![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
sa fie cum iti doreste inima.
|
3 Attachment(s)
:shock:
|
asa arata monster truck`urile? defapt...daca ma uit un pic mai atent, alea sunt cu garda mai joasa.... sa nu se rastoarne... Sydule, ce faci tata, pleci offroad??:shock:
:ciggy: |
Quote:
nu vreau replay din partea ta.daca vrei sami zici ceva, dami pm |
Nu e rau deloc SYD-ule. Sa le porti cu placere. Cred ca mai trebuie sa iei din distantierul de pe fata.
P.S: Pune-i folie acum cat e cald |
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
235/45/17, et 25, 10 J. https://www.youtube.com/watch?v=DLgqVUTQ84M Attachment 1596708Attachment 1596709Attachment 1596710Attachment 1596711Attachment 1596712Attachment 1596713Attachment 1596714Attachment 1596715Attachment 1596716Attachment 1596717Attachment 1596725 Felicitari Cucu pt acizitie si tot ce ai facut la masina pana acum. Te-am votat! ;) |
bv sydule pt achizitie. sa le rulezi sanatos!
|
ce faci cu vechile jante ?:)
dau bine astea, mai umbla pe la talonul cauciucului putin :D |
frumos syd-ule pentru achizitie ... distantiere mai mici pe fata ... si e perfect zic eu ... ai 2 perechi de jante si alti nu au deloc .... nu imprumuti si la aia mai saraci ? :))) :rolleyes2
|
235/45/17, et 25, 10 J.
frumoase rotile...dar incearka sa pui cauciucuri mai trase fara protectie la jante (dau efect de mare,lat) eventual la 10j sa nu zik 35 dar 40 trebuie gen 205/215/40/17 f si 225/235/35/40/17 s gen ..si altfel va sta si suspensia si rotile un pik umblat la unghiu "nebun" si "always" spatele mai in afara dekat fata..apoi restu e "stanced";) sa le stapanesti cu placere;) |
cu 205 e nebunie nasule 8)
|
frumoase jante...o intrebare....sunt 10j toate 4?..ce ET au?..forteaza planetarele rau?...
|
te-am vazut astazi pe la billa....sincer...sper sa nu te superi pe mine...mie personal nu prea imi plac...dadeau muuuuuuuuuuult mai frumos celelalte. Oricum, tie trebuie sa iti placa
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
hmm...te-am mai vazut odata pe langa cozia...parca dau bine:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning