![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
daca e protest legal vin si io
am acasa un carucior masinuta de la careffour pe care il arunc cu placere :D |
Quote:
daca e aprobata "manifestatia", nu ai voie decat sa faci traseul aprobat, fara scandal. |
Legi masinuta cu o sfoara, o arunci, dupaia o tragi inapoi :lol:
|
ma duc diseara pe la 9 dau o raita baieti [ de la 4tunning ] se int la casa poporului la ora 21 daca vad ca sunt ceva bine daca sunt 3 4 putze bag coada intre picioare si o sterg:shock:
|
Sal...care aveti idee cat m-ar costa omologarea unor jante?? ms anticipat:peace:
|
Mai e vreo intalnire duminica la 16:00 la polivalenta ziceti-mi si mie de acum ?
|
Quote:
|
Gata, am masina acasa, in sfarsit. Am avut o zi plina de ghinioane, sa mor yo, ma duc acolo, imi arata masina, imi face factura, imi spune ce sa fac cu ea, apoi plec sa imi iau masina si sa plec.Surpriza.....nu mi se inchidea usa dupa stanga fatza cum trebuie....s-a rezolvat, apoi dau sa plec....da de unde baterie, ca astia m-au lasat fara baterie, fmm. A venit unu sa imi dea curent de la bateria lui si am plecat. Mai am avut toate rotile lasate cam 50%, am fost la vulcanizare, nu era deschis, am mers la urmatoarea, nu am avut marunt, i-am dat lu ala pentru toate 4 rotile 5 RON, ce era sa ii fac, ajung la servici, constat ca nu mai aveam un capac, imi sarise jumatate de capac.Asta e, dar important este ca am masina acasa si e facuta cum trebuie, nici nu se vede ca a fost revopsita. am alergat-o in picutz si gata, ii ajunge.......
|
stie cineva cum a fost la casa poporului???
|
this is my ride
.... imi placea mai mult ala portocaliu dar am spalat-o si merita sa o arat |
a fost ca plm la casa curuluii am fost 10 15 oameni si cateva posturi de televizune am stat 1 ora si 20 de min si am sterso ca inghetzasem Fuck Off:shock:
|
ms man eu abia acum am aflat e bine macar ca a filmat cineva
|
da ati aruncat masinutele?
|
Am cumparat toba:DSi o sa o si montez ,nu stiu cat o sa imi ia dar o sa o montez!!!Deja locasul l-am facut!!! MAi ramane sa gasesc maine niste teava sa prelungesc!!!! Ma ajuta cineva cu sfaturi!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning