Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

R.Equinox 27-11-13 23:53

Re: Street Legal Racing - Redline v2

1 Attachment(s)
Nu mai este ce era..
Dupa ce au plecat "batrani" s-a dus si forumu asta..
Sa nu fiu chiar total in off,pun o poza cu o pisica in lucru..
Attachment 2898825

batman 28-11-13 12:14

3 Attachment(s)
..poate o sa isi revina... Pun si eu 3 poze. O sa incerc sa postez si eu mai des.

DariusAlexandru 28-11-13 16:26

@batman şi nsx-u' lui pus pe burtă:

DAMN SON !

KrYpToN 28-11-13 16:32

3 Attachment(s)
Astea-s strazi malefice
Conduse de diavol,
Si am un sfat pentru tine
Nu te da in spectacol,
La fiecare colt e plin de
Sifoane si gabori,
Si cand o arzi prost,
Asteaptate la gabori

l

capa` 28-11-13 16:33

Quote:

Originally Posted by batman (Post 5621462)
..poate o sa isi revina... Pun si eu 3 poze. O sa incerc sa postez si eu mai des.

Bun asa ;)

robi_jam 28-11-13 17:13

1 Attachment(s)
batman :shock::shock::shock:
KrYpToN Arata bine..;)

Bimmer.

DariusAlexandru 28-11-13 17:17

4 Attachment(s)
am încercat şi eu un nsx.

Attachment 2899150 Attachment 2899151 Attachment 2899152 Attachment 2899153

robi_jam 29-11-13 14:29

1 Attachment(s)
Hop si eu.

balint 29-11-13 19:00

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5621237)
Nu mai este ce era..
Dupa ce au plecat "batrani" s-a dus si forumu asta..

Mda ceva de genul ..
M1
Attachment 2899798Attachment 2899799

batman 29-11-13 22:06

5 Attachment(s)
Multumesc baieti, chiar nu ma asteptam sa va placa asa de mult NSX-ul ala.:lol:
Aveam un e34 misto in joc, da' cand sa ii fac poze nu merge sa intru pe mape, imi da crash.Pana fac jocul din nou (maine:lol:) va pun niste poze pe care le mai aveam prin pc si nu stiu daca le-am mai pus.
(unele au photoshop,unele nu)

robi_jam 30-11-13 09:08

1 Attachment(s)
E oribila poza... Si masina la fel, texturi oribile, da e singura care am gasit-o sedan... Meh, e facuta in graba. :D

dary762 01-12-13 15:50

5 Attachment(s)
Salut baietii pasionati de " fiare "
Vreau sa tin un moment de reculegere pentru Paul Walker.

Actorul Paul Walker, cunoscut mai ales datorită seriei de mare succes Furios şi iute, a murit într-un accident de maşină ieri, în apropierea oraşului Los Angeles. Actorul era pasager în maşina unui prieten, amândoi în drum spre un eveniment de caritate organizat de asociaţia lui Walker, Reach Out Worldwide
Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Attachment 2900655
Nici acum nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Am fost de-a dreptul socat cand am citit.
Attachment 2900656
Attachment 2900657
Attachment 2900658
Eu tot nu pot sa cred ca nu mai e, nu mai am cuvinte , nu pot sa descriu sentimentul .
El nu va murii niciodata, va fi vesnic in sufletele noastre.
Acum esti printre ingeri , Dumnezeu sa te odihneasca in pace Paul.
Attachment 2900659

KidForDrift 01-12-13 15:59

1 Attachment(s)
Asa este, cand am vazut pentru prima data am zis ca este vreo gluma proasta... din pacate nu era. Am o mahnire in suflet pentru ce s-a intamplat in aceasta zi, chiar nu trebuie sa se termina asa. Poate daca acel Porsche GT nu exploda din cauza fisurarii rezervorului, acest om inca era printre noi continuandu-si viata alaturi de familia lui si de fata lui de 15 ani, facand filme in continuare. Este o zi neagra pentru toti pasionatii de masini, chit ca va place ori nu seria Fast and Furious, sigur l-ati m-ai vazut ori ati auzit de el. Pentru mine a fost si este un idol in continuare. Asa cum am mai scris si prin alte parti, Paul acum se intrece cu Dumnezeu, inca conducand al lui Nissan Skyline. Odihneste-te in pace Paul Walker. :cry:

batman 01-12-13 16:19

Cand am intrat pe net si am vazut stirea asta, am zis ca e un cacat, baga si astia niste prostii ca sa atraga lumea. Am dat un "sarci" pe google dupa "Paul Walker" si toate raspunsurile ziceau acelasi lucru: "Paul Walker dies in a horrible accident". Am ramas prost...
Asteptam cu nerabdare Fast 7 si chiar ieri seara au pus o poza cu Brian, Dom si Roman... Nu cred ca vor mai lansa filmul, iar daca il vor lansa, nu va mai avea nici un farmec fara Paul...
Sa se odihneasca in pace!
P.S: am vazut pe net o poza cu un barbat cu fata "despicata" care se zice ca ar fii Paul. E oare adevarata? Seamana oarecum, dar e prea desfigurat si nu pot zice exact. Poate a mai vazut-o cineva care are "balls" si are ochiu' mai bun ca mine si poate confirma.
PPS: pentru cine nu stie, soferul era Rodger Rodas.

tabokubmw 01-12-13 16:57

1 Attachment(s)
....Cica asta e poza cu P walker de la morga......care s-a dovedit pe urma ca e un fake si am editat..

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning