![]() |
Re: Club MATIZ
Nu flex, foarfeca electrica pt tabla. Cu flexul nu ai mare control si precizie.
Si atentie la taiat... masurat de 3 ori, taiat o data :lol: Cu sablon facut dupa trapa, evident, si trasat cu markerul pe plafon. Plopy si-a montat singur trapa, pe Cielo, procedeul e acelasi la orice masina, tot tabla e. Cred ca e foarte bun si masticul normal, negru, pt parbrize. |
Ideea este ca nu sunt nici priceput si nu am nici sculele necesare. Tocmai de aceea m-am adresat forumului, poate aflu un service (de preferat nu chiar Radacini sau alte reprezentante) sau vre-un "mester" care sa stie sa faca toata operatia
|
Re:Ct85cat
Salutare baieti!!!!
|
Salutare baieti. :)
|
Stie careva cat costa sa pui AC pe un Matiz?
|
prea mult..... :) Eu am AC pe Matiz si nu l-am folosit toata vara,din cauza ca ia mult din putere, si asta e o problema in oras. Parerea mea este ca nu se merita.
|
Mersi Laur... oricum vine iarna acum, eventual o sa incerc sa ma gandesc la asta in vara ca e durere Matizul fara AC...
|
Daca intereseaza pe cineva, am un set de anvelope de vanzare:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-80-13-a.html |
Salut baieti...am un matiz din 2008 , i-am cumparat un sistem audio JVC si as vrea sa imi spuneti si mie daca exista fire pt boxe in usile fata tinand cont ca masina nu a avut sistem audio din fabrica si nici n-a fost montat altul pana acum..
|
Nu, nu exista fire pentru boxele din fata din fabrica.
|
Salut.stie cineva de aici daca interfata nitro obd pentru cipuit masina functioneaza?
|
Quote:
|
Salut! Sunt nou pe aici. Sper sa mai gasesc pe cineva activ. Ce becuri led as putea pune pe gargarita mea? Adica sa nu ma ia nici politia la ochi
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning