Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

CALIN 79 25-12-10 16:11

Re: Machetele mele - steaua23

Superb T2-ul tau, si eu vreau unul mai mic (e singurul care-mi lipseste dintre T-uri), de CMC nu mai zic nimic. Foarte darnic mosul la tine. Astept prezentarea.

radu_rs 26-12-10 21:59

Ai fost tareeee tareeeeee cuminte de ti-a adus Mos Craciun asa un cadou.
Nu vreau sa-mi imaginez ce iti aducea daca erai rau... :)

steaua23 27-12-10 01:14

13 Attachment(s)
Mercedes Benz 300 SLR "Uhlenhaut" - CMC 1:18

O macheta de nota 10, cu multe detalii. Rotile se pot scoate, spitele sunt lucrate manual si toate partile mobile dispun de balamale realiste.
Pe aripa dreapta exista o parte detasabila, in spatele caruia se poate vedea traseul evacuarii.
Macheta este construita din 1817 piese si este unul din modele cmc de top. Sper sa urmeze cat de curand si modelul nou de SLR.

O sa revin cu o alta sedinta foto cat de curand, eventual afara/

2010 27-12-10 01:21

Ramai masca la vederea detaliilor:!::!::!:
O frumusete de macheta man, sute de felicitari din partea mea:!::!::!:

steaua23 27-12-10 01:29

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3930334)
Ramai masca la vederea detaliilor:!::!::!:
O frumusete de macheta man, sute de felicitari din partea mea:!::!::!:

Multumesc frumos, dar macheta asta nu a fost achizitionata de mine, deci felicitarile nu pot fi decat pentru prezentare, maxim.
A fost cadou de la prietena ... :oops:

2010 27-12-10 01:35

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3930348)
Multumesc frumos, dar macheta asta nu a fost achizitionata de mine, deci felicitarile nu pot fi decat pentru prezentare, maxim.
A fost cadou de la prietena ... :oops:

Super cadou man, sa dea Domnul la fiecare Craciun sa primesti cate un CMC:!:

sergini0 27-12-10 02:21

E bine cānd cei dragi ştiu ce-ţi place:). Nu mai are rost să comentăm legat de machetă, se ştie care-s părţile ei bune şi singura ei parte rea (preţul), dar dacă n-ar fi, probabil nu ar mai fi aşa exclusivistă. Am o mică īntrebare. Nu am avut ocazia şi nici nu cred că o să am degrabă ocazia să ţin un CMC īn mānă. Macheta este solidă? deoarece din fotografii pare, dar gāndindu-mă la cāt de fin este lucrată īmi e greu să cred.
S-o stăpāneşti sănătos şi să sperăm că anul viitor va veni cu mai multe bucurii!

SPECTI 27-12-10 05:38

1 Attachment(s)
O masina superba!
Au exitat numai doua exemplare (rosu si albastru, dupa culoarea tapiteriei). Mercedes Benz 300 SLR Coupe UHLENHAUT s-a nascut prin transformarea masinei de curse MB W196, cu care Stirling Moss a castigat Mille Miglia in 1955. Una dintre cele doua exeplare a fost in proprietatea lui Rudolf Uhlenhaut, directorul technic de la Mercedes-Benz Motorsport.

GrAnDe 27-12-10 11:07

Iti mai trebuie M-B transpoerter :D

Racer21 27-12-10 11:23

Fenomenala !!! Daca nu ma insel, asta e al doilea CMC din colectie, nu ? E superb oricum, cadouri de astea sa tot primesti :D

klauzephoto 27-12-10 12:37

la CMC si mai ales la modele din astea nu prea ai ce comenta....chiar primesti tot ce se poate la scala asta pentru banii platiti....este geniala macheta, este o opera de arta....este la urma urmei o investitie, lucru care se poate spune despre destul de putine machete....felicitari si la mai multe !!!!

CIPONE 27-12-10 13:05

Superb!Daca prietena ta a fost cea care a ales si masina in sine, si nu doar un CMC la intamplare, permite mi sa o felicit pentru alegerea facuta!Interesanta si completarea lui Specti, ajuta la identificarea masinii in timp.Spor.

radu_bv 27-12-10 13:14

Nice:lol: Frumos de tot realizata macheta asta. Vad, ca la toate CMC-urile, ca punctul forte este motorul...ceva demential:twisted:
Nu stiu daca am spus bine, dar raportand la ceilalti producari considerati sub CMC, toate particelele din macheta sunt un punct forte fata de particelele celorlalte machete;)
Felicitari Andrei:!: (atat pentru macheta, cat si pentru prietena:twisted:)

andreigica 27-12-10 14:14

O macheta impecabila,fara cusur,felicitari pentru achizitie!:D:shock::shock:

radu_rs 27-12-10 17:33

Absolut superba!

Nivelul de detalii este uimitor, macheta este realizata exeplar. Ravnesc dupa asa o macheta in colectia mea.
Alaturi de celalalt CMC pe care-l ai, sunt cu adevarat piesele cele mai grele pe care le-am vazut prezentate pe acest forum.

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning