![]() |
Re: Accidente
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...-rutier-59189/
Si dupa-masa tot in locul ala inca un accident .. dar de data asta .. un autobus a lovit in spate un logan .. Deci de dimineata .. baaaaaaaaaaaah .. coloana .. si dupa-masa .. baaaaaaaaaaaaaaaah coloana .. La cum se circula pe aici .. nu e de mirare ! |
se cere RAU un drum secundar in Floresti.
|
Quote:
|
duminica dimi un accident pe dunarii un astra G nush cum a ajuns in parcare de pe strada, mergea inspre zona selgros si a lovit mai multe masini..
stie cineva ceva.. ?? |
1 Attachment(s)
Pe la ora 16.30 am trecut pe Bulevardul 21 Decembrie si o fo aglomeratie foarte mare...cand am ajuns la intersectia cu str Paris...am vazut un accident foarte urat:(
+ http://www.adevarul.ro/rss/articol/c...-clujului.html |
Mda, una dintre intersectiile "gandite prost". Acolo majoritatea ignora semnul obligatoriu la dreapta si se risca sa mearga inainte.
|
Nu te supara, dar sa traversezi bulevard cu 5 benzi prin loc nepermis fara sa te asiguri, a cam cerut-o.
|
|
-LEXION- : nissan-ul apartine unui clujean ?
Stie cineva ceva de accidentul de pe Calea Floresti de aseara? |
Quote:
|
Quote:
Astra scos de pe carosabil remorcat. |
da de accidentul din floresti intre un golf 4 gri cu numere de Ab, SJ, BH si un stalp de inalta tensiune un gard si cred ca inca o masina?
s-a intamplat la intersectie cu strada cetatii |
Quote:
|
ceva acident azi grav, intruna au mers salvarile si pompierii
Doua autoturisme, un Audi si o Dacia Logan, s-au ciocnit astazi aproape de “curba mortii” de pe Feleac. In momentul in care echipajele SMURD au ajuns la fata locului, o victima era blocata intre fiarele contorsionate ale Daciei Logan, iar pasagerii din Audi prezentau mai multe rani. Mai grav ranit pare unul din pasagerii aututurismului Audi, in varsta de 59 de ani. UPDATE: Potrivit politistilor de la fata locului, au existat patru victime, doua din Dacia Logan si doua din Audi. Ambii soferi au fost raniti grav si au fost transportati la Urgente. Din primele cercetari rezulta ca soferul Daciei Logan, care se deplasa pe banda intai de urcare, dinspre Cluj-Napoca spre Feleacu, a incercat sa se intoarca spre Cluj, taindu-i calea autoturismului marca Audi. In urma impactului, ambele masini au fost proiectate pe contrasens. |
la 9 in fata la polus eram 5-6 masini...o pus unu frana aia din spate o intrat pe rand 1 in altu
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning