![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
nu mai vorbiti ma de asa ceva :),trebuie sa ma rog de tata sa schimbe odata distributia sa o pun la punct cum trebuie.dupaia, trebuie sa ma dau si cu alexik cu golful, cu andrei cu seatul poate se pune si lupica la start ca tot am vorbit mai demult :P, poate si SYD :D , ca pe el nu l-am vazut niciodata la o liniuta :D.
|
Quote:
|
Quote:
Turbo-ul ii lucreaza la 2.0 bari si cu distributia asta noua te sufla :)) te impute 8) |
=))))
|
Quote:
|
Pffffff.....tare rau explicatia...Unde se invata atata mecanica?????!!!:shock::shock::shock::shock::shock ::shock:
|
asta vroiam si eu sa il intreb, de unde stie. poate imi fac masina vreun mini avion :))))
|
EMO KID: pai sa iti explci
EMO KID: explic EMO KID: vin + turbina EMO KID: = 2.0 bar) EMO KID: = lancia delta EMO KID: =150 de ca EMO KID: cai EMO KID: ) EMO KID: stai ca fac calculu acu EMO KID: 80x 1.6 EMO KID: pardon EMO KID: 128 EMO KID: deci te impute ce a scris el aici seamana cu: https://www.youtube.com/watch?v=zR1ag0i884M |
Quote:
Pai e asa: 80de cai ori 1.6 coeficientu turbo = 128 de cai deci il imputi pe Trafeee :)) |
dute ba stgerge postu ca te spun :))
|
daca ar fi asa de usor cum zici tu ...
|
pAi tu fara turbo cat ai ma? :lol: 50 de cai? :)))
|
am 74 fara turbo, turbo imi mai da 6 cai ... :P
|
Quote:
|
e ceva in neregula ? :))
|
stie emo kid asta de masini cum stie bunicamea sa repare ceasuri elvetiene
|
Quote:
E imposibil :)) Ce turbo mai e ala? |
guma turbo
|
asta vroiam si eu sa scriu, guma turbo :))) , tu de unde crezi ca stiu eu cati cai imi da turbo ?:P
|
Ba ce ati fumat ma de aberati atat ? :shock:
|
iar tu ma ? :)
|
Quote:
EMO KID: vin + turbina Nu se stie de vin este?sec?dulce?demidulce?rosu?alb? |
Quote:
|
Exact !
|
Deci,una peste alta,ai ajus cu mine`n grupa..=)))))))))
|
da, cand ne dam sa vedem care castiga ?:P
|
Daca mai face EMOKID niste calcule,ai sa ajungi cu Romel,dupa aceea cu Dragos Cupra,treci la Sobolanu`,dupa care ajungi la Dragos M5 si`ntr`un final te opresti la Boby Mom...asta ,da treaba
|
Quote:
STAI..Sa nu ne grabim...Termina masina dupa cum zice EmoKid si vedem dupa aceea |
si cand ma trezesc, vad ca mi-au furat astia rotile de la masina :))).apropo, cati cai are pisica lui sobolanu ? :D
|
Quote:
|
aaa, mult mult... credeam ca are mai putini, vroiam sa ma dau si cu el sa vad cum stau.dar e diferenta prea mare...
|
Quote:
|
:))))
|
Quote:
|
da, te trec cum sa nu :P
|
stau si ma uit la posturile lui EmoKid si ma minunez....de unde fratele meu atatia cai ??? Bah desteptule acei coeficienti nu se aplica decat la curse si numai la masinile care au iesit din fabrica aspirate si li s-a montat dupa aceea turbo......decat atunci se fac aceste calcule.....toti acei coeficienti se aplica numai daca masina a suferit "transplanturi" de 4x4 turbo sau Nos, etc...si de exemplu pot sa am 1 urs cu motor de 2.5 24v...acesta vine din fabrica cu tractiune spate si imi vine o idee sa-l fac 4x4 dar daca il fac 4x4 hai sa-i pun si turbo si daca tot i-am pus turbo hai sa-i pun si 1 direct port ( NOS) ....atunci in acest caz se aplica cel mai mare coeficient adica de 1.6 paremi-se ...cel de turbo ;) ai inteles:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
LE: acuma vad ca asta are ban :twisted::lol::lol::lol::lol: |
Si dc are ban ? Intreb si eu de curios asa!!
|
De ce i-ati dat ma ban lui DannyKid ?
|
sa dat drumu la campaniile electorale:))...deci:))santaj...votezi cu naty meir iti scoate banu:))
|
ca a aberat pe alt thread
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning