![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
logan - e misto nu trebuia prelungit spatele asa cum l-ai facut tu mertz - jante plate, culoare ireala, ci selectii strambe ;) |
mertzan : carbonu e prea negru , jantele alb negru
logan : culoarea jantelor e ireala |
2 Attachment(s)
Ce motor s-ar potrivi pentru Skylinul meu , Galon 12 sau Galon 24 ?
|
golan 24 :lol:
dak roata fata doar mi se pare plata... aa din spate sigur e, cooler-ul e descentrat si blurry, nr ala de inmatriculare e ireal, si plasa mi se apre ireala, la fel si neoanele... si ai uitat sa faci pleoapa si la celalalt far ... |
da pei in partea cealalta a farului nu stiam cum sa fac pleoapa ca bate lumina puterinik !
|
Quote:
P.S. masina asta era deja modificata, data viitoare poti incepe cu ceva mai stock |
Point Master dami tu un skyline poza , stock :D daca gasesti ...
|
3 Attachment(s)
uite ce se gaseste pe google....si sunt ...cred k "cele mai stock" ;)...asa k ...trebuie sa cauti si o sa gasesti....
|
2 Attachment(s)
what's wrong?.....comment pls!
|
1. puteai sa o lasi jos..asa zici ca e caruta...
2.kit cam de proasta calitate (poza de pe care l-ai luat) |
Quote:
|
coboara masina, incearca ceva mai putin blurry si dak nu o cobori latzeste si tu cauciucu spate....
|
2 Attachment(s)
Chrysler 300C !!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
nu inteleg moda asta sa innegresti toata partea de jos a masinii.....in felul asta nu se vede deloc tuningul...
|
Quote:
|
L33L00 ... frumos lucrata ... nu vad greseli ... poate decat ca geamurile laterale care nu se vad sunt cam "albe" ... in rest e misto ... bafta
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti de lucrarea mea, cam simpla, dar nu prea am timp.
|
bara spate nu ti-a iesit deloc ......nici fata nu prea ...fat e putin mai bine ca spatele
|
ms mult ppl .... sa va spun ... i-am facut top chop .... teava d esapament si fumul si brush si de asta sunt cel mai mandru ,,,, bg de care sunt de altfel f mandru ... pacat de dimensiunea pozei ... la carbon nu sunt prea incantat ... dac ati veni cu vre-o ideie asi fi recunoscator
|
1 Attachment(s)
Am luat o mica pauza si revin si eu cu o masina ! Un eclipse '06 ! Mi se pare destul de interesant cu carbonul acela ! Sper sa va placa ! Am incercat sa maresc unpic si umbra de sub spoiler ! Enjoy ! Astept comentarii ...
|
wlady ... de la cap la coada aceleasi directie o au liniile carbonului ... pai groase un pic pe stalpul apropiat al parbrizuluii si mai subtiri pe masca ... umbra de sub spoiler mai ales in departare e ireala ...
|
* Waldy : De ce ai carbonizat toata masina ? Si ai tunato putin , jentile mi se par putin blury , in rest nik
|
2 Attachment(s)
Snoopie style :D Am vrut s-o fac neagra ,da yeseau naspa umbrele si reflexiile in plus era un negru spre gri .... anyway hot she is ?:-P
|
4 Attachment(s)
Un simplu amator...dati-va si voi cu parerea...e ft important pt mn...:D
|
...bunicele ...nu te mai baga la dacii...sunt grele ia poze clare rezolutie mare.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
As vrea sa imi dea si mie un pm sau sa intre pe burn_X1 pe mess sa imi explice si mie ceva la carbon ca nu stiu :|
http://www.km77.com/marcas/mercedes/...ama/gra/09.jpg originalul |
e bunicica ...dar carbonul nu ti-a iesit
|
leule frate cum poti sa iti bati joc d masina aia in asa hal ...
burn ... imi place k ai pus jante d bmw p el >:) (dar una e alb-negru sau asa pare).... si sunt nijte probleme la capota |
Leul* cuvintele sunt de prisos, esti formidabil :lol:
Burn_x1* scapa de jantele alea ca nu dau bine deloc |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comentati psl pls pls pls tot inafara de wheels plate si intercooler e brush
|
spoileru in partea apropiata e mai lasat decat in partea departata ... in partea departata dak l-ai mai coborat trebuia sa mai prelungesti si umbra de sub el ... comparand cu pragurile spoileru e sub nivelul lor ... lucrcu care e cam ciudat (mie unu nu-mi place) ... in rest masina e ok ... bafta ...
|
Misto semnatura L33L00 :p~ la Honda aia mie unu nu imi place culoarea in rest e misto ...
|
2 Attachment(s)
no comment...nuj c sa zic...va place???:D
|
big_ballz - Solenza - arata bine dar e poza de rez mica, am facut-o si yo ma demult
1300 - hmmm, jante cam prea luminate, masina e blurry, si acol ola spate e taiata prea din carne dc ma intelegi Logan - ideea cu jantele astea e misto, doar ca ai pus janta fata si si in fata si in spate si vine aiurea, la semnale nu vine bine, masina e blurry leeloo - nu vad greseli ;) la niciuna dintre masini Burn_x1 - S - man carbonu e de KK, si prelungirile spoilerelor si a pragului nu dau bine deloc, fii atent la selectia jantelor, par strambe 300C - la fel cu spoilerele,dar e un pic mai bine, la spate e aiurea rau Leul - jantele nu sunt in ton cu masina, de ce arata ca o barca, poti sa o mai ridici un pic de spate sa vina cate de cat drept si parca nu ii sta bine cu eleron asa Wlady - Eclipse - tare ideea de carbon peste tot, ai janta spate si fata blurry, carbonul tau este pus peste farul de ceata :lol: si geamurile au folie ireala - mai scade-le opacitatea ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning