![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
Aseara s`a oprit unu` in "curu" meu, dar minunea a fost ca nu s`a intamplat nimic ! Cred ca am sa`mi dau barile jos iarna asta, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla :) pe bune? si asta nu puteai sa io spui pe mess ? cui crezi ca ii pasa ca la primavara vrei tu sa il contactezi pe apv-u ? daca mai postezi aiurea ai infractiune, sa nu zici ca nu ti-am zis GRIGO |
va`ti trezit din betie :))))) butonarilor ;)
|
best revel;ion ever salutare tuturor .. liviu quick mostW ... grigo .. si .. h0per , dzl , momo .. zzz .. tuturor .. a fost bestial .. un an bun tuturor si distractie maxima ;)
|
Quote:
|
Mi-a placut de quick_shifter cand tragea din narghilea ...dupa ce se trecut la lichid serios :))
GOOOODDDD SHITTTT!!!!!!!!!!:chainsaw::drunk::peace: |
@ psycho ma bucur ca te-ai simtit bine, dar ai rabdare sa vezi ce va urma :twisted:
@ most_wanted asa e , ai dreptate, a facut quick o fatza :))))))) |
jos palaria pentru voi la orice ora si in orice minut ....
asteptam continuarea :)) aveti grija zilele astea ca e razie la folii .. la asigurari ... se iau cam de tot ce misca si in special pe tomis .. au facut deja victime .. lu MRO i-au luat talonu ;) .. asa ca aveti grija |
o sa fie ..inca ce o sa fie :D sa luati unu care sa filmeze pas cu pas :D
|
baaaaaahhhhh . terminati ca ma oftic si mai tare acum ca n-am putut sa vin cu voi :((
hai care strangeti avansu ptr revelionu urmator?:)) nu vreau sa mai ratez. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Revelionu a trecut acum pregatiri pt 1 mai , 1 mai X-Team & others ... la Costinesti am vbit deja cu ALEX NNA 40 de locuri , f ieftin si conditii f bune sa fie show de show X-Team style ... cine e interesat sa ma anunte... ( mai putin 2 persoane presupun ca stiu ei care sunt ;) ) ...
Oricum frumos revu vostru! baftalos |
Quote:
|
Gabori jegosi ... in seara asta iar erau pe tomis, la sala si un pic mai jos de Amster`s ... am inteles ca pe acolo o ard de la un timp. Eu nu stiu ca nu`s "tomisar" :))
|
dar de ce nu le spuneti si in fata ce parere aveti despre ei? :)))))) ca asa pe forum toti cu cohones :))) Oamenii isi fac datoria pana la urma ;) indiferent ca sunt de la comunitara,rutiera etc ;).
|
ce sa fac omaneni uni isi fac meseria..alti ies la japca.. si asa merge viata.. farte ai gresit platesti ..daca poti sa o rezolvi norocu tau..da cateodata o mai faci si cu mana ta..oricare dintre noi daca era la rutiera proceda ca ei..pana la urma e un loc de munca si trebuie sa`l pastreze..k si pe ei ii comanda alti de sus..
|
1 Attachment(s)
am gasit o poza o fi mai veke dar e tare..
|
Quote:
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
1 Attachment(s)
Atentie pe Lapusneanu la Casa de Cultura, politie pe mijlocul strazii, erau numai masini oprite etc. :( ( de la ora 14, de vreo 20 de minute tot acolo sunt.)
Ei de fapt sunt pentru protestul care este in fata la casa de cultura ( anti razboiul din Gaza) dar au un pretext si am fost si eu tras pe dreapta cu o masina murdara.. putin mai mult :D |
Quote:
Am si eu 3 poze un caz amuzant si preventiv din CT: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1556 :lol: |
Fac filtre zilnic pe Tomis.
Politia rutiera+locala. Se iau de lumini/centuri/folii si prioritati la trecerile de pietoni. Dar cind iti cere actele dau si o tura de masina ... poate mai gasesc un stop/toba sau poate un RCA/itp ... orice. |
Aseara erau la Dacia 2 masini de la locala + 2 politisti de la rutiera, banuiesc ca faceau aceleasi lucruri cum spune si unEL. Au trecut sarbatorile trebuie sa-si faca si ei plinu.
|
Da si m`au nimerit pe mine! Mi`am luat amenda pt centura :D
|
Quote:
|
In principiu daca nu esti gura mare.. ei te iarta, acum am venit de la facultate si mi-am luat avertisment pentru centura ( erau in Tomis 3 ) i-am explicat ca am plecat de la facultate si ca ma duc acasa (e distanta mica) si oricum in ce aglomeratie eram.. nu mai era nevoie de centura. M-au iertat si am prins ideea cum ca pe viitor sa nu se mai intample. :D
|
Cam asa e, stii vorba aia: "Capul plecat.... nu vede decat in jos" :lol: Eu de ceva timp port mereu centura, dar nu prea se vede din cauza foliei :lol:
PS: vedeti ca la sensul giratoriu la intrare in Medgidia este un filtru mai tot timpul, baietii sunt axati pe folie si ITP-asigurare-rovinieta. |
de proiectoare care n-ar trebui sa fie pe masina stie cineva ceva? se ia amenda?
|
Teoretic tu nu ai voie sa pui pe masina altceva decat cu ce a fost ea dotata din fabrica, dar ai toate sansele sa scapi fara ca politia sa nu stie exact daca ai avut pe masina acele proiectoare sau nu. Cu putin noroc si calm scapi usor. :D
Din Codul Rutier: Art. 14. - Se interzic montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare, altele decât cele omologate, precum si circulatia pe drumurile publice atunci când acestea sunt defecte sau lipsesc. aici |
ar fi trebuit sa-i arda pe baietii cu proiectoarele de ceata aprinse ziua ,ca sa nu mai vb de cei cu xenon pe ele dar legislatia la noi e slaba
|
Pai, pe cei care merg cu proiectoarele aprinse pe timp de zi, ii opreste garda ... acum nu stiu daca ii arde sau nu :)
|
aia care merg noaptea DOAR cu proiectoarele sunt mai nasoli, daca le mai pun si xenon e de toata frumusetea
|
Quote:
Mai mult am boala pe aia care merg cu lumina de ceata (spate) aprinsa tot timpul, ar trebui impuscati :D Special pentru astia mi-am pus o lampa de ceata pe spate care bate aproape cat un proiector :D :D |
pt proiectoare ziua iti iei amenda..e legea data..si pt cele puse de tine indiferenet cand mergi cu ele noapte zi aprinse.. la noi in tara nu ai voie sa pui nimik ce nu e din fabrica..o sa ne ia permisele si daca avem geamu deschis la masina..
|
zi-i si tu schimbare sau imbunatatire after-market si gata, ce mai conteaza, tuning, ne-tuning, principalul e ca nu-i stock...
|
deci, concluzia...o iau in barba numai daca le tin aprinse....mama lor, las si capacu pus sa nu comenteze:))
|
acum o saptamana m-a oprit un pushti politai ....si m-a luat la zmotocit cu toate cele si pana la urma mi-a luat talonu ca nu aveam numerele montate nici pe fatza nici pe spate bineinteles ca pe fatza il aveam in geam pe spate nu se vede din cauza foliilor dar ce sa ii faci bine ca am recuperat talonul dupa aia. In rest s-a mai luat de folii dar cu ele sunt in regula de restul nu a zis nimic de bari etc chestii din astea. Ce sa facem pe astia ii avem pe cap una peste alta.
Va salut! |
vreau si eu sa stiu ceva: militienii aia de la medgidia opresc pe oricine asa la intamplare? se uita daca ai rovinieta?
|
ei opresc pe cine vor ... noi cred ca avem cei mai de treaba politai :) am fost la munte saptamana trecuta si am urca pe munte cu masina ... am lovit toba si mi-sa rupt racordul flexibil acolo ... am venit de la brasov pana acasa (400km) nu m-a bagat nimeni in seama ... si am trecut pe langa cateva echipaje ... am ajuns in navodari ... la piciorul podului acolo era unu nene cu cascheta ... facuse coloana la cate masini oprise ... eu una dintre ele ... omu verifica asigurare , rovinieta , toba mea :)
|
Spor la luat taloane pt proiectoare
indiferent daca-s halogene sau xenoane ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning