Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

xtz_06 15-09-11 09:02

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

buna ziua
un ford puma colantat total in negru lucios cat ar costa?

colantari 15-09-11 09:13

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by xtz_06 (Post 4586532)
buna ziua
un ford puma colantat total in negru lucios cat ar costa?

Buna ziua,
Pretul este de 200 euro.

Eugen_TL 15-09-11 12:36

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4586393)
Buna ziua,
Pretul este de 200 euro.
Termen de executie 4 ore.

Ms, de rasp, acum mai am cateva nelamuriri:
1.Cu ce tip de colant lucrati? Oracal 651, 951, 751? Stiu ca difera calitatea intre ele, creste si pretul pt un colant mai bun?
2. La colantare se va da bara jos (apoi grile,emblema),manere usi, bandouri etc pt o mai buna colantare/prindere?
3. Se zgarie repede de la orice ca folia de stopuri sau e o idee mai rezistent? Vorbesc de atingeri de la o carpa,o fruza(acele zgarieturi fine), nu chei julituri,pietre.
4. Dupa ce timp incepe sa se dezlipeasca si necesita inlocuire? Vopseaua este atacata si va necesita vopsire in cazul in care nu mai vreau colant?

colantari 15-09-11 15:48

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 4586903)
Ms, de rasp, acum mai am cateva nelamuriri:
1.Cu ce tip de colant lucrati? Oracal 651, 951, 751? Stiu ca difera calitatea intre ele, creste si pretul pt un colant mai bun?
2. La colantare se va da bara jos (apoi grile,emblema),manere usi, bandouri etc pt o mai buna colantare/prindere?
3. Se zgarie repede de la orice ca folia de stopuri sau e o idee mai rezistent? Vorbesc de atingeri de la o carpa,o fruza(acele zgarieturi fine), nu chei julituri,pietre.
4. Dupa ce timp incepe sa se dezlipeasca si necesita inlocuire? Vopseaua este atacata si va necesita vopsire in cazul in care nu mai vreau colant?

Logic.
Pretul este pentru Oracal 651.
Doar manere, oglinzi si bandouri - unde este cazul.

Se zgarie la fel ca vopseaua.

4. Dupa ce timp incepe sa se dezlipeasca si necesita inlocuire?
Daca este intretinuta bine - spalare cu jet de la distanta, evitarea uleiurilor grase pe la incheieturi, a solventilor poate rezista cu brio 1.5-2 ani.
Vopseaua este atacata si va necesita vopsire in cazul in care nu mai vreau colant?
Vopseaua este protejata, nicidecum atacata.

Eugen_TL 15-09-11 22:57

Ms pt lamuriri... imi place sa ma documentez bine inainte sa ma arunc la ceva.
Asa am aflat ca folia 651 folosita de voi Este proiectata pentru realizarea de reclame de exterior, pentru o perioada de timp scurta pana la medie (inscriptionari de masini, vitrine, standuri expozitionale, alte decorari de exterior). Garantie 5 ani pentru alb si negru, 4 ani pentru transparent, colorate, metalice.

970 -Special creata pentru decorarea completa a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Garantie:10 ani pentru alb si negru, 8 ani pentru colorate si transparent si 6 ani pentru culorile metalice.

Intrebarea este: AVETI 970? Daca da ma intereseaza un pret pt megane hatchback. Daca nu aveti si vin eu cu folia care este pretul pt manopera? Sau spuneti-mi va rog ce folii aveti si pretul pt fiecare, intrucat 651 nu ma incanta.

colantari 16-09-11 08:35

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 4588112)
Ms pt lamuriri... imi place sa ma documentez bine inainte sa ma arunc la ceva.
Asa am aflat ca folia 651 folosita de voi Este proiectata pentru realizarea de reclame de exterior, pentru o perioada de timp scurta pana la medie (inscriptionari de masini, vitrine, standuri expozitionale, alte decorari de exterior). Garantie 5 ani pentru alb si negru, 4 ani pentru transparent, colorate, metalice.

970 -Special creata pentru decorarea completa a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Garantie:10 ani pentru alb si negru, 8 ani pentru colorate si transparent si 6 ani pentru culorile metalice.

Intrebarea este: AVETI 970? Daca da ma intereseaza un pret pt megane hatchback. Daca nu aveti si vin eu cu folia care este pretul pt manopera? Sau spuneti-mi va rog ce folii aveti si pretul pt fiecare, intrucat 651 nu ma incanta.

99% din masinile din Romania se colanteaza cu 951.
Pretul pentru colantare cu 970 este de 600 euro + tva.

stentorian 20-09-11 12:04

Salut,
un pret estimativ pentru elemente interioare Golf 5 colantare in folie carbon?
(consola centrala, guri aerisire laterale, zona din jurul locasului brichetei).

bobica15 23-09-11 03:30

Cei cu interioare de masina, ati auzit de HIDROTRANSFER? Studiati si aceasta varianta! ;)

Alex30 25-09-11 10:09

Cat mai ajunge folia pentru 2 stopuri de logan ? Aia cea mai transparenta

Dany_DNY 27-09-11 09:10

cat ma costa 2 bare de logan de colantat in galben(taxi) ?

maneal 28-09-11 21:00

cloantare new ford mondeo,fotocolant se poate realiza la dumneavoastra imaginea care as dori sa fie tiparita pe colant.Va rog pret.
P.S. Capota are vopseaua ciupita de la pietrele de pe autostrada ,se poate repara la dumneavoastra sau se aplica colantul peste?
Multumesc anticipat ,
Cu stima ,
Leonard Manea

Papay 28-09-11 23:28

Pentru un audi 80 - total vreau ori auriu ori crom
uite aici un exemplu pret si durata de executie ... program sambata ?

R@Z0R 29-09-11 00:07

Cat costa o capota de Toyota Corolla 2006, cu 3M Carbon CA-418 – Silver ?
Si un pret pentru 3M Carbon negru ( ca sa pot face o comparatie ).
Multumesc.

ArMaTaS 30-09-11 19:51

un vectra C folie gri mat cat ma costa ?

Papay 01-10-11 20:33

Quote:

Originally Posted by Papay (Post 4612696)
Pentru un audi 80 - total vreau ori auriu ori crom
uite aici un exemplu pret si durata de executie ... program sambata ?

UP .... astept raspuns ....

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning