![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
bafta la pus boxe`n dacie ---------------------------------- ontopic: 75%.. am castigat evo, rx7 si mustang de la ShowDown king, drift king si drag king.. |
Absolut RX-7 The best ! Am ajuns si eu drag king, la 26%.
|
Quote:
|
am de grip un bmw m3 gen most wanted :D 700hp deocamdata... da am facut niste combinatii si nu mi-au iesit..am vandut si am pierdut multi bani si nu mai am bani de masina de drag...
pentru cei care vor am gasit niste cheaturi : ********** - unlocks subaru sti (daca ati facut macar cateva curse e deja deblocat) si una care s-ar putea sa va ajute - cashmoney - 10.000 - DOAR O DATA ..daca il mai introduceti nu mai merge din pacate xD |
la ce procente sunteti?eu sunt 47 % sunt king showdown si am luat lanser-ul:lol: :evil:
|
~75%..
am luat zonda.. am facut`o full.. si nu prea m`a incantat.. nu prea merita.. |
nu stiti, este pentru ps2?
|
Quote:
|
E cam slaba zonda si eu am luat-o sunt la 23%....si cu greu face fata...la cei 667 cai pe care ii am pe ea..Ii cam da clasa un evo 9 :))
|
1 Attachment(s)
shaid-kid - adevarat ;)
97%.. am toata coroana ai verde.. o ''Race Day'' nu am facut`o complet..si cred ca de aceea nu e 100%.. o voi face si p`aia.. si gata :) |
ce ma enervati...vreau si eu nenorocitul asta de joc :)
|
Ma si eu ink nu l-am primit ce ciuda imi este.... Si voi deja l-ati terminat. Pana la urma care e parerea voastra? E mai bun decat carbon? Va place?
|
Quote:
din partea mea, daca cei de la EA GAMES o tin tot asa, NFS-ul este pe calea cea buna.. |
Dar cand a fost pe calea cea rea?
|
1st place - Most Wanted
2nd place - Underground 1 3rd place - Pro Street 4th place - Carbon 5th place - Porsche |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning