![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
pai daca gasiti vreun link bagati-l aici
|
Banuiesc ca e vorba despre asta.
|
exact, ala era...
|
Stie cineva de unde pot face rost de un abtibild 4tuning.ro ? Va rog .. dati-mi un mesaj privat :)
|
deci....sper sa ma fac inteles.....anul trecut la o intalnire, am impartit stickere la toata lumea, care au fost facute din banii mei, la fel si dexter. apoi, toti s-au invatat sa ceara, cate un sticker cate unul...si tot asa. daca nu puteti sa aveti grija de stickerele voastre inseamna ca nu meritati sa aveti asa ceva pe masina. si nu mai vreau sa vad cum am vazut, stickere rupte, aruncate pe jos sau lipite pe gheozdan. eu am un sticker de aproape 3 ani lipit pe masina....concluzionati singuri.
|
Eu tot nu am primit un raspuns: joi fecem si noi o filmare sau ramane ca in tren?
Si mai avem de discutat mici probleme de functionare a filialei. |
Trebuie sa discutam si cine merge la piatra vineri...
Ramane pe joi la 5 la carom. |
Hristos a inviat si Paste fericit, sa aveti parte numai de sanatatea si bucurii alaturi de cei dragi.
|
Adevarat A Inviat !!! Toate cele bune la toata lumea !!!
|
http://www.protv.ro/stiri/exclusiv-p...in-onesti.html accidentul de ieri dimineata
|
Auzisem eu ceva, dar acum sunt sigur. Nasol pentru ei...
|
Fratilor...m-am saturat de atatia bagatori in seama printre "comunitatea" nostra, le place unora sa se bage in seama facand posturi inutile, topicuri inutile si tot felul de discutii doar de dragul de a se baga in seama. Plus ca sunt unii carora le place sa se bage in seama si in discutii din afara forumului si sa vorbeasca de aiurea, sa abereze si tot felul de comentarii la adresa altora. NU vreau sa mai vad astfel de lucruri si nici sa mai aud, si nu vreau sa mai aud niciun fel de discutii despre mine, fie vorbe de bine fie de rau. Vedeti-va de treburile voastra sau daca nu, mai bine parasiti aceasta "comunitate" !!!
|
Intr-o "comunitate" avem de toate. Intr-o filiala avem NUMAI calitate
|
Vad ca numai dexter a raspuns la postul meu anterior. Nu ma refer numai la el, e valabil pt majoritatea, se stiu ei care. Zici tu Dexter? Eu nu prea cred treaba asta.
|
eu merg pe vorba lui dexter....in orice comunitate avem tot felul de persoane si bune si rele.....in orice grup vom gasi asemenea persoane
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning