![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
ba si la voi intra reclama aia de la limp biskit????? ca ma enerveaza maxim
|
Quote:
|
vreau si eu noi niste poze de la intalnirea de vineri seara! si... nu ma supar chiar deloc daca apar poze si de la intalnirea de azi (sambata, 13.06.2009);):twisted:
merci! |
1 Attachment(s)
Cine dăăă ronduu ălaaa bineee?Oare cine?8)Pe la sfârşit pe acolo :D !
|
poze de vineri seara dorim si noi
poate aveti si filmulete;) |
Quote:
ps:pozele de vineri...sunt ok dar nu au iesit cum ma asteptam pt ca iarasi a fost mult prea putina lumina.. |
am rugaminte ca de acum toate fotografiile facute la intalniri sau iesiri sa fie postate in topicul https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/128757-infernomotorsport-meetings-photo-corner.html ca sa nu incarcam aiurea "Photo Corner" unde este dedicat exclusiv sedintelor foto cu membrii Inferno Motorsport. Multumesc!
|
i`a vezi lucica poate te intereseaza ceva de pe aici
https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare/124540-vand-pt-e30-bare-fuste-mtech1-and-mtech2-kit-exterior-ix.html |
Ms, are private message de la mine, astept sa-mi raspunda...
|
Mtech 2-ul este tot varianta cu bandou... exact ca aia rosie care o am si eu sus si refuz s-o pun pe masina din motive strict legate de estetica... mai sapam, merci frumos oricum :D
|
face mouse bani, face el
|
daca are ce sa vanda :D
|
Romanu' vinde orice :)) dar cand vine vorba de urs sau matza...ai de unde alege ;) nu gluma
|
in seara asta m-am intalnit cu robynet si o sa aiba o surpriza pentru voi vineri
|
pe o bere ca nu lea vazut nimeni si pozele le-am scos de mult;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning