Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 27-02-08 17:05

Re: discutii Satu Mare

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1384936)
multumesc Raul pt apreciere!

cu placere:)....eu din experienta proprie am zis-o...am fost mai demult pe la tine si ai aparatura calumea dupa cum am vazut....

gergo 27-02-08 18:32

Apropo, ar merita ca cineva de pe acest forum să intocmească un tabel despre service-uri si ateliere, magazine tuning din Satu Mare, cu adrese, numere de telefon, scurta descriere despre activitate, eventual mentiuni scurte.

gergo 27-02-08 20:58

De exemplu, Gergo recomanda:

-maistru in construire masini raliu/VTM, transplant motor, motoare japoneze: Nelu Nastor
(nr de tel si detalii in PM)
-lucrări auto interior, in special din piele, tapiţerie: Csoma István, 0745-649097 (referinte in PM)
-service auto: Jenei Istvan (Liviu Rebreanu 88, 0744-685836): motor, diagnostica
-service auto: AutoTact, pe str Aurel Vlaicu: diagnostica, servicii complexe

-vânzări auto: OpelWest, pe str Aurel Vlaicu. Echipă de profesionişti, servicii ireproşabile pt Clienţi, diagnostica, motor, tinichigerie+vopsitorie, este o echipă intr-adevăr pasionată de maşini (Opel GT1969 restaurat, Ford Capri in restaurare etc)

-tinichigerie+vopsitorie: HGV, alias Horváth, Carpinter alias Györffi
-lucrări frumoase in culori interesante: Révész Csabi (PPG) 0744-847111

cam atât pt astăzi.

juana_man 28-02-08 07:47

1 Attachment(s)
ok,cu asaceva unde ma trimiteti??

gergo 28-02-08 09:10

depinde de circumstante: daca a fost implicat in eveniment rutier, atunci RCA sau casco. dacă nu, atunci PM. :)

juana_man 28-02-08 09:28

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1388599)
depinde de circumstante: daca a fost implicat in eveniment rutier, atunci RCA sau casco. dacă nu, atunci PM. :)

circumstante..... :) bucsile au multumit frumos pt colaborare si s-au hotarat sa plece cu roata cu tot la vit de 80 kmh in timpu unei depasiri...primu lucru c mio trecut prin minte in momentu respectiv a fost ca ar fi super ok un rollbar si p audi si dupa un vals frumos am reusit sa ma opresc in decor.avariile p exterior is marunte,ba chiar se pierd intre cele vechi,alea mai usturatoare (1.600 RON) sunt la suspensii,directie si bucsile.

raul_rebelul2005 28-02-08 17:07

ti-am vazut juana ursuletu care ti l-ai cumparat,cat ai dat pe el,asa in starea asta in care ii l-ai cumparat??cam ai de lucru pe el.....

BANDI01 28-02-08 21:04

Nu stiti cumva un motor pe benzina de golf 2 , 1,6 injectie monopunct cu cat s-ar putea vinde?
Am unu de pe o masina adusa din germania si vreau sa-l vand.

Razvan_SM 28-02-08 22:54

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1388626)
circumstante..... :) bucsile au multumit frumos pt colaborare si s-au hotarat sa plece cu roata cu tot la vit de 80 kmh in timpu unei depasiri...primu lucru c mio trecut prin minte in momentu respectiv a fost ca ar fi super ok un rollbar si p audi si dupa un vals frumos am reusit sa ma opresc in decor.avariile p exterior is marunte,ba chiar se pierd intre cele vechi,alea mai usturatoare (1.600 RON) sunt la suspensii,directie si bucsile.

Juana, daca aduci tu chitul ma ofer eu sa-ti fac manopera GRATIS.

juana_man 29-02-08 07:25

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1389555)
ti-am vazut juana ursuletu care ti l-ai cumparat,cat ai dat pe el,asa in starea asta in care ii l-ai cumparat??cam ai de lucru pe el.....

stai linistit k se face :d

pretu o sa-ti spun live :D

Quote:

Originally Posted by Razvan_SM (Post 1390447)
Juana, daca aduci tu chitul ma ofer eu sa-ti fac manopera GRATIS.

ms frumos,ii de apreciat ajutorul tau dar problema nu e acea indoitura minuscula din aripa.

Quote:

Originally Posted by BANDI01 (Post 1390163)
Nu stiti cumva un motor pe benzina de golf 2 , 1,6 injectie monopunct cu cat s-ar putea vinde?
Am unu de pe o masina adusa din germania si vreau sa-l vand.

trimite-mi un pm pls cu pretu motorului k as fi interesat daca e cu cutie si daca e in stare de functionare

Devi 29-02-08 12:52

BANDI01 daca vrei, diseara hai la intalnire, aduc toba, si vedem cum negociem la pret

Devi 29-02-08 18:16

Bandi01 imi pare rau dar Juana a trecut pe la mine si a cumparat toba sorry

BANDI01 29-02-08 18:39

[QUOTE=Devi;1392030]Bandi01 imi pare rau dar Juana a trecut pe la mine si a cumparat toba sorry[/QUOT

Pacat ca ai dat toba, imi pare rau .
Mersi oricum, aa si unde va fi intalnirea ?as merge eventual sa-mi dai niste sfaturi daca vrei in legatura cu toba asta sport pe motor diesel ,,

raul_rebelul2005 01-03-08 21:19

6 Attachment(s)
cateva poze facute intr-o vizita la atelierul lui Domy:)

floryn bmw 02-03-08 13:24

raul ce bine iti sta in ursu` lu` domy .. faina masinaa

All times are GMT +2. The time now is 20:57.

- Copyright 2026 4Tuning