cea care a tot insistat sa nu o vand cu toate ca eu o vindeam pentru a-i lua ei o masina cu care sa se miste:rolleyes2

Jantele au 8J cu ET15 fata si 9J cu ET10 spatele...or sa iasa criminal de mult inafara caroseriei, adica exact ceea ce am visat eu..sa fie f joasa si f lata8)

Jantele sunt RSL CULT, nemtesti, si sunt dedicate masinilor old school;)

La pasajele spate va trebui sa intervin intens, le voi ridica aprox. 6cm si le voi face cu colt indoit la portierele spate pentru ca vreau ca masina sa ramana lafel de joasa(mai ales de spate) iar pasajele sa vina la buza cauciucurilor;)..ceva gen ca in pozele de mai jos:rolleyes2

Jantele ajung acasa peste 1 saptamana jumate...abia le astept:D

BR-02-UUT 17-11-11 06:12

[QUOTE=Nastase Bogdan;4719904]Multumesc pentru aprecieri si incurajari baieti si daca va vine sa credeti sotia mea a fost cea care a tot insistat sa nu o vand cu toate ca eu o vindeam pentru a-i lua ei o masina cu care sa se miste

pi dai iei dacia sa mearga cu ea :D da sa aibe grija cu gabori ;) hai succes incontinuare Bogdane cu ea vreau sa o vad pe strazile brailei:D

1300 17-11-11 07:17

Deci, treaba-i buna, dar mai dureaza :D:D.Acum serios, ursi mai "gasesti" dar Dacie buna si lucrata impecabil NU.Felicitari :hug:

LUCI BV 89 WRC 17-11-11 08:51

felicitari bogdane ai facut o alegere foarte buna in privinta daciei,intr-adevar jantele rsl cult vor iesi mult in afara eu am vrut sa imi iau pt clio si nu am reusit sa ma impac cu ele,cel putin pe spate imi bateau in etrier !insa la dacie nu cred ca vor fi astfel de probleme!

b08ygs 17-11-11 10:07

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 4719350)
Daca 225 si 195 stau atat de intinse, pai o sa trebuiasca sa tai serios din Dacie ca sa incapa.
Iti doresc s-o duci la capat.

Daca nu ma insel in poza asta si in asta sunt aceleasi jante ca ale lu Bogdan, totusi baiatu din Timisoara nu are pasajele facute si nu par asa de scoase in afara...

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4719904)
Multumesc pentru aprecieri si incurajari baieti si daca va vine sa credeti sotia mea a fost cea care a tot insistat sa nu o vand cu toate ca eu o vindeam pentru a-i lua ei o masina cu care sa se miste:rolleyes2

Jantele au 8J cu ET15 fata si 9J cu ET10 spatele...or sa iasa criminal de mult inafara caroseriei, adica exact ceea ce am visat eu..sa fie f joasa si f lata8)

La pasajele spate va trebui sa intervin intens, le voi ridica aprox. 6cm si le voi face cu colt indoit la portierele spate pentru ca vreau ca masina sa ramana lafel de joasa(mai ales de spate) iar pasajele sa vina la buza cauciucurilor;)..ceva gen ca in pozele de mai jos:rolleyes2

Jantele ajung acasa peste 1 saptamana jumate...abia le astept:D

Foarte frumos din partea sotiei tale:D deobicei ele sunt impotriva masinilor de genu, dar cand vine vorba sa le vinzi nu mai vor:lol:

Jantele sunt cumparate din Timisoara? Dupa AZJ cumva?
Tot pasaje de Golf o sa pui?

La compartimentul motor ai mai facut ceva?

Nastase Bogdan 17-11-11 12:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4720261)
Daca nu ma insel in poza asta si in asta sunt aceleasi jante ca ale lu Bogdan, totusi baiatu din Timisoara nu are pasajele facute si nu par asa de scoase in afara...

Foarte frumos din partea sotiei tale:D deobicei ele sunt impotriva masinilor de genu, dar cand vine vorba sa le vinzi nu mai vor:lol:

Jantele sunt cumparate din Timisoara? Dupa AZJ cumva?
Tot pasaje de Golf o sa pui?

La compartimentul motor ai mai facut ceva?

Sunt exact acele jante cu tot cu cauciucuri de la baiatul din Timisoara cu AZJ..au ajuns in Bucuresti si acum la mine.
Pasajele spate vor fi complet refacute si nu cu unele de Golf iar pe fata cred ca voi monta aripi stock, din fibra, pe care le am acasa;)

In Mai vreau sa vin la intalnire, am timp pana atunci sa termin proiectul:D

La motor se va lucra peste iarna, carburatoarele le am deja jos acasa in balcon ca sa le fac flanse metalice ca sa nu mai traga aer fals iar chiulasa va fi complet refacuta asa cum trebuie pentru orizontale.

In materie de pasaje voi urma acest model:idea:

Va multumesc tuturor:-)

b08ygs 17-11-11 13:27

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4720552)
In Mai vreau sa vin la intalnire, am timp pana atunci sa termin proiectul:D

:D sper sa ne vedem pe acolo:D sper sa vina cat mai multa lume...

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4720552)

Personal nu prea imi plac genu ala de pasaje... Prea rotunde si mari... Pe spate la Dacie e cel mai bine sa ai gumele sub aripi... se vede cel mai frumos, mai ales cu jante foarte late... Pune jantele pe pasajele care le ai acum si o sa vezi la ce ma refer:D O sa vezi cat de frumos se pot vedea

wsn_asf 17-11-11 13:42

ar fi gresit sa alegi acel tip de pasaje, stiu ca gusturile nu se discuta dar se strica linia masinii. La AZJ jantele si pasajele se imbina perfect ca aspect ar fi mare pacat sa nu faci la fel !!

Muttley 17-11-11 13:55

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4720642)
... Pe spate la Dacie e cel mai bine sa ai gumele sub aripi...

Nu e "cel mai bine", e obligatoriu. Bogdan, nu poci masina.

Nastase Bogdan 17-11-11 14:26

Am sa ma orientez si am sa aleg solutia cea mai buna pentru pasaje:rolleyes2..vom dezbate impreuna aici pe forum cum e cel mai bine, ca o data le mai fac si gata:-)

alex.p7m 17-11-11 14:29

bogdan jantele nu`s luate din timisoara , eu le-am luat de la cineva care tocmai le adusese din germania !

La Multi Ani !!!

Nastase Bogdan 17-11-11 14:43

Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 4720768)
bogdan jantele nu`s luate din timisoara , eu le-am luat de la cineva care tocmai le adusese din germania !

La Multi Ani !!!

Multumesc pentru urare si pentru lamurire, am facut eu o asociere eronata...:???:

Si vesti bune..maine sunt sanse f mari sa am jantele acasa...un cadou cu o zi intarziere:-)

vali vtk 17-11-11 15:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4720758)
Am sa ma orientez si am sa aleg solutia cea mai buna pentru pasaje:rolleyes2..vom dezbate impreuna aici pe forum cum e cel mai bine, ca o data le mai fac si gata:-)

Am acasa segmentele spate noi daca te coafeaza sa faci spatele cat mai aproape de original.Cred ca asta e cel mai de efect pasaj

valy1233 17-11-11 16:24

[QUOTE=

Va multumesc tuturor:-)[/QUOTE]

nu arata bine cu pasajele acestea.mai bine le-ai umfla putin pe cele stoc

Muttley 17-11-11 16:45

2 Attachment(s)
Mie mi-a placut asta de mai jos ca evazari.
Din pacate avea roti normale in momentul ala, da' principiul e usor observabil.

In a 2-a poza apar aripile care, cred eu, au fost folosite. Poza am luat-o dintr-un anunt din strainatate. Da' se pot reproduce relativ usor (cred) in fibra. Si arata prea bine, parerea mea. Iar cu rotile de 9 inchi si offset aproape zero ar fi ce trebuie.

PS: rugaminte publica, ca topicul asta are trafic - nu mai folositi sintagme de tipul "ce J au jantele?", "jante de 7J".
J-ul ala se refera la o cu totul alta chestie, nu la dimensiunile jantei.
Incercati cu "ce latime au jantele", "jante de 7 inchi". E mai aproape de adevar ;)

CyPz 17-11-11 17:27

Sincer cel mai frumos gen de evazari adica , cele care arata cel mai bine in viziunea mea raman tot cele de golf . Adica la ele nu ai cum sa nu le faci simetrice de exemplu si totodata pastreaza si linia masinii iar cele care le-a postat Muttley mai sus par prea ...tuguiate ca sa zic asa

Nastase Bogdan 17-11-11 18:17

O sa fie ceva simplu si de efect..ceva in genul celor postate de Vali VTK..ca am vazut ca multi au adoptat acest model pentru evazarea pasajelor spate, pastrand totodata si forma tesita a pasajelor originale:idea:;)

O sa ma asigur sa fie alegerea cea mai buna:rolleyes2

R.Equinox 17-11-11 18:46

Cam tarziu dar LA MULTI ANI!!!...si din partea mea..sa ti se indeplinesca tot ce ai de gand sa faci;)..Multa sanatate si fericire...

cata_golf 17-11-11 18:48

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4721323)
O sa fie ceva simplu si de efect..ceva in genul celor postate de Vali VTK..ca am vazut ca multi au adoptat acest model pentru evazarea pasajelor spate, pastrand totodata si forma tesita a pasajelor originale:idea:;)

O sa ma asigur sa fie alegerea cea mai buna:rolleyes2

Eu zic ca ai facut cea mai buna alegere din toate acestea,pt ca pastreaza stilul classic de dacie...Si paseje de golf sunt frumoase,dar parca mai bine dau astea...Bravo

Nastase Bogdan 17-11-11 19:02

VAND GEAMURILE IONIZATE DE PE MASINA SAU LE DAU LA SCHIMB CU GEAMURI CU TENTA ALBASTRA SAU STOCK IN STARE F BUNA, CU DIFERENTA:!:

Nu or sa mai aiba ce cauta geamurile ionizate pe ea in stadiul in care vreau eu sa ajunga;)

cata_golf 17-11-11 19:02

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4721458)
VAND GEAMURILE IONIZATE DE PE MASINA SAU LE DAU LA SCHIMB CU GEAMURI CU TENTA ALBASTRA SAU STOCK IN STARE F BUNA, CU DIFERENTA:!:

Nu or sa mai aiba ce cauta geamurile ionizate pe ea in stadiul in care vreau eu sa ajunga;)

o vrei classica de tot?

Nastase Bogdan 17-11-11 19:20

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4721464)
o vrei classica de tot?

Nu...dar ai vazut replica de R12 Gordini cu geamuri ionizate?:???:

cata_golf 17-11-11 19:31

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4721510)
Nu...dar ai vazut replica de R12 Gordini cu geamuri ionizate?:???:

sincer nu...

vali vtk 17-11-11 19:40

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 4721083)
Mie mi-a placut asta de mai jos ca evazari.
Din pacate avea roti normale in momentul ala, da' principiul e usor observabil.

In a 2-a poza apar aripile care, cred eu, au fost folosite. Poza am luat-o dintr-un anunt din strainatate. Da' se pot reproduce relativ usor (cred) in fibra. )

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1321544411
http://https://forum.4tuning.ro/attac...1&d=1321544411
Tipul asta de pasaje se preteaza la masinile care participa la competitii (cnvc, vtm, etc) . Din cate imi aduc aminte conform regulamentului cauciucul nu are voiea sa iasa in afara caroseriei pentru a nu exista riscul taierii acestuia.

Sirius 17-11-11 19:44

2 Attachment(s)
Io zic sa faci pasajele cum le avea dacia WRC!

BH 59 FIF 17-11-11 21:13

1 Attachment(s)
Daca tot e loc de dat cu parerea, eu zic ca look-ul de gr2 de uzina da cel mai bine. Nu stiu insa daca se impaca cu noile jante.

bv58bar 17-11-11 21:23

1 Attachment(s)
la astea ma gandeam si eu si cred ca sunt facute din aripi interioare, cele care vin pe dedesupt si se vad in portbagaj....
acum degeaba ne dam cu parerea, propietarul decide, important e ca pastreaza masina:!:

b08ygs 17-11-11 21:37

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 4721845)
Daca tot e loc de dat cu parerea, eu zic ca look-ul de gr2 de uzina da cel mai bine. Nu stiu insa daca se impaca cu noile jante.

Pasajele fata sunt superbe.... dar alea de pe spate aduc a masina de macadam... sunt diforme si foarte inalte, strica toata linia masinii

Pe masina asta merge ceva cat mai simplu si de efect, sunt ideale cele propuse Vali VTK

La multi ani Bogdane;)

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning