![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
iesi sub 1000e cu facutu fara airbaguri,ca nui chiar asa rau...merge pe rotile ei?is strambe lonjeroane?daca da nu se merita
|
Quote:
|
Bai Gelu astia in Brasov parca conduc mai agresiv decat politistii de la noi de acasa.
:) Se repara micuta, bine ca s-au strambat doar tablele si ca nu a fost nimic mai grav. |
Quote:
|
nu ai prea multe de loat la ea,o capota bara fata,,faru dreapta..restu pare ok
suni la dezmembrari si o sa ti le dea pe toate cu maxim 150e |
Quote:
|
Pacat de masinutza Gelu, am si eu un Polonic de asta cu 50 000 km la activ in 3 ani si nu am avut nici o problema majora cu el, foarte multumit si am 160 000 km.
Ce motorizare e? |
Quote:
|
Urat ai sifonat masina :( imi pare rau sincer, oricum si cu reparatia nu cred ca te duca mai mult de 1000 1100 euro daca iti da 89 de milioane mai urla un pic asa la ei sa iti dea macar 100 , iaca is 2500 de euroi si cu 1000 epava is 3500 iti iei alta la un 2700 2800 si mai ramai si cu lovele sa dai o petrecere sanatoasa sau de ce nu sa iti cumperi un aparat foto meserias:)) eu asa zic sa faci mai ales ca nu mere turbina vinde-o si dupa aia rade de ea:)))
Sau mai e varianta 2 sa iei o epava gata bagata dauna totala lovita in stalp sau in spate sau neinscrisa... etc(poti discuta asta cu agentul de dauna care cu siguranta iti va arata 2 sau 3 epave...). Din aia 2500 euro vro 800 1000 euro dai pe ea, iei ce ai nevoie de pe ea dupa care vinzi restu, Dupa toata distractia asta o sa ramai cu 1500-1700 euro in mana(fara piesele ce le mai dai u de pe epava ce o cumperi) din care mai dai un 500 700 euro pe un vopsit total si tot iti raman banii:D e vis, e foarte bine crede-ma oricum ar fi cand e vb de asigurari(mai ales astea serioase) ramai si tu cu bani daca sti sa te invarti un pic si raman si asigurarile cu banii ca deh le convine sa iti dea tie banii (60 % ) decat sa dea 100% la serviceuri+TVA:) Bafta PS:daca te intereseaza platforma lasa-mi PM. |
|
Numai ca ala e A4...Nu stiu daca avea 120 ..
|
ii grabeste dracu pe astia ...
|
Quote:
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning