![]() |
re: Club Ford Capri
Las tutorialul pentru atasamente + sfatul pentru capricosti.
Etapele atasarii fisierelor: Go Advanced, Manage Attachments, Browse cate fisiere ai apoi upload. Cand ai terminat - optiunea close this window si submit reply ! @capricosti - iti recomand si tie acest procedeu, postul va fi afisat corect si pozele isi pot pastra o rezolutie initiala, fara a modifica formatul paginii (folosind acest procedeu pozele vor fi afisate in post daca nu sunt selectate ca thumbnail). |
3 Attachment(s)
it works now, nu imi aparea butonul de Manage Attachements. nici dupa refresh, asa, am pus si poze. acu am observat si eu ca am stramb suportul de la numar pe spate. bara fatza tre curatata si putin aranjata, o sa dau jos dunga de cauciuc, o face prea ascutita si mi se pare ca nu da bine, in rest, cam asa era masina in octombrie, acum are in plus o vopsea in care a intrat apa.. surprize surprize...
|
Ca idee... pentru cei carora li se pare ca merge putin cam greu volanul la capri...Eu mi-am montat cate un rulment de sarcina pe fiecare telescop....si se misca mult mai usor acum.. nu stiu daca acesta modificare.. are si vre-un dezavantaj...Celor interesati pot da relatii .
|
23 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
ti-am trimis un PM sau poti sa detalizi aici, poate sunt mai multi doritori si... beneficiari :D |
1 Attachment(s)
se vinde una bucata nr personalizat din state cu nr de capri nou noutz...30 euro....
|
asa repede cipriane?
motorul de 1.3 ramane..sau apare altul in loc? |
3100 v8 perana.sper.
|
tu vorbesti serios? ai facut rost de primul capri din tara si vrei sa-l macelaresti?
|
Quote:
saptamina asta imi iau alt capri. decat caroseria ,un kitck ....o sa am 2 una impecabila ,si una preparata si umflata. nu am degand sa modific nimic la cea galbena,o tin numai in parametri originali...ex..am dus astazi barile le cromat,am facut comanda la toate emblemele.,jantele sunt gata astazi.. |
atunci ai o punga de bile albe de la mine
|
Quote:
astept sa vad ce coaja umflata iti iei :-) |
5 Attachment(s)
Quote:
poze noi..fara bari ca sunt la cromat,am pus jantele noi dar masina e super murdara.... perana a fost o editie limitata max 500 buc facuta in special pt piata din america de sud...motorul era de 3200 v8 special pt mk1...uite AICI link.. ce stii tu cu motor de 5.0 nu a fost de fabrica si a fost conceput special pt anduranta si curse..culoarea speciala portocaliu,galben si albastru...:D:D |
ups, inteleg acum de unde confuzia ta privind marimea motorului... scrie clar pe site in anuntul de vanzare V8 302 cui. uita-te te rog aici A I C I si vei vedea capacitatile diferite in care a fost livrat acest motor atat in cubic inches cat si in litrii.
|
Bravo Silencer,
eu nu stiam prea multe despre Perana V8, dar mi s-a parut ciudat sa fie opt cilindri pt 3000 cc.Acum m-am lamurit si am aflat detalii interesante cu privire la Capri V8. Si apropo de motoare: tu ai reusit sa-l repari pe al tau? De acum o sa vina vreme faina si o sa poti relua munca la masina. Probabil va trebui sa o vopsesti din nou, alti bani-alta distractie, si din nou griji si munca la greu...Macar de-ai gasi vopsea mata de calitate, sau poate ar fi mai bine sa alegi altceva, poate ceva metalizat. Iti urez sa ai mai mult succes de data asta ! |
multumesc de urari, intradevar o sa trebuiasca vopsita masina din nou, doar ca sper sa ma inteleg cu vopsitorul sa puna el banii de data asta si eu doar banii de lac, cum ar fi normal. mai exista un capri v8 si anume MAKO, care este un mk3 si se batea cu porsche 928 si mercedes sl500... mai multe informatii aici http://www.capriv8.de/index3.html
|
3 Attachment(s)
miine imi vin jantele din uk......:D:D
au venit janteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inca o data s-a comfirmat neputinta fratilor englezi....jantele au venit super imputite,cu noroi,paianjeni..etc....exact cum sunt toti englezii....un mic dus a revirgorat:D:D situatia....cauciucurile sunt super impecabile...jantele sunt drepte dar un pic ciupite,foarte murdare...tre sa intre putin in cosmetizare...foto inainte si dupa un mic dus..abia astept sa le pun pe masina ...cauciucurile sunt dalea smechere...:lol::lol:cooper cobra exact ce echipeaza muscle carurile...impecabile noi noute... |
Arata SUPER, intradevar. Sa le folosesti sanatos ! Cu rotile alea o sa arate muscle car nu gluma masina ta... Nu le vinzi ? Parca te gandisesi la vopsit cauciucurile care le aveai luna trecuta si uite ca ai scapat de-o grija, acum ai cauciucuri scrise din fabrica...si ce cauciucuri !!! Cu motorul V8 ce se mai aude, cand vine magaoia ?
|
7 Attachment(s)
si 10 mini capri....am incercat sa pun asa o janta...nu am avut timp..
|
imi vinzi si mie o macheta? caut de foarte mult timp...
sau de unde sa-mi iau? daca stii... |
felicitari player , superbe jantele mai ales dupa cosmetica :) , sa nu mai vorbim de gume ...... de invidiat , si.... dane si tu niste detalii despre machetele alea , preturi .... cum de unde .
Spor la treaba , si sper sa intru si eu in posesia unei noi granade cat de curand :) Numai bine. |
1 Attachment(s)
una bucata roata neumflata..cum da?
|
f bine da:D ar da si mai bine cu maisna putin mai joasa :P
|
SUPER FRUMOS ...asa da jante pt Capri.
|
Salut
Aveti idee daca un pierburg 2E merge ok pe un motor 1.6 ? Eu cred ca e prea mare pentru motor, deoarece la relanti merge rotund, daca o accelerez de 2-3 ori se opreste si se ineaca... In turatie( in mers ) merge frumos, se accelereaza bine, se simte mult mai bine decat cu monocorpul pe care l-am avut inainte ( mai sprintena ), dar la turatii bruste da fum nervos. Carburatorul este curatat, totul functioneaza impecabil (vacumuri, pompa sprit, cui ponto ) De reglat nu prea ai ce regla la el... Cred ca il vand si revin la monocorp... |
Eu am avut un Audi 80 din 1980 de 1,6 cu carb. dublu corp,85 cp, si cunosc foarte bine Pieburgul 2E. Daca e bine reglat nu ai probleme cu performantele si consumul(mediu 8,4 l/100). Inca mai am cartea tehnica de la Audi 80 lansat in 1979, dar carburatoarele alea fusesera si pe modelul dinainte de 1979; multi cred ca un carb dublu corp consuma mai mult decat unu simplu corp (75 cp, 8,9 l/100) dar se inseala, in plus ai si demaraj mai bun (12,1 sec) si vit. max. mai mare la motor de 1,6 . Culmea e ca motoarele de 1,3 de Audi din acea vreme aveau consum mai mare decat cele de 1,6 cu carb dublu corp! Audi butoias dupa 1987 la motor 1,8 avea demaraj mai slab (12,6') cu toate ca avea mai multi cai. Trebuie sa fie bine facuta adaptarea pe masina ta ca sa te poti bucura de ce poate carbu ala, si e foarte pacatos daca nu e bine reglat. Un lucru esential pt o functionare corecta este sa ai decou cu 2 iesiri vacumatice care merg la carburator !!! Altfel il pui degeaba, pt ca n-o sa lucreze eficient in sarcina si n-o sa fii multumit cu el. De asemenea, trebuie sa fie legate la locul lor TOATE furtunele de vacum, plus ca daca nu-i pui si rezervorul de vacum (o sfera verde din plastic) n-o sa functioneze niciodata la parametri corespunzatori si o sa ai permanent probleme.Eu am avut multe necazuri la inceput, dar dupa ce le-am rezolvat am fost tare incantat de Audi ala pe care l-am vandut acum 3 ani si banii dupa el i-am bagat in Capri.
|
SCUZE !!! M-a luat gura pe dinainte si am facut o gafa:
Carburatorul de care ziceam eu mai sus era Pieburg 2B. Am cam uitat de acum 3 ani ce model de carb am avut ,dar mi-am revenit. Imi cer scuze inca odata pt confuzie... |
sper, deja eram pierdut...partea cu sfera verde...nu am mai vazut, dar daca ai sfaturi le astept...nu vreau sa trec la monocorp dacia ca parca nu e de acolo:x.
Cred ca il vand si o sa-mi iau ceva mai usor de surubarit...la 200 ron am un interesat. Sincer astept sfaturi, poate merita sa-l tin. |
Intereseaza-te daca nu-ti trebuie totusi rezervorul de vacum si calculator la Pierburg 2E. Acum vreo 7-8 ani am stiut pe cineva care si-a pus pe un Ford Tranzit 4V 2000 cmc carburator Pierburg 2B (cum aveam si eu pe Audi), si era super ok. Trebuie sa ai noroc de un mecanic-meserias ca sa faca lucru bun si la masina ta...
Cu carburator de Dacie nu te incurca; e o solutie simpla dar foarte PROASTA. Am vazut asa ceva pe multe masini ,dar dupa ce se chinuiau cu ele cateva saptamani sau luni, ori incercau sa gaseasca fraieri la care sa le vanda masina, ori o abandonau in parcarea blocului pana gaseau carburator corect pt modelul lor de masina. |
Dragi caprari va anunt ca am nevoie de spatiu in garaj asa ca trebuie sa scap de suspensia fata (completa disc etriere amortizoare)plus grupul de capri gt fara strop de joc:)
astept oferte |
i call dibs, astept mai multe detalii daca nu ai aranjat ceva deja. vb pe mess? ai id-ul meu cred
|
Salutare baieti! Iata ca am intrat si eu in club, cu un Ford Capri 2300GT din 1969! Sa ne auzim de bine :)
Voi reveni cu poze si cu un topic special din timpul restaurarii. Pana una alta, are cineva idee unde pot gasi: un bord cu 6 ceasuri (turometru, ulei, voltaj etc.) si un spatar bancheta spate cu cotiera, impartit in "2 scaune"? Multumesc |
spatarul, cred ca copperul nostru din CV t poate ajuta, si el cauta sau ceva de genu' acum mult timp, sau vindea..pff, cataline baga mare :-P
bord, adica ceasuri, nu gasesti, ti-am zis eu, toti cauta, mai bine doneaza-mi masina mie, am tinichigiu, vopsitor, tapiter, electrician, bani de ei si de masina nu, doar de una din doua :lol:..si ma multumesc cu 2 ceasuri :-P |
Bancheta spate am eu dar trebuie refacuta,ca e cam .....in fine anii si-au zis cuvintul:) iar set de 6 ceasuri am ca renunt la ele pt altele custom.,dar trebuie reasamblate si iti mai trebuie acu de la turometru ca s-a rupt:)
bonus ar fi niste cadrane custom pt toate 6 ceasurile |
de la turele Cosworthului s-a rupt acul :lol:
ah, bonus, cadranele custom pimpuite la Timisoara :wink: Cine mai vrea cadrane pimpuite, sa zica si facem rost8) |
Super! Ii rog atunci pe cei cu ceasurile si bancheta spate cu 2 locuri si cotiera sa imi trimita cate un mesaj privat, sa le dau adresa de mail si sa vad niste poze. Multumesc frumos!
PS: bancheta e maro? :P Florineeeee termina ma! Stii de cand caut masina veche, s-o fac eu... Daca n-ai avut bunavointa de a-mi da Consulul alb... :P glumesc, evident :) Rugaminte: detine cineva un manual de reparatii pentru motorul de 2.3 V6? Acum sincer sa fiu, nu stiu inca daca este cel de 108CP sau cel de 125CP. Sper ca ma poate ajuta cineva si la identificarea tipului. Nu este trecut acest detaliu in actele vechi ale masinii. Intreb, pentru ca vreau sa comand in prima faza, pentru motor: garnitura chiulasa, garnitura baie ulei, segmenti, cuzineti. Multumesc. |
Quote:
|
cel de 125CP e cam rar, fiind doar pt GT, n-am auzit pe nimeni sa aiba unul, cel de 108CP nua fost folosit pe MK I din cate stiu, se verifica dupa Tipul motorului, are stantat codul deasupra seriei motor, sterge bine cu o carpa cu benzina, si zi-mi ce scrie, am putea afla mai usor zic eu :???:
|
Maine revin cu seria. Pana atunci, se pot trimite niste poze cu bancheta? Cam asta este culoarea :D
|
din pacate eu muncesc de la 2 la 10 seara,in seara asta este exclus sa ajung la garaj ,cel mai probabil miine dimineata ajung acolo sa iti fac pozele si spre seara sa le urc aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning