![]() |
Re: Discutii despre orice!
si fiecare din astia 4 mai au cate 2 bucati fiecare neinmatriculate ca piese de schimb
|
alfa asta o fost a unui prieten...o dato la schimb pe un ford cougar....din cate stiu eu alfa nu are acte valabile...posibil sa fie furata de dincolo....
|
nu este furata sigur...sunt prieten foarte bun si cu fiul lui si nu cred...acuma a dat'o pt ca taxa de inmatriculare era de 4.000 de euroi :rolleyes2
|
stiu sigur ca nu avea actele originale....doar copii din italia...si am impresia ca masina nu era radiata acolo ...de aceea nu s-au scos numere rosii
|
Quote:
|
poi eu am vrut sa scriu "euroi"...si app a avut numere rosii masina ;) o sa'ti dau o poza curand sa o vezi cu numere rosii ;)
|
Quote:
edit: da nu inteleg el mi'a spus sa scriu corect..poi era o denumire mai penibila la "euro"...in fine(numai atat?:-p) nu este furata sigur...sunt prieten foarte bun si k fiul lui si nu crd...akma a dat'o pt ca taxa de inmatriculare era de 4.000 de euroi nu e nicio problema amice, ai grija data viitoare sa nu iei warn sau altceva |
da nu inteleg el mi'a spus sa scriu corect..poi era o denumire mai penibila la "euro"...in fine
|
Dupa cum a scris si Dany, cuvintele "crd, k, akm" ti se par scrise corect?
|
bine bine....am sa scriu de acuma corect..imi cer scuze dar nu am stiut ;)
|
Quote:
in bm inca 3 cel putin , de 2.0 parca, 2 acelasi propreietar:-). nu e o masina sa o vezi in fiecare zi oricum , si raman tot mai putine ca se autodistrug astea |
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut nu demult cum arata loganul galben cu geamuri fumurii (RADAR). A fost in Seini
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning