![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
esti la magazin maine?trec pe acolo dak esti
|
poti sa pui ceva preturi la jante; m-ar interesa ultimul model, pe 14' 4x100 , ET38.
|
Quote:
|
Quote:
|
cumpar stickere gen skateboarding. modele la firme de imbracaminte,incaltaminte, etc. gen: dc, adio, home boy, crumpler, care frecventeaza fischer's-ul din deva stiu de care(cred). mai nou se lipesc pe notebook-uri
|
Nu mai nou ;) , al meu laptoc e plin de ele de cand il am , si are o vreme .
|
Quote:
|
|
Quote:
uite altu .... http://www.cel.ro/laptop-notebook/no...g105m-512mb-l/ |
@SpYk3 nu pot decat sa iti zic din experienta mea stai departe de Acer si Toshiba. Sunt mai ieftine, si arata ca au performante dar dupa un an o sa iti vina sa dai cu el pe geam (eu am luat un Acer de 27mil acu 2 - 3 ani, nici nu mai stiu, si acuma .... nah se umple ventilatorul de praf deci din 2 in 2 luni tre sa il crap sa ii fac curatenie, la Toshiba pretenei mele la fel numa ca la ea nici nu poti sa il cureti ca nu ajungi la el, hdd la al meu o crapat, bateria tine o nanosecunda... numa lucruri bune ;) )
@Marius3k de luni vin inapoi la Deva ca o sa termin si eu sesiunea, poate daca se mai face o intalnire te uiti la buburuzul meu ca e zgariat rau, as vrea sa imi zici daca se poate face ceva cu polish si la ce bani. |
Quote:
Acum am un HP Pavilion DV65600ee - care e de vazare, btw. :lol: Cred ca o sa trec pe mac-uri. :rolleyes2 Povestim, saptamana viitoare cred ca sunt in concediu. |
Nu Acer sau Asus, in niciun caz!
Vezi ca emag au transport gratuit in orice localitate in perioada asta. |
Da vezi pe Emag au preturi bune si sunt seriosi baetii. Eu personal iti recomand Lenovo ;)
|
Quote:
are un amic de-al meu un toshiba satellite a300-17n : http://www.marketonline.ro/notebook-...0-200gb-2048mb ... sa vezi caracteristici ... mai are vreo 3 ani garantie, licenta pe vista, pret 1600 ron negociabil ... stare foarte buna, l-am vazut eu ... daca te intereseaza pm-me ... Si nu va mai agitati atat cu emag-ul, ca transport e inclus in pret ... prosteala a la marketing asta cu transportul gratuit ... |
merci baieti,studiez piata si dupa ce ma hotarasc va zic si voua la ce concluzie am ajuns :lol:
|
ia un alienware si ai pace :) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De mult, aproape din 1984.
|
Quote:
|
Baaa ce aveti cu Acer? Io am Acer Aspire 7736Z si merge impecabil.
|
Quote:
|
Quote:
|
L-am luat ca era cel mai ieftin pe care mergea GTA4 acceptabil.
|
eu am un acer 7520g si l-am calcat cu masina,da s-a reparat si merge,sunt multumit de el
|
Sunt meseriasi aia de la DELL la laptopuri (de alea punem afara) da au niste preturi foarte mari pt RO. Eu iti spun sa alegi Lenovo sau mai stai pana in vara si te rezolva baiatu cu o furaciune ieftina ;) ca si eu tre sa-mi iau un VAIO sau un MAC si apelam la hoti :lol:
|
Quote:
|
2x2.1 proc, 4 giga ddr3 ram, 512ddr3 video, 17.3 ecran, 500g hard
|
Quote:
|
Gusturile nu se discuta.
Eu n-as da DELL niciodata pe Vaio sau Pavilion. Sunt putin reticent cu privire la firmele care fac de la sosete pana la televizoare :D Macbook are piata lui iar Lenovo nu mai e ce era IBM, nici pe departe. Sper sa nu gresesc dar mi se pare ca Lenovo se face in Thailanda acum. |
Depinde de Lenovo snap, astea care o pus mozolici sau nu sti care poze sunt intradevar facute pe vapor ThinkPad-urile(de asta am eu unul de la firma) e alta treaba cu ele ;)
P.S. sa nu mai vb de support pe partea de drivere si service chiar face toti banii, plus ca ai reprezentanta Lenovo in Judet |
Da ... la drivere si service intr-adevar asa e. Mie mi-a venit acru pana am gasit drivere de Windows XP pentru Acer, pe site-ul lor fiind doar drivere pt Windows Vista, marketing shit. Acer-urile sunt foarte bune pentru cei care doresc performante bune la bani putini. Daca ar fi sa imi cumpar alt laptop nici nu m-as mai uita la Acer.
Cand mi-am luat laptopul am zis in urmatorul fel; toate piesele sunt facute in acelasi loc, in sensul ca si ATI/nVidia de pe Acer si ATI/nVidia de pe Dell si ATI/nVidia de pe Lenovo sunt facute toate in acelasi loc, la fel si cu memoriile si alte maruntaie. Singura componenta made by Acer e placa de baza; ghici ce? Incepe sa-si dea duhul. Zicea cineva mai sus de Toshiba ca nu sunt bune, la Toshiba am inteles ca e pe noroc. E posibil sa prinzi un Toshiba foarte bun sau un Toshiba foarte prost, la ghici. |
Vorba lui sNap7...nici eu nu am incredere in firmele care produc tot felul de electronice si electrocasnice...de la telefoane pana la roboti de spalat vase si televizoare...eu sunt pe conceptul asta:daca nokia e marca pentru telefoane atunci cumperi telefon nokia...si daca vezi nokia televizor,ala e varza frateee ,vapor scrie pe el,deci,nu-l cumperi....PS sper ca n-am suparat pe nimeni care are televizor nokia acasa :D
|
ia povestiti de assus ,da nu prea mult ca facem forum de IT pana la urma:P
|
Quote:
|
Quote:
Asus face asa: - unitati optice - placi de baza - telefoane - PDA-uri - placi video - laptopuri - netbook-uri - monitoare - boxe - servere - mousi si tastaturi Deci parerea mea o stii, e un struțopitec. |
Asus-urile au facut in ultimul timp un salt mare spre bine zic eu.Raport pret/performante ok si sunt firma specializata cu state vechi in ind IT. pe la 2400 lei am vazut ceva Asus-uri ok
|
2 pagini de discutii pe computatoare, cand frumos se putea posta la Help. Pe astea nu le stergi Sonic? Ca al meu de la poze l-ai sters imediat...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning