![]() |
Re: Diverse Discutii
De acord cu Gycone si Giubau.Un xenon de 4300 k e ideal. Are albul acela placut, de lumina puternica si curata. O sa arate diferit fata de lumina becurilor normale, daca tot vrei sa arate cooool masina cu farurile aprinse. 6000 k e doar de fita, nu pentru a creste cu mult vizibilitatea, din punctul meu de vedere. Si indicat ar fi sa ai lupe in faruri, nu numai pentru ca o sa iti iei carne de la noi sa-ti ajunga mult timp:lol:, dar iti creste si eficienta xenonului.;)
|
Oke Andule:D
:)))Si nu's genu' de baiat cu fitze:D |
eu am 6000k si nu este albastra lumina este alba si mi am reglat foarte bine farurile si nu prea deranjeaza.ba chiar le las la un nivel mai jos.
|
10.000 k :bat: :bat:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Avand in vedere ca sunt praf...la capitolul xenon lupa...vreau sa va intreb..daca nu cumva asta e lupa:D?
|
Aia este o protectie pe faza scurta sa nu fie lumina prea puternica..
OFFTOPIC: ultima fita in buzau , sa te plimbi cu pejoul cc la -4 grade prin oras; am mai vazut unu acum vreo 2 sapt dar era cu un chrysler tot decapotat.. |
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici o ...lupa :D |
Sarmana nenea v8 :) iti voi da o bere:))
OFFTOPIC: ultima fita in buzau , sa te plimbi cu pejoul cc la -4 grade prin oras; am mai vazut unu acum vreo 2 sapt dar era cu un chrysler tot decapotat..[/QUOTE] Mda...unii mai sufera cu capu' :))) |
Quote:
Defapt nu e offtopic, pentru ca asta e un topic pentru oftopic :lol::lol: Pai , l-o fi decapotat sa ii arate cuiva ce minunatie are el la poarta si o fi inghetat sistemu de decapotare :rolleyes2:oops::lol: |
Sau era o vreo fata...:))))si a vrut sa impresioneze
|
Ale mele erau mov asta-vara...acum s-au facut albe :)
|
Nu era nici fata si nici nu`i ghetase.. Am mers in spatele lui de la fab de bere incercand sa`i fac o poza dar i`a dat talpa si l`am ajuns pe la gara cand deja il capotase; erau 4 sau 5 dar mai inchisi la culoare , probabil din cauza frigului..
|
1 Attachment(s)
Nu doar romanu' e cu decapotabila:)))
|
Quote:
Cunosc o gramada de tarani care isi ridica farurile cu surubelnita ! Aia sunt o problema. Si mai sunt multi care isi demonteaza protectia din fata becului la bixenon(H4),care chiar merita sa fie trasi in teapa !! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning