![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
mi-e nu mi-l trimiti prin curierat??... :rolleyes2
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Felicitariiii si multa voie buna :)
|
Quote:
|
maaaaaaaaaaa.........o fost ceva lumee !!! :lol:
|
Scuze ca deviez de la esenta topicului dar nu am vrut sa fac unul nou doar pentru o intrebare :rolleyes2 eu prefer daca pot sa fac totul singur la masina mea fara mecanic sau electrician insa de data asta mam incurcat rau de tot vreau sa instalez farul de mijloc pentru frana si nu ai dau de capat :sad: e cineva dintre voi care se pricepe umpic la electrica eventual vineri sa ma ajute sau sa isi dea cu parerea daca nu poate sa imi dea macar numarul unui electrician nu inteleg ceva si am ars deja o siguranta :sad:
|
eugen am auzit ca tu conduci un hyundai si eu un daewo,ce tare .......frateeeeeee,altii habar nau pe ce planeta traiesc, dar sa auda de un vtr black sau vtech,mivec ,vanos etc,vai de capul lor!
|
Quote:
|
@GTI dude: Din punctul meu de vedere jantele dau destul de bine pe masina. Stopurile alea le-am vazut de multe ori pe alte masini, si constrastul intre negru si albul stopurilor e prea mare, si poate de aia primesti feedbackuri negative. Daca era argintie, ar fi aratat bine. Oricum, daca spui ca le vopsesti, in principiu ar trebui sa arate bine. Ca idee generala, nu mi se pare nimic kitch. I mean, ffs, daca ai avea 3 aripioare de rechin pe capota, si 2 eleroane triunghiulare pe hayon, ar fi kitch, dar asa.. e ok. Si pana una alta, tie trebuie sa-ti placa, pentru ca e a ta, in fond si la urma urmei.
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare stiti cum e drumul de la Oradea-Arad-Timisoara-Moravita?multumesc
|
Da.
Oradea -Arad = căruță Arad - Timisoara = raliu Timisoara - Moravita, exceptand portiunea chiar de la iesire din Timisoara = drum de Veyron, in sensul ca daca nu e trafic, chiar ai conditiile sa prinzi cel putin 350 la ora. |
O sa fie azi ceva e vreme urata afara :(
|
nici ploaia nu ne opreste...a fost fain si azi si destula lume;p
|
N-o sa uit experienta de 1200 de watts in curand :shock:
Costel, a fost misto :D nu cred ca ai probleme cu multa lume la semafor :-) |
Pe mine ploaia ma oprit :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning