![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
nu i-am pus absolut nimic, este suspensia standard amortizor + arc fara inaltatoare
|
14 Attachment(s)
Vento de vinzare, pret 3200 E negociabil sau combinatie cu Audi A4 neinmatriculat in Romania
|
este cam murdar dar in stare buna inf. la tel. 0769213258
|
PAUL RAL am pus la pagina 108 sus nr. de tel. te rog suna-ma pentru a putea intelege ce anume te intereseaza
|
Quote:
Nu tii se schimba garda la sol din amortizoare,din arcuri se schimba,cumpara 4 noi si ai sa vezi ca se schimba situatia :) eu in prima faza am schimbat doar arcuri(am pus sport) si sa lasat masina jos mul (chiar daca au fost telescoape normale. Din arcuri e toata treaba(vezi ca parca sunt si din alea de drumuri grele,poate sunt mai inalte alea) Bafta :) |
recomand amortizoarele MONROE eu am cumparat recent pentru Ventoul meu doua bucati noi pentru spate la 240 lei amandoua, noi noute din magazin
|
7 Attachment(s)
alte imagini cu piese din dezmembrari si scuze ptr. calitatea pozelor
|
alko produce amortizoare ptr majoritatea firmelor...doar ca fiecare firma isi pune numele lor pe ele ;) (monroe , kw etc)... alko este o alegere buna :)
|
o nelamurire a unui necunoscator:
am observat ca in fata radiatorului mai am montat inca un radioator de dimensiuni aproximative ...cel din urma la ce foloseste? |
despre ce model de masina vorbesti
|
Quote:
|
nu cumva este vorba despre radiatorul in sine iar in spatele sau se afla carcasa din plastic de la termocupla?
|
Quote:
|
atunci chiar nu imi dau seama al meu este 1,8 benzina
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning