![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Am pleznit-o. ;)
Attachment 2512211 Când mă întorceamde la Tis,eram pe drum drept,aveam o dubă în faţă,ce e drept şi eu stăteam în curul lui,aşteptam să-l depăşesc,şi dintr-o dată trage puţin stânga,dar brusc,am reacţionat şi eu şi am tras de volan puţin stânga,da' nu a fost suficient şi am lovit un bolovan.Da,un bolovan,aşezat frumos pe drum în margine. :lol: Nu mai ştiu cât aveam la oră.Noroc că eram pe frânare şi nu am atins şi radiatorul. Am spart lip-ul,un proiector şi bara e praf.Numărul îl am,da' nu l-am mai pus. -cristy_dacia: Mulţumesc frumos. -quick_silver2: Să le stăpâneşti sănătos.Cum faci cu înmatricularea până la urmă ? |
Quote:
Se da anunt am uitat sa mai postez aseara,am vorbit cu varul meu din germania care am luat si cele 2 masini si piesele si mi-a spus ca numai pot veni din cauza ca nu mai este nevoie de mine... asa ca voi ramane in romania,dar masinile tot de vanzare sunt ;) asa ca vreau sa scap de toate sa pot sa imi cumpar una si sa stau numai cu capu pe ea mai am decat 2 masini ca loganu l-am dat la pachet cu supra astazi la pretu de 11.000E e46-le e dat lu taboku iar e30-le lu equinox deci in continuare masinile sunt de vanzare ;) Iar aici aveti un video cu masinile mele;) https://www.youtube.com/watch?v=fF6vl...ature=youtu.be |
Quote:
Îmi pare rău de incident, dacă te pot ajuta cumva cu ceva nu ezita să-mi zici.Te ajut cu toată plăcerea... Cu înmatriculatul încă nu ştiu,am să mă documentez puţin în această privinţă şi am să văd care dintre soluţii sunt cele mai acceptabile! |
5 Attachment(s)
Salut! Nu va mai spun fiecaruia in parte ca mi`ar lua foarte mult timp, dar oricum toate masinile sunt frumoase! Spor la treaba in continuare!:D:D
Mazda a primit o culoare noua, si azi o voi duce la un atelier sa imi folieze capota si inca cateava chestii. Attachment 2512491 Attachment 2512492 Pisica a primit un rollcage, un strat de grund si noi suspensii, reglabile. In dimineata asta am gasit pe cineva la mine in oras care vinde un motor si azi ma duc sa il vad si poate il cumpar. :D Attachment 2512493 Attachment 2512494 Attachment 2512495 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am umblat de dimineaţă şi am luat o altă bară faţă,un proiector şi acum sunt în căutarea unui lip.La dezmembrări aici în oraş nu am găsit ce vroiam eu.Mă duc în Deva să văd ce găsesc şi acolo.
Attachment 2512586 -Drift.Ivm: Ce jante pui pe Mazda? -cristy_dacia: Mulţumesc frumos,dar nu-mi mai arde de drumuri lungi acum.Am găsit deja bara faţa şi proiector şi mai am nevoie acum doar de lip. ;) Dar încă o dată,mersi frumos oricum. |
[QUOTE=DariusAlexandru;5124278]Am umblat de dimineaţă şi am luat o altă bară faţă,un proiector şi acum sunt în căutarea unui lip.La dezmembrări aici în oraş nu am găsit ce vroiam eu.Mă duc în Deva să văd ce găsesc şi acolo.
Attachment 2512586 Lip aveam eu... |
1 Attachment(s)
E din ce în ce mai bine. :lol:
Attachment 2512648 Când veneam de la Deva am auzit bum şi am sărit puţin.Am tras dreapta.Credeam că e doar o pană sau că am luat un dâmb ceva.Da' de unde? A făcut explozie. Trebuie să revopsesc janta şi să schimb cauciucul + altă aripă ... Aveţi grijă câtă presiune băgaţi în cauciucuri,mai ales pe căldura asta.Eu nu am verificat presiunea din cauciucuri după ce le-am luat. -tabokubmw: Imediat plec spre tine.Nu ai pe acolo şi o aripă faţă stânga? :rolleyes2 |
Am, ca am facut curatenie in garaj si mi-au ramas multe piese de la golf...:D
Mai incolo revin cu noile numere pe e46:D |
2 Attachment(s)
Dupa 2 zile de chin si amar..am reusit sa fac 2 lucruri mici
Cumparat o reglabila HKS Cumparat 4 jante BBS RS /buza alba/miez portocaliu pe 16 Montat...totul bine..Urmeaza alte gume mai stretch ..apoi ..mai jos! Attachment 2512682Attachment 2512683 @cretu_bs-Jantele sutn perfecte..dar toba e prea mare:))..La drum lung nu te omoara? @Tis-ul-La camber..ma mai gandesc..doar dupa ce fac ursu..poate.. @DariusAlexandru-Numai ghinion ai avut..dar lasa..ca o refaci tu..Iti urez multa bafta! @quick_silver2-Te-ai dat pe japoneze nebunule?:)) @Drift.Ivm-Frumoasa culoare pe Mazda:X..Bafta! |
1 Attachment(s)
Pana il astept pe darius, am facut o poza la noile numere...mai tarziu voi demonta difuzoru spate de la bara,punem de csl >:)
|
3 Attachment(s)
@Darius-Sa-ti fie invatatura de minte:lol:
@Drift.IVM-PJ-ul o sa arate mortal!!! @tabokubmw-Ai cumva 2 faruri SMOKE si 2 stopuri SMOKE ptr un Golf 2?:???: @R.Equinox-Imi place la nebunie cum arata!:oops: Asa...ce modificari am mai facut in zilele astea. Scos si vandut jantele alea oribile...le-am inlocuit cu table...deocamdata, chituit pragurile...incepuse sa intre rugina...acum am vazut ca incepe si la aripi sa intre rugina:oops::sad: si schimbat grila cu una clasica. Acum sunt in cautare de Faruri si Stopuri SMOKE... Ma gandesc sa o fac DUB....voi ce ziceti? |
Sunt 200 lei setul smoked,am si yellow sau normale la 150..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
KidForDrift- ar fi o idee, să o faci DUB. ar mai fi o idee să o faci RAT :D.
tabokubmw- ți-ai tras numere de șmecher. bine că ai băgat-o la noi și nu la vecini... R.Equinox- sistemul prelatei, ai încercat, funcționează ?? cred că un gri ar merge la buza jantelor, în rest arată foarte bine! DariusAlexandru- România! fi și tu mai atent la drum, nu mai sta aproape de alte mașini... cu cauciucul nu știu ce să zic, cam nasoală treaba... Drift.Ivm- ce paintjob o să aplici pe Mazda ? quick_silver2- de când ți le doreai :lol:. bravo, sunt întreținute și frumoase, ai grijă de ele! Cică vopsit etrierii și finală nouă :lol:, poze: PS: E38-ul s-a dus la PiTyK, pentru 4200e, cu motor 3.0d. PS2: Cred că voi monta V8-ul pe e36-le albastru... |
Quote:
De unde,ce setup au şi cât au costat jantele? |
1 Attachment(s)
Acum m-am întors de la Raul(tabokubmw).Am pus împreună cu el lip-ul şi aripa.Îi mulţumesc de ajutor.
Urmează să le vopsesc în noaptea asta,ca pe mâine dimineaţă să se usuce să pot să plec să revopsesc janta faţă. Attachment 2512805 -R.Equinox: Mulţumesc la fel. -KidForDrift: Aveam şi eu faruri origniale,clare,de la fostul G2.Dacă vrei să mă scapi de ele anunţă-mă.Le dau gratis. -Tis-ul: Cred că mâine dimineaţă o să vin să revopsim janta faţă.Dacă nu pleci niciunde şi nu ai treabă dă un semn să ştiu. Îmi plac frânele.Cât ai dat şi de unde le ai,vreau şi eu un set. |
1 Attachment(s)
N,ai pentru ce darius.....
Am demontat difuzorul de la bara spate |
1 Attachment(s)
@taboku: sunt curios cum o sa arate cu difuseru de M
@darius: urata rau treaba.. dar lasa ca te rezolva tis :D @tis: imi place finala,e frumoasa @kid: scapa urgent de culoarea aia :)) @equinox: hehe,o buburuza printre astia mari :lol: arata bine azi am pus niste stopuri noi,si un eleron/spoiler cum vreti voi sa-i spuneti pe haion. vreau sa va cer si voua parerea despre el,sa ramana asa sau sa-l dau jos? masina o sa fie pregatita din seara asta pentru vopsit,si maine o sa fie trimisa la un prieten din constanta s-o vopseasca,culoarea e secreta :twisted: |
4 Attachment(s)
Tot il auzeam pe R.Equinox mai trebe aia :poke:, mai trebe ai :poke:.. ma tot rugam de astia cu o dubita :,, Ba ajutama si pe mine'' , ,,nu am timp'' numai raspunsuri dinastea tot primeam ... asa ca :confused2de Draci m-am dus si am cumparat un Ford Transit din '99 450 de Euro motor bun caroseria cam ruginita , da se face :lol:
La Cielo am reusit inpreuna cu 2 baieti de a lui R.Equinox sa punem partea din fata de la masina donatoare.. si sa o punem pe roti ( tot ce include partea din fata deoarece nu am putut sa salvez nimic:( de pe ea ) DE ACUM CINE ARE NEVOIE DE CARAT CEVA PENTRU MASINA DE EXEPLU USI PORTIERE MOTOARE DATI PM ( AVEM DUBA:lol::lol:) |
1 Attachment(s)
In seara asta am reusit sa repar luminile de la bord..totul era de la o siguranta..Maine ma duc sa caut niste caucicuri..si masina o sa coboare mai jos putin:))
Attachment 2513091 @tabokubmw-Arata bine e46..chiar imi place..succes cu el @KidForDrift-MA bucur ca iti place..baga mare sa vedem ce iese din golf! @Tis-ul-Sistemul merge..iar jantele..nu le vopsesc..am de gand sa le dau deja:))..am agsit o oferta mult mai buna..dar ma mai gandesc..bafta cu motanu! @quick_silver2-Jantele le-am gasit chiar pe forum..sunt 4x100..8.5j ET35 toate 4..le-am achizitionat la pretul de 450E @DariusAlexandru-Usor Usor iese treaba..Bafta @Cristi.megane-Fara suparare de BMW-ul fara emblema nu mai este BMW..Bafta @balint-Lasa ca o rezolvam si pe ea:)) |
Salutare dragi colegi!!!
Golful a ajuns pe mana lu varul meu pe care i-am dato la pretul de 7.000E,iar pisicutza i-am imprumutato unui tovaras dar din vina lui pisica a fost data altui tovaras si se pare ca pisica a ajuns grav la un drogat si masina mea a fost vanduta acum am ramas fara masina si se pare ca nu mai am ce sa fac ce am inteles de la el a fost vanduta la pretul de 1.000E ce am inteles de la prostul ala:cry: |
Equinox : Frumos ce ai facut tu acolo :O !
La bimmer s-a montat Roll-Bar'ul si finala sport , poze n-am :lol: |
4 Attachment(s)
Acu' ceva timp am terminat de montat stopurile si farurile Smoke. 200 de lei farurile si 250 lei stopurile(ultimele din stoc-ul lui...app thx Tabokubmw:hug:
Caut masina de plimbare...:twisted: Astept ofertele voastre:-) |
Foarte frumoase masini baieti,,,,,,
Se vinde E46-le 9.500 ,sau accept masina mica ,gen G3,G2,corsa... |
6 Attachment(s)
Salut! Datorita lu Kid, care mi`a facut designul pentru Mazda, aceasta a iesit superb! Inca nu m`am hotarat ce jante sa ii pun, dar astept pareri si sugestii de la voi :D:D.
Attachment 2513104 Attachment 2513105 Attachment 2513106 Am cumparat si motor pentru Pisica. Mai exact un S54B32 M3 cu 1300 EURO:D. Motorul este intr`o stare foarte buna, are injectoarele, pistoanele si transmisia schimbate. In loc fiind puse unele de performance racing. |
Quote:
Honda Civic Coupe Ej2 parca e,1.6 Vti 160cp neînscris. |
3 Attachment(s)
Azi am mai facut si eu cate ceva la escroc si anume:
- Am montat borbeturile la loc - Am schimbat galeria de evacuare - Am schimbat admisia - Am schimbat toate 4 cauciucurile Maine cred ca ma apuc de ceva modificari la motor.Sa vedem ce pandali imi mai vin:)) |
1 Attachment(s)
După multe ţigări fumate,mulţi nervi,împreună cu un prieten am reuşit să desfac farurile la coupe,în ideea de a le vopsi pe interior (joey mode)...
Cam asta am reuşit să facem... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
De la 8 dimineata am inceput munca la e30...am dat farurile si stopurile jos...dar intre timp..am dat si geamurile jos..cu geamurile jos nu am poze..s-a terminat si bateria la aparat..asta e..
Attachment 2513444 @sYdanyel-Ma bucur ca iti place..fa niste poze ..sa vedem si noi:)) @KidForDrift-Adu-o la mine si ti-o vopsesc cum vrea muschii aia ai tai care nu ii ai:)) @Drift.Ivm-Arata foarte bine mazda:shock:..Acel PJ o prinde foarte bine! @cristy_dacia-Nu vrei jantele de pe Mazda?..BBS RS?..O sa vina perfect pe masina ta:)) @quick_silver2-A iesit foarte bine! |
Quote:
Sunt inca in cautare de masina de plimbare!:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
R.Equinox- la ce culoare te-ai gândit ?
quick_silver2- au ieșit foarte bine, bravo ! cristy_dacia- fă unghiurile, că tare urât stau roțile tale... în rest, arată mult mai bine, decât cu Azev-urile alea ! Drift.Ivm- facem pisicile surori ? și eu am un S54B32, doar că al meu e Turbo, pe e36-le negru. bună alegere ! KidForDrift- arată foarte bine, dar trebuie și semnalele schimbate :D . balint- pentru o mașină rezistenă la cărat, ai dat destul de puțin ! vezi cu motorul, să nu aibă probleme... bubă la motoarele diesel de la Ford :D . Cristi.megane- HellRot :oops: ? Am cumpărat și montat suspensie reglabilă, Bilstein, nu am lăsat-o prea mult, pentru că am gume cu talon destul de mare și freacă... ori cumpăr alte jante, ori alte gume. Mâine mă duc să o trec pe numele meu, pentru că fostul proprietar mi-a cerut numerele, fiind speciale pentru el... :D . Din păcate, astăzi s-a dus și Golf-ul MkII, pentru mica sumă de 1600e. Zilele astea trebuie să mă orientez spre altă mașină, mai nouă, pentru soția mea... |
1 Attachment(s)
Tis:Schimba jantele(parerea mea).
Am pus alta finala. Attachment 2513520 Maine ii dau clean la capota si portabgaj (scot semnele). |
Quote:
Tis-ul Chiar acu lucrez la unghiul acela si la multe altele .Dela ora 6 se lucreaza la masina pentru a face un transplant de motor si pentru a-i regla unghiul |
Quote:
|
4 Attachment(s)
SAlutare baieti.
De cand nu am mai postat pe forum multe lucruri sau schimbat in garajul meu. Nissanul a fost scapat de rugina si chituit.ACum urmeaza sai dau stopuri faruri geamuri interior jos,sai montez aripile si barile si sai dau omana de grund apoi il voi vopsi. Iar civicul meu a fost dat la schimb pe un audi S3 cu volan pe dreapta.Masina arat bine si functioneaza lafel de bine dar deoarece are volan pe dreapta si eu nu suport masinile cu volan pe dreapta vreau sa o vand .Deci daca cineva o vrea o dau cu 5000euor usor negociabil |
1 Attachment(s)
Acum am venit de la Tis.
Azi dimineaţă nu am mai apucat să pun poze cu bara şi aripa vopsită pt. că am plecat la Bucureşti. Urmează luni să o înmatriculez,iar după scot flanşele şi o cobor la maxim. :rolleyes2 Mulţumesc Tis încă o dată.Scuze că am făcut doar o poză.Am fost obosit şi abia aşteptam să ajung acasă. Attachment 2513602 -Cristi.megane: Oare va fi un Estoril Blue ? -balint: Spor la treabă cu Cielo-ul. -R.Equinox: Fain de tot interiorul.Sincer. ;) -KidForDrift: Dă jos parasolarul. -Drift.Ivm: Îmi aduc aminte de prima pisică când văd motorul ăla. :rolleyes2 Foarte tare şi Mazda.Pune-i ceva modular pe 18-19". -cristy_dacia: Ai făcut o alegere bună trecând înapoi la Borbet-uri. -quick_silver2: Vorba lu' Cristi,a meritat efortul. -R.Equinox: E30-ul e a lu' dms ? Sau al cui e ? -Tis-ul: Să şti că-mi place mult pisica asta albastră. -cretu_bs: Nu e rea. ;) -ionut.alex63: Păi de ce ai mai făcut schimb dacă nu-ţi place şi vrei să-l vinzi ? |
5 Attachment(s)
Scuzati ca ieri n-am postat dar mi se stricase camera
Ieri pe la 12:30 am terminat de montat arcurile si amortizoarele si am reglato,am cumparat semnalizari albe Azi am cumparat de la cineva un motor M42B18 cu 1500 $ Iar in seara asta ma apuc sa-l montez cu un prieten care are un m3 frumos |
Azi am cumparat niste flanse la E46 si l-am lasat mai jos, poze mai pe seara:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning