![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Nu este vorba ca imi pari suspect. Problema este ca ai plecat si acum vrei inapoi. Trebui sa capat ceva incredere. NU?
Plus ca mai mult este vorba de o treaba administrativa. Si este vorba de o asteptare pana la urma, asteptare la care sunt supusi toti cei care au luat contact cu clubul dupa 1 ianuarie 2007. Nu este ceva personal. |
mda bine zis stefane.. sunt de aceeasi parere cu tine
|
Oricum ...vedem la Bucuresti ...care si cum 8) ....a gresit sau nu ...totusi ...am nijte pareri de la nijte baietzi din bucuresti care miau zis cum a stat treaba atunci ...oricum pana la iesirea actelor ...Stefan ...u ai dreptate ...mai este oleak ..si k sa fie totul sigur mai bine ajteptam k sa se faca situatia clara in momentul in care ai ales sa intri in acest club ...
|
salutare si bine v-am regasit ... posibil sa ma mai tineti minte ... vin si eu cu o rugaminte alaturi de cioky ... dupa cum bine stiti am plecat din CD dintr-o prostie ... cu capul in jos si putin timit si destul si umilit as vrea sa revin in CD daca mai este posibil ... poate reusesc cu cioky sa putem pe picioare o filiala mare in bucuresti ... cu sincere respecte si pareri de rau ca am plecat si acuma vreau sa ma intorc ...
|
Dupa cum a spus si Stefan ....sa asteptam macar pana ce ies actele ...si apoi putem discuta pe tema asta ...acu nush ...ramane de decis ...ce si cum ..si cum sta treaba cu increderea...se va discuta in scurt timp (speram) problema Bucurestiului ....Oricum ..scuzele si parerile de rau au fost acceptate la scurt timp dupa incident ...
|
Asa cum spunea si Low, nu mai este mult pana sunt gata actele. Astept sa vad daca accepta astia ca denumirea sa fie A.C.S. Crazy Drivers Romania, ca cica nu ai voie sa iti pui Romania la nume la Cluburi sportive. De asta este o mica intarziere.
|
dap pe sectiunea asta iar e panza de Spider :lol: :lol: .
|
pai ce sa se vb ... asteptam din partea lui stefan un raspuns ...
|
Cu rabdarea treci marea :)))))))))))))))))))))))) !!!
|
sper sa ma primit si p mn inapoi......pt ca am fost un mare prost ca am plecat...
|
Quote:
|
mirciule nu mai zice ma man asa....te dai de gol?:P:P:P
|
Quote:
|
Quote: