![]() |
Re: Accidente
Am avut si eu parte de o partida de "calarit" acum cativa ani. Doar ca iapa ( nu calul sa evit cacofonia:D ) mi-a calarit mie Peugeotu-ul 205 intr-o localitate din jud. BN. Tiganul , proprietarul calului, avea el pretentii la mine ca i-am nenorocit calul. A trbuit sa imi repar masina pe banii mei ca daca faceam proces cu tiganul cred ca si azi ne mai judecam. Asa ca ghinionistul cu Polo probabil ca si-o va repara pe banii lui.:sad:
|
3 Attachment(s)
azi....stand asa pe balcon la o tigare...am vazut 2 salvari trecand in f mare viteza...m-am luat dupa ele....si la vreo 3 km distanta de mine ce sa vezi....accident....cei din masina au scapat toti cu rani usoare...un picior rupt....slava domnului ca nu a luat stalpul frontal!!!
|
Quote:
Mai eu aici locuiesc de cand ma stiu :) Cu daunele habar nu am ... Aia nu e banda de circulatie .. zic asta pt ca s-a facut o expertiza intr-un accident .. si asa le-a iesit la aia ca nu e banda de circulatie .. Vara-mea a avut un accident acuma cativa ani .. Dar daca nu se circula si pe banda aia .. e dezastru .. dupa cum ati vazut ! |
imi cer scuze....se pare ca nu am postat unde trebuie(eu sunt din suceava si am postat la cluj)...rog un moderator sa imi mute postul unde trebuie!!!
|
Quote:
|
Stie cineva ceva detalii despre dacia ce a ars vineri parca intre Chinteni si Deus ? am trecut pe acolo e doar un loc negru unde a ars.
|
1 Attachment(s)
calitate proasta:sad:
|
|
1 Attachment(s)
Azi de dimineata s-a intamplat inainte de Dabagau
|
Dabagau? Pe cluj-turda cumva? am vazut azi dim un clio aprox in pozitia aia..
|
Quote:
|
stie careva ceva de accidentul de pe str albini - de vreo 2 zile??
|
Accidente
Quote:
http://www.adevarul.ro/articole/cluj...nt-rutier.html |
Nu stie nime de accidentul dinainte de Vlaha dintre Aveo si o dacie?...ca am trecut pe la 3 noapte pe acolo cand am mers cu platforma la un alt accident=))...si am vazt multa lume...niste fete plangeau...nu ati auzit nimica?
|
Stie cineva mai multe detalii despre accidentul de azi cand au murit 2 baieti care au intrat cu motocicleta intr-un cap de pod?Cica la Lona..sper ca am scris bine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning