![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
poate incerci sa mai faci niste filmulete...mi se par mult mai interesate decat pozele...(in timp ce lucrati la ea)
|
Quote:
|
simti momentu :X :))...
|
Nenea,nenea.......da cat consuma???.....stie sa fuga.......si va bagati aeroterma iar nu aveti caldura in urs????:D:D:D:D:........Bft boss;);)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
merge treaba ? :)
|
nenea laf'u knd o scoti bre pe strazi sa o vedem si noi qm ii joaca fundu:)).....??
|
boss maine pe la 1...2 sint la tine....sa vedem ce gasim p-acolo.....
am vb si cu vatmanul ala de pe tramvai si ma asteapta sa dau un 400 cu el....:) in seara asta am ars-o cu un VITO la capitala,am fost in excusie cu copii si m-am dat cu 3 troleibuze d-alea...le-am ars coise..cam greu dar a tinut.:).....:))):)))) caterinca maxima....:)) |
cat mai e amenda la RATB ca ultima oara era 2 pct amenda si 2 penalizare!ca la cenutra!:Dbaftaaa
|
Quote:
|
nenea la ce e bune franele alea .........bagi picioarele k la fred si barney:))) glumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cateva poze cu LAF de cand era la HAI si atunci facea spectacol! Acum e "avion cu 500 de cai putere" ar fii bine sa fie cat mai multi numai sa poti sa o tii sa nu se intample incidente neplacute (doamne fereste)! Salut si asteptam sa te vedem IN ACTION!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning