![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
jentile sunt arhi,super,extra folosite mai ales pe golf-uri in special pe 3 si pe 2...ce sunt petelele ale negre unde era farurile alea in spoiler sau ce sunt alea in spoiler:lol:
si ai scos suportu de la numar |
m-am grabit ce sa fac.....am facut-o in 10 min..recunosc
|
eu nu inteleg...dc faceti masini asa rep masinile....frate mai bine le faci mai rar da le faci k-lumea...stai mult la ea sa iasa dreq cva...ce naiba
|
2 Attachment(s)
comentarii va rog...sa stiu si eu unde mai trebuie sa retusez...
|
3 Attachment(s)
comment pls
|
Quote:
|
*cobbo - dc lucrezi pe rez asa mica??? ... oricum eleronu e stramb ... aripa fata e ciudata .. zici k e facuta din carton ... vynilu nu e real ...
*L33L00 - aceleasi jante .... si pt c ai schimbat fundalul ... asta nou zici k e paravan ... ce vroiai sa treci de la asfalat la nisip si imediat la apa?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o pun inca o data numa comentati de data asta ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
..am facut si eu fordul de la provocari pt VT Usergrup k am avut putin timp si o idee :D
|
1 Attachment(s)
Blue and Black DEMON :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. jantele sunt vai mama lor, mai ales aia de pe spate (e Ford sau dragster ? :roll:); 3. spoileru' fata, la roata stanga, e stramb/blurry; 4. nu ai linie la spoiler fata/praguri/spoiler spate; 5. "misto" side-ventu' ala,da' de ce nu l-ai facut pe geamurile laterale? :lol: 6. se vede URAT ca ai scos usa din spate (la chederul geamului fata, care e stramb, in partea din spate, unde inca se mai vad urme de la usa); 7. trei sferturi din masina e IN CEATA! buhbye! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning