![]() |
Re: My KYS !!
asa tactule, baga lumina si in spate
|
Frumos jokere,hai sa vedem si finalul:)
|
fara cuvinte jokere , foarte foarte frumoasa dar nu stiu cum ai renuntat tu la farurile tale angel eyes :D
|
Quote:
|
Frumoasa treaba faci dom'le. Vad ca te-ai ambitionat si te-ai pus cu mainile si burta pe treaba. :D Sper sa vedem cat mai multe modificari la aceasta "scufita rosie mata".
P.S. De unde ai cumparat lupele si cate te-au costat ? Salutari din Piatra Neamt. |
Ohoho...shuriken , mare placere sa te revad..virtual. Eu incerc sa fac cat mai multe si cat mai buna calitate si gust si cat imi permite timpul . Nu intotdeaua poate ca-mi iese, sau poate ca nu e pe gustul fiecaruia insa....eu imi dau silinta .
Referitor la lupe, ai rasp pe PM. Despre P Neamt , abia astept sa ajung pe la voi si tind sa cred ca va fi primul drum al masinii, dupa ce va iesi de la "coafor" Numai bine tuturor! ps: Alex....cu DRAG :)) Quote:
|
de jante daca te plictisesti poate facem un schimb..
ziceai ca nu ai bani de rial trigon...si na spor in continuare |
Inseamna ca treci si prin Focsani cand va fi gata?:D
|
:) In Focsani ( pe langa) vin f f f des pentru ca de acolo sunt :) si daca voi ajunge la o intalnire cu loganistii din Focsani , dau de stire !
|
ok! te astept sa il vad si eu live:-)
|
3 Attachment(s)
se lucreaza cu DRAG :)
|
Tu cred ca vrei s-o faci BMW :D
|
misto ideea cu lampile ..dar puteai sa folosesti ceva mai interesant .. gen lampile din aceeasi pozitie de pe un e46 sunt mai dragute.. deasemenea... ca idee poti incerca un set de tweetere acolo.. spor la treaba
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning