![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
pai fiecare cu ce poate, la un moment tot ii iese ca doar stiti voi faza aia cu unele fete
Voi ati vazut om cu bani urat ? Ca eu nu ! |
sefu nu are motor 2.5...
|
Am dat si eu de SEF intr-o noapte...l-am lasat in fum:D..cred ca a ramas f mirat....
|
Sincer nu stiu de ce va pierdeti vremea cu nulitati din astea.Numai numaru spune totu:lol:
|
tata lor !!! :)))
|
SEFu ala face pe smekeru' si prin TM. Nu vreti sa stiti cum si-a luat-o... :lol:
Cred ca inca traieste cu impresia ca folia de pe geamuri ii da vro 30 de cai in plus 8) |
Quote:
|
da are TDI
|
Quote:
|
se vede cat de mult le admiri din poza ta :))))
is foarte bune ele la raport CONSUM putere, da la noi daca ai tdi ai avion |
Re: AMALGAM
shi daca ai avion inseamna ca e TDI
|
Acceleratul...de George Toparceanu
.................................................. Iar in urma-i, din tufisuri, De prin tainice-ascunzisuri, Se ivesc pe jumatate, Pasarele ciufulite, Alarmate Si-ngrozite: -Cine-i?...Ce-i?...Ce-a fost pe-aici?... Ciripesc cu glasuri mici Cinteze si pitulici. Doar un pui de pitigoi, Int-un varf de fag pitic Sta cu penele vulvoi Si, facand pe suparatul: -Ce sa fie? Nu-i nimic. A trecut TGV-ul... https://www.220.ro/TGV_la_553_km_ora-content9780.html |
asi fi curios cum suna motorul ala de clio sport, ca francezii astias maniaci rau, dintre toate masinile care alearga la campionatul national un renault clio suna de departe cel mai frumos, si mai si merge de rupe
|
Man...cu proxima ocazie ma ofer sa te duc eu o tura cu al meu Clio RS....urla tare...mai ales dupa 4000 rpm.;)
|
Urla dupa o galeata de inox ;) :D :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning