![]() |
Re: Club TICO
vin cand vreti voi.
|
sper sa nu se considere reclama dar nu ma pot abtine, vinde cineva pe un site de vanzari un set de bare interesante pentru tico! cei care vreti si aveti si cu ce, cautati-le!
|
Quote:
|
A ramas ora 22 pana la urma, cine vrea este asteptat la POLIVALENTA !
|
Hai baieti cine se mai baga la intalnire tico de pe 1 mai?Se pare ca vremea o sa tina cu noi.
|
1 Mai intalnire nationala Club Tico cei noi sunt bineveniti , daca nu depasim 10 tico ne facem de ras.
|
Quote:
|
Quote:
|
punem mana de la mana si mergem pe datorie! in fond tico e mai usor e mult pana la cheia ca de acolo ai dam drumu la vale si ajunge singur acasa si fara sa consume combustibil , consuma doar vapori de benzina din rezervor :D
|
cu 4 pers si 20de lei de pers te duci si te intorci si iti mai ramane si benzina
Sunteti la fel de greu de multumit ca o femeie, cine vrea vine cine nu vine la intalnirea din buc |
pana la urma cine vine pe 1 mai ? sa vedem si cati se baga sa avem timp sa discutam . poate reusim sa facem o coloana oficiala de vreo2-3 km :D vise tata
|
discutia aici http://ticoclub.tk/forum/showthread.php?tid=89
|
Quote:
|
LA MULTI ANI! LA TOTI SF. GHEORGHE SI PASTE FERICIT
|
Quote:
|
Hristos a INVIAT !!!
|
Adevarat a INVIAT!...
|
Băieți.... răspundeți aici
|
ce liniste pe aici
toata lumea doarme ia sa vedem care mai are poze ? de la cheia ? se poate pune si aici important e sa le avem aici apoi fiecare isi alege de care vrea :) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
|
ceva mai mult si de la mine http://dl.transfer.ro/176_0105-trans...may-1b20a9.rar
|
8 Attachment(s)
|
Feicitari tuturor! :-) vad ca in timp ati dezvoltat o comunitate, lucru care se intampla rar in timpurile noastre! Bravo si mai asteptam evenimente asemanatoare pe viitor! :lol:
Echipa tehnica ClubCielo.ro |
BV baietzi...felicitari...ma bucur sa vad ca ati reusit pana la urma ceva....si din poze reiese....ca a fost foarte frumos.... presupun ca in realitate a fost si mai si....
Ma bucur....si sper sa ne revedem curand :-P |
Quote:
|
Bravo ma baieti (si fete, vad :lol:) Urmatoarea intalnire, cea natioanala poate, cu mult mai multe masini? :)
La mai multe! |
Quote:
http://ticoclub.tk/forum/showthread.php?tid=89 |
Daca ajung prin buc...vin si eu la intalnire....ma primiti sau ma da'ti "afara" ??? :twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D pe aici pe undeva
|
oooooooooo vreau si eu vreau si eu :-P
|
Da... pe unde e ?...
|
Acela e transfăgărăşanul, oameni buni... :)
Aici se organizează īntālnirea acolo, care SIGUR o să fie şi mai grandioasă faţă de cea de pe 1 Mai, trebuie doar să ne dorim acest lucru... |
ne vedem si noi vineri seara, bucurestiul?
|
eu sunt prezent vineri sau sambata. Sambata ar fi cel mai bine. Ne spalam si noi masinile, le aranjam un pic. :)
|
Quote:
|
ramane sambata seara deci :D ? facem repede o prezenta cine ar veni :-?
(eu nu pot sigur asta seara ... mi-am scos o masea de minte ieri si nu ma simt deloc bine) maine in proportie de 50% as veni :) |
Sambata sunt prezent. La ce ora ne vedem? Ma gandeam la un 8 seara.
|
nu pot sa vin asta seara ma simt rau din cauza maselei :( poate o lasam pe vinerea viitoare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning