![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
revin cu rugamintea!!!! |
sal vezi ca e o sonda de la chiuloasa pe langa cureaua de transmisie se afla sub capacu ala de plastic
un prieten a avut aceiasi problema |
Quote:
|
Pot sa te ajut eu dar e schimbat din 2007 nush cat de bun mai e :). Oricum cea mai buna proba e cea cu unul nou sau cu scosul mufei ;)
|
Quote:
multam mult |
Of, of, of ...astea turbo :D
|
salutare fratilor..ce mai faceti???? va pregatiti de sarmale si caltabosi??? :).....altii vad ca schimba turbine.....bafta cu proiectul fast boy ....eu i am tras la a mea o evacuare super sport foarte galagioasa......am sters o movilita de pamant cu partea din fata si acum urla ca turb(ata)o!!!! nici nu stiu ce sa intamplat ce am spart ce am rupt sau a ieit ceva....de 2 saptamani nu am avut timp sa ma uit......dar sper ca acum in week end sa imi fac timp si sa trag aer in piept....sa vedem ce am facut :( cu toate ca imi placea la nebunie cum se uita toata lumea dupa mine si ma injurau in gand....
|
Quote:
|
Intermediara fisurata sau desprinsa....face zgomot mai mare decat orice masina de raliu :D
|
eu mi-am platit taxa de inmatriculare 16 mil cu o zi inainte sa se adopte "noua lege",ca altfel cred ca plateam 50 mil pe putin cu noua taxa...
|
la a mea taxa inainte de micsorare a fost de 52 mil si ceva.. acum cred k ajunge undeva la 60 :| nu stiu ce au de gand.. probabil isi doresc sa vada numai loganuri..
|
Flo ce motor ai tu pe ea? si cand ai inmatriculato?
Daca stii ce pret are inmatriculatu la un 2,0t zi si mie |
Quote:
pt un 2.0 am calculat pe net.. "Taxa specială intrata in vigoare la 01.07.2008 ( valabila pāna īn 14.12.2008 ) este: 345.60 EURO 1159.99 RON" "Taxa specială intrata īn vigoare la 15.12.2008 este: 1036.79 EURO 3479.98 RON" Diferenta de bani intre cele doua variante de taxa este de: 691.19 EURO Data curs valutar conversie: 22 decembrie 2008 : 1 EUR / RON: 3,9497 hmm.. si acum ma intreb de ce este atat de mica fata de ce a fost platit la a mea :-s ... |
pentur ca 2.2 nu e euro 4
|
sal azi am fost cu masina la unii care cica repara monteaza tobe......a bagat unu' capu' sub masina si mi a spus ca este rupt ''furtunul flexibil'' din fata..si ca ma costa vreo 400 de roni(cica cu tot cu manopera)..........stie cineva despre ce este vorba astept si eu sfaturi de la voi cei mai experimentati sau patiti........preturi ceva....multumesc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning