![]() |
Re: Discutii despre orice!
Buna! Ms. dar si-a revenit singur! Numai bine!
|
Quote:
|
4 trebuie sa cumpar..deci le iau pe toate``
|
100 de euro sr urgent... mai stau 2 ore in oras
|
In legatura cu stickerele... I-am dat lui adriano 5 stickere, unul pt el si inca 4 pt altii. Nu stiu cate i-au mai ramas, eu mai am 2 acasa + ce a ramas la el...
Daca el nu mai are si mai aveti nevoie si de cele 2 sa ma contactati |
pune-mi mie unul deoparte, Norbi. mersi !
|
va rog frumos daca stii la cine ii trebe un scuter urgent 100 euro mai stau 2 ore in oras si imi trebuie neaparat bani
|
Quote:
|
eu mai am 3 stikere de dat...la care va trebuie
cristi nu ai mai sunat aseara... |
AM thread la bazar ,uitate acolo la poze
|
Lasa un id , sunt interesat.
|
Stie cineva ceva magazine de tuning in baia mare ? (intreb pt un prieten)
Nu mai e nevoie . Va multumesc ... |
Am gasit site-ul oficial cu evenimentul de la satu mare... dar... cum se stie din vechi timpuri aici pe 4tuning nu se poate afisa, nici macar aici la discutii intre noi... DOAMNE, TARA LUI PESTE (daca pun link-ul imi apar stelute in loc de drag racing)
PS: Cum stati cu stickerele, mai are cineva nevoie? |
pai scrie cu pauza sau ceva sa nu fie link ...
|
Totusi culmea culmilor e ca pe site-ul oficial apare ca 4tuning e partener media... Si aici nu da voie site-ului... Frumos...
http://opel.drag racing.ro/ (stergeti spatiul intre "drag" si "racing") |
excelent, merci.
|
Deci DOAMNE, abea astept, sper sa tina vremea cu noi. Vor fi o gramada de evenimente. Vine mokus si alti cascadori pe moto, vine rally, va fi taxi rally, drift si drift taxi, vor fi o gramada mare mare de evenimente in cele 2 zile. Sa nu mai zic ca e pe europa deci vor veni la masini :rolleyes2, fix pix ce a fost anul trecut... (CEDC: Campionatul Central-European de Accelerare)
Defapt cititi ce scrie pe site :lol: |
ce stiti?se poate intra cu masina pe aeroport ca la noi?si daca da cat costa?
|
norby sper ca imi rezervi un loc la tine in masina :D:D
|
Quote:
Vazusem anul trecut ca se uita pe sub capota, nu e ca si la baia mare ca zici ca ai motor de 1.8 si 150cp si defapt ai un 2.5 turbo. Au fost si descalificati anul trecut. Stiam ca taxa e scumpa pt a scoate categoriile sub 200cp. Adica fara loganuri de 86cp si dacii 1310. Asa au fost fara masini neinsemnate ci doar cei mai "mari". Anul trecut am vrut sa intram ca si la baia mare, am spus ca bag masina la expozitie (un bmw pachet M, acum e in baia mare masina, vvu are numerele). Nu ne-a dat voie la expo cu ea, deci masinile sunt pe alese. Am zis ca mergem la liniute cu ea doar sa ne lase cu masina, ne-a lasat sa intram, am primit fisa de inscriere si dupa inscriere cred ca venea cineva sa ia hartia, plateai taxa si controla masina. Nu stiu daca la fiecare masina e asa, din cateva am vazut se cam uitau la masini. Noi nu am mai completat fisa, nu am platit taxa, am parcat masina acolo si am plecat :lol:. Pentru masinile spectatorilor vor fi locuri speciale de parcare inafara pistei (pe camp) Asta doar din vazute stiu... Poate e cineva care s-a inscris pe bune anul trecut si iti va da mai multe detalii |
norbi,cand mai ai drum prin bm suna-ma
|
Quote:
PS: nu stiti cui ii trebuie un Canon 350D ???? URGENT |
|
dani te sun duminica in legatura cu stikeru..daca o sa fi prin oras
|
Cine vine la SATU MARE?
|
Noi cei din Redline mergem insa doar duminica, cu voia bunului Dumnezeu mergem sa il sustinem pe unul dintre membri :D
|
pe cine? :>
|
astazi in jurul orei 14:00, care a fost vitezomanul cu golf 3 si parasolar 4tuning, pe la meda?
|
parasolar?? :rolleyes2
|
nush sigur daca parasolar, dar scria 4tuning pe parbriz sus...cv golf 3 albastru inchis. nu am apucat sa vad "ca se grabea undeva" :P
|
1 Attachment(s)
care aveti masina rosie sau mai stiu eu, am un set de leduri rosii, poate va intereseaza pe careva, pm si ne intelegem
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
valabil si pt vlad ;).. |
baietii din dolar, voi toti dati bacu' la 20/21 de ani? ceva v'o dat cu virgula in tinerete?
|
Quote:
|
Quote:
Anul asta BAC-ul are valoare. Este varianta de BAC dolar racer, editie limitata!Tu nu te inscrii? |
I-ai curentat acuma :lol:.
|
n'am eu nimic cu nimeni :)) intrebam doar, ca mie personal tot cu virgula imi dadea, daca s'a simtit cineva ofensat ...atunci nu imi mai da cu virgula ...
|
care din voi va pricepeti la montat tobe sport?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning