![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Nu ma deranjeaza sa fiu corectat, ba chiar imi place sa vad unde gresesc, dar ma deranjeaza persoanele care gresesc mai mult decat mine si ma corecteaza si pana una alta, n-am gresit cand am zis coji. :) Inca ceva, de vorbit stii sa vorbesti, dar e mai greu cu scrisul. |
Quote:
Quote:
Quote:
Si sunt nevoit sa ma repet: TU CINE ESTI? A esti copilul ala care se tot kk (scuze de expresie) pe el de mult timp cu carnetul ala,mi-am adus aminte.Si atata tot. Majoritatea celor cu varsta >19 ani stiti sa postati mult si prost,fara nici un rezultat. Vedeti-va de lungul nasului si nu va mai umflati atata in pene daca va corecteaza cineva,indiferent cine. Si nu mai gasiti scuza cu "si ce daca nu scriu corect gramatical,asta e un forum auto" ca pentru majoritatea care scriu pe sectiunea asta e doar o chestie de pierdut timpul,nu aveti nici o treaba cu realitatea. |
vai unde s-a ajuns cu discutia ... macar asa sa fie activitate pe forum
|
imi cer scuze ca v-am intrerupt de la discutiile foarte interesante si constructive. N-am sa va mai deranjez.. ;) si sper ca in viitor sa faceti macar o intalnire sa va cunoasteti intre voi.. macar de atat sa fiti in stare..daca nu de mai mult..
salut |
chiar , ce se mai zice de intalnire ? :D
|
duminica am vazut in rond agronomie o mini intalnire de broscute vw si cateva dacii (foarte meseriase) puse la punct printre care o dacie 1100 si una care e "vecina" cu mine pe Eternitatea.
Stiti cumva cine "organizeaza" ? m-ar interesa in special vw broscute, prietena mea este inebunita dupa acest model si as vrea sa fac cateva poze. Duminica ne grabeam la un eveniment si nici aparatul nu-l aveam la mine |
Asa de interesat esti ca nici nu ai vazut ditamai topicul de pe sectiunea Iasi.. "Classic Car Day" - 30 mai
Dupa cum zicea Slip,voi sunteti cu ale voastre,altii cu ale lor.. Pentru cultura voastra generala,in loc sa scrieti mult si prost cand va plictisiti,mai bine cititi primele 20-40 pagini ale acestui topic sa vedeti si voi ce inseamna o comunitate,poate invatati ceva..desi ma indoiesc;) |
Imi cer scuze pentru ultima postare...nu se va mai repeta
|
Quote:
Oricum,ia un drops,poate-ti trece. Inca ceva,ca tot vorbesti despre comunitate,ai cam dat cu batu in balta la faza asta,mai exact prin ceea ce ai zis mai sus si aminteste-ti ca ai avut si tu mamaliga-n geam si bine a zis cine a zis "asa-i la romani". P.S:postul meu nu necesita reply,daca vrei sa o faci, fa-o pe pm O seara frumoasa tuturor. :) |
CoCaine, S2-ul tau este la fel ca cel galben din iasi cu numarul STI? Initial cand am citit semnatura ta am crezut ca este al tau. Dar nu asta conteaza :).
Masinile sunt identice la motorizare? |
propun sa se faca un topic pe sectiunea iasi .."kid`s topic" :))) astfel se vor ameliora disctiile de 2 bani ... (il propun pe zorro ca moderator pe acel topic) :)))
|
Quote:
|
Quote:
& @MihaiCsl cand ne mai vezi ca dam seminte pe jos "call 911" Cred ca aici ar trebui sa se incheie toata istoria semintelor pe 4t |
Foarte interesante discutiile, le urmaresc cu interes.
Se aude ca se organizeaza ceva la Iasi ? In 2-3 saptamani ? E doar un zvon sau ... , poate se ofera niste detalii in ce consta evenimentul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar eu mă intreb , "daca tot platim salubritate" ,dar totusi nu avem curatenie prin parc , oare biserica de ce nu-si face datoria...si să ne scape de ..........."d3moni " !!! :-P just kidding ,succes cu organizarea pt duminica !!! Cum spunea si "2slow4u", frumoase audi au baietii !!! de cele 2 "s"-uri vb. |
Cum zice si valex... ffff interesante discutii...
@mihaiCSL... tu vrei sa zici ca esti si tu perfect ca zorro si nu arunci niciodata nik pe jos.. fratilor uitati-va la voi in ograda si dupa aia comentati.. iar la faza cu discutatu corect ;) inca odata iti zic uita-te la u in ograda si dupa aia comenteaza ;) Incep sa cred ca forumu 4tuning a ajuns un tarc pentru copii care s-au jucat prea mult NFS si s-au uitat de prea multe ori la fast&furios... dupa cum zicea si slip .. inainte chiar vedeai cva interesant pe acest topic.. dar in ultimu timp.. c vezi?? certuri... vorbe aruncate aiurea... si cam atat... multi au inceput sa se dea deoparte de pe forumu asta (gen bakal, slip, zyz, edy corraptor, crys etc, care au facut cva pt comunitatea iasi in general) tocmai din cauza acestor "copii" care au inceput sa polueze aceste topicuri... Uitati-va la alte comunitati sa vedeti daca tot asa de mult se cearta ca noi... Si asa ca noi moldovenii suntem vazut cu ochi rai in general (moldovenii is prosti si altele)... iar voi prin certurile astea si comentariile voastre aiurea tocmai asta intariti.. da mna.. fiecare cu ce si cat poate. @zorro... stai tu linistit ca D3mon are pile acolo sus ;) |
Quote:
2) eu functionez cu GPL ..deci NU poluez prea mult ;) 3)eu stiu ca pilele..te scutesc de stat la rand, ca oamenii de rand :-P funny, hmm ?! cica e cafenea aici..ori sunt beat si am intrat la femei ?! :-P |
Ca de obicei sunteti primii cand e vorba de certuri , dau exemplu , cei din mures se intalnesc , sunt prieteni , se ajuta , si voi va certati , cred ca va scuipati cand va vedeti pe strada ... nu putem fi si noi ca cei din mures ? :x
|
Pentru ca discutiile sa revina la stilul si consistenta lor de acum ceva timp, ar trebui ca, in primul rand, lumea sa discute despre masini. Fie ca sunt ale lor, sau nu, fie ca au facut ceva pe la masina sau au planuri in sensul asta. Si apropo...ce masini aveti ? Ce-ati facut la masina proprie? Ce planuri de viitor aveti? Atata timp cat cei care se mai ocupa cu tuningul nu mai au loc de discutii stupide despre te miri ce, nu se va schimba nimic. Dragi colegi de forum, sunteti pe un forum cu profil auto, ceea ce implica o anumita pasiune pentru subiect. Atunci, discutati despre masini. Daca cineva nu are ceva de spus in mod special, nu il constrange nimeni sa spuna ceva doar pentru marit numarul de posturi. De curiozitate, verificati cand a fost ultimul post legat de tuning. Veti fi uimiti.
|
Quote:
Dar daca tot insisti ca ar fi mai afectivi cei din muresh....ce te retine sa te muti acolo ?! :-P Apropo,de tuning, era un sciroco fain , in fata la palat, cred ca avea la nr ,IS 82 ZYZ ,care il consider un vw de nota 10 , pentru simplitatea lui, pentru vopsea si restu.... felicitari propietarului. Singurul lucru aiurea la el, e culoarea de la parasolar, care desi o am si eu pe caruta mea , nu cred ca se potriveste cu cea de pe scirocco, dar ...asta-i doar o parere personală ( ca ar trebui sa fie de culoare neagra, sau cum e vopsita masina ). Exact cum nu se potriveste nici parasolaru de la IS 85 TSK , care e rosu , masina verde cu negru ,parca-s prea multe culori, DAR ma repet, asta-i doar părerea mea, sper sa NU supă pe nimeni . baftă,all. |
poate pe de-o parte ai drepate in legatura cu contrastul (pentru ca gusturile nu se discuta) , dar un parasolar al unui club nu se modifica dupa culoarea masinii. Unde ar mai fi clubul? asa isi pune fiecare ce parasolar vrea si gata.. right? ;) in asta consta unitatea !
salut p.s. lasand deoparte "hapciupaliticu' fantastic" alias George Pruteanu, nu am de gand sa ma cert cu nimeni si chiar mi-ar face mare placere sa se revina la obiceiurile mai vechi si anume pasiunea pentru masini. Asa ca cei care nu au ce face duminica acasa, ii invit la Carrefour Era, sa ne cunoastem. Acolo va fi un eveniment local organizat de catre FRT, si vor fi si cateva masini expuse, pe la ora 16. Este un prilej sa ne cunoastem, sa stim care cu cine vorbeste. In spatele calculatorului, toti sunteti zmei, dar mi se pare mai corect sa cunosti omul inainte sa il judeci. Ne vedem acolo... salut |
|
are careva idee la ce ora incepe evenimentul de duminica???
L.E. am aflat gata...sory de post inutil |
Quote:
1) tsk e verde -maro perlat 2) un club nu cred ca se apuca de facut palasolare de toata culorile ca nu suntem de la zanea...(la cati bani a bagat zyz in masina nu cred ca ii era greu sa-si faca un palasolar in culoarea masinii... dar fiecare cu "Aspiratorul lui de gagici") 3) eu zic sa-ti vezi de caruta ta aspiratoare de gagici ... si sa nu-i mai critici pe altii .... |
vezi D(trei)m0N ca nu stii nici tu ce culoare e masina :)) , e verde si capota si cupola e negru cu perla aurie
Si gusturile nu se discuta...poate doar se mai educa :)) asa ar arata mai bine? :> https://img36.imageshack.us/img36/3227/dscf2438e.jpg Uploaded with ImageShack.us sa iti fac concurenta la aspiratorul tau de gagici :)) |
dumineca, sunt prezent si eu, cu a mea masina, poate chiar cu amandoua :-P:-P, insotit de cativa colegi de club...
|
Am primit vestea de la razvan (demon) iar maine am sa ajung si eu pe la ora 16 la ERA. :)
|
Primit vestea. Voi incerca sa ajung si eu... :)
|
Quote:
Intradevar, cum spui, gusturile NU se discută, iar EU, n-am criticat pe nimeni, doar mi-am spus părerea... nu-i nevoie sa recunoască multa lume, ca am dreptate....ca sigur AM. Nu cred ca era o mare problema sa fie la culoarea masinii.... este autocolant pt fiecare....uite, la sciroco, daca era macar un galben, ca cel din semnalizatoare...si tot era mai bun ;) dar acum, o sa.mi spuna lumea ca...incerc sa vb de tuning, printr-un parasolar si altele. Intradevar, culoarea de club e culoare de club... dar nu-mi spune mie ca arata 100% ok, asa cum este acum, ca nu te cred. Pt mine, mai important este, ce scrie pe parasolar...apoi cu ce culoare este scris...dar asta e doar o parere. bafta si sa aveti vreme bună maine,pt distractii !!! P.S. :lol: cine-mi spune cum intru in posesia unui parasolar C.D ? :lol: , acusi am masina rosie si s-ar potrivi perfect ! 8) |
Quote:
Sper ca glumesti zorro... tre sa fi constient ca nu vei purta niciodata parasolar cu c.d pe masina ;) asa ca nu-ti fa sperante... |
Quote:
P.S: sa`l citez cumva si pe KMK, ai putea sa`ti vopsesti masina in toate nuantele posibile si imposibile ca parasolar cu CD nu vei avea pe masina (asta neluand in considerare pirateria, dar cred ca te vei trezi atunci cu cateva surprize placute :D... sau neplacute :P ). Bafta ! |
Quote:
:D :) oricum zorro are antecedente cu un parasolar ;) asa ca de la el ne asteptam de la orice.. la mintea lui... in fine.. Haideti sa incercam sa lasam conflictele si certurile deoparte... cum zicea si slip.. toti din spatele unei tastaturi suntem tari.. dar cand dam nas in nas... nu mai suntem ;) |
Vad ca la ERA au organizat cat de cat ceva din cate am vazut eu. Au pus cateva anvelope, etc (asa mi s-a parut). Era si un logan mai aranjat pe acolo....
Langa, este montata o scena unde are loc o prezentare a Centrului National al Artelor Circului. |
Haideti sa incercam sa lasam conflictele si certurile deoparte... cum zicea si slip.. toti din spatele unei tastaturi suntem tari.. dar cand dam nas in nas... nu mai suntem ;)[/QUOTE]
da ca de criticat toti critica si mie mi sa spus ca poluez forumul si multe altele dar a facut cineva dintre cei ce mau criticat ceva ?????????? au realizat si ei ceva ____?????????? numai de asta suntem buni sa criticam si sa dam cu pietre unii in altii si sa ne intilnim numai la mormintari si pomeniri ?? e bun atunci traim degeaba e greu sa faci un bine dar mult mai usor sa faci un rau |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning