![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Cred ca apar si eu!! Sa dau o liniuta cu baiatul cu scooterul :P Ce motor are? ca nu stiu cum e suzuki ala al tau!!
|
:))) pai facem o liniuta dar deocamdata e stoc scuteru meu.motor 49 cmc,limitat la 60 km/h.
|
aa atunci nu are rost :) oricum vreau sa il vad :D
|
pai cand o sa se mai tina intalniri o sa mai vin si o sa il vezi :D .
|
Facem o intalnire sambata sau vineri :D? Ora se stie deja aceeasi ca pana acuma.:-) Si de data asta mai aduc si eu niste scaune sa avem pe ce sta:lol:
|
eu prefer... vineri ... dar majoritatea decide :) nu vreau sa imi sariti mie in cap dup`aia ca a fost intaonirea vineri din cauza mea...
apropo... am 2 cauciucuri de vanzare... ieftine :) pomana... dar sunt destul de uzate... dac vrea careva pt burn :P 50 de lei .. amandoua ( sau schimb cu o janta pe 14" -prindere in 4 prezoane ) dimensiuni.. 185/65/14 |
facem intalnirea in seara asta? :D
|
:rolleyes2:rolleyes2si eu prefer vineri ...adica astazi...pentru ca sambata seara sunt plecat departe
|
si eu vineri :) .. adica asta seara ...
ramane aceeasi locatie ? aceeasi ora ? PS. care are scaune... sa le aduceti :)) si seminte... si suc..... si haine groase :))) |
la partea cu hainele groase sunt si eu de acord :D ,am inghetat pe scuter cand am plecat .ramane asta seara intalnirea ??
|
Si eu vin si aduc si niste scaune:lol::lol::lol: care mai gaseste niste scaune pe acasa sa lea aduca sa dam bine in poza:lol::lol:
|
ramane pe diseara ??? :D
|
io zic sa asteptati sa vedem ce zic si ceilalti:)
si eu vreau astaseara pentru ca sambata sunt pe transfagarasan .....:) victor nu uita ce te-am rugat:) |
gata.... asta seara ! vineri adica....
|
aceeasi ora acelasi loc ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning