![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
5 Attachment(s)
am revenit cu poze noi...sper ca sunt bune unghiurile astea...se poate face ceva frumos? va rog....un eleron frumos...geamuri fumuri si ce mai credetzi voi ca ar mere? multzumesc anticipat am revenit cu poze noi...sper ca sunt bune unghiurile astea...se poate face ceva frumos? va rog....un eleron frumos...geamuri fumuri si ce mai credetzi voi ca ar mere? multzumesc anticipat :lol:
|
1 Attachment(s)
vreau ca masina sa fie alba pe o parte adik aripa si usile iar pragul sa fie negru puneti unul misto care s-ar potrivi ;) iar capota, platfonul si bara fata sa fie negre,mai vreau capota sa fie prelungita peste faruri adik rotujita ca sa vina gen pleoape...mai puneti niste neoane verzi si o mutati in alt peisaj...aaa si era sa uit niste jante dar nu prea mari...ms mult...aspt sa vad ce o iasa ...si nush cum sa va multumesc..;)
|
10 Attachment(s)
Am mai postat dar nu erau bune pozele, sper ca astea sa fie ok...
Vreau niste genti calumea, niste geamuri fumurii, un eleron putin mai ridicat ca cel de la solenza clima... si coborata mai jos putin pt ca pun suspensii sport si o sa se mai lase putin, as vrea sa vad cam cum ar arata... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pe mine nu ma ajuta nimeni ? :(
|
1 Attachment(s)
am facut cva simplu ... realizabil ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ufff...nici pozele care le`am pus mai noi nu`s bune de nu ma ajuta nimeni? macar spunetzi`mi sa stiu daca fac altele sau nu...Multzumesc
|
Quote:
|
Rezolutzie 8 pixeli....unghiuri normale...nu inteleg ce trebuie mai clar de atat....
|
Quote:
|
Cand aveti timp sa va ocupati de masina mea apreciez dar acuma spuneti-mi macar daca-s bune pozele sa nu astept degeaba...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning