![]() |
Re: Constanta - Accidente
La urcarea din port in drept cu Ibis un motor negru fara partea din fata. Nu aveam unde sa opresc. Stiti ceva?
|
2 Attachment(s)
La ICIL azi in intersectia lui IC Bratianu cu Lapusneanu:
|
ok dar ce masina aveai in fata ML 55 AMG?
|
3 Attachment(s)
Azi dimineata pe la 8 sa intamplat... cica nu au fost raniti asha mia zis omu de la peco nu shtiu nimic mai mult...
|
s-au indoit destul de bine ... au avut noroc dak au scapat doar cu cateva zgarieturi ...
|
Quote:
Sincer nu m-am uitat atent....oricum ML-ul nu era implicat in accident, doar astepta la semafor. |
si un seria 3 la podu de la dorally lovit in cur de o masina , bmw`u era nasol pleca pe platforma , curu varza , cealanta masina nu am vazut`o , de fapt era un matiz pe acolo lovit la bot dar ar fi culmea sa fie ala cu asa putine avarii , si bmw`u varza
|
Quote:
Si am mai vazut unu pe varianta pe la 15 un tico care iesea din metro nu a acordat prioritate si a intrat in matiz, rasturnandu-l. |
pai shi de vina e cel cu dacia nu cel cu loganu...
|
Quote:
|
nasol oricum, poate era vreun kamikaze sunt curios cat avea taxiu cam ce viteza...
|
Poate n-a avut foarte mult da daca nu a redus ...oricum la politie nu conteaza ca ai avut viteza, daca nu a existat radar la momentu ala acolo putea sa aiba si 150 ca tot nu e vinovat.
|
accident intre "bolizi" p varianta...chiar in dreptu la metro...un tico a rasturnat un matiz...politie,salvare...masurari...alea alea...poze nu am :)
|
Quote:
|
aseara la 7 juma o dacie s-a luat la tranta cu un copac.Rezultatul....se pare ca 4 morti...soferul beat a intrat intr-o groapa , a facut explozie si s-a incolacit pe copac pe ppartea dreapta.Pasagerul dreapta mort pe loc ,o femeie la spital in jur de 12 noaptea si ceilalti miroseau a moarte si nu prea au shanse...
Si totul ptr ca omul s-a enervat ca a fost depasit de un logan... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning