![]() |
Re: Divertisment
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Si mai ziceti ca americanii isi iubesc masinile de productie proprie :-P
|
doar cei obisnuiti..insa cei cu bani (doctori, avocati, artisti, si in general orice corporate, sau cei impatimiti de masini serioase, conduc ceva german, care costa mult si pentru care se asteapta la fel de mult.
http://www.speedtest.net/result/708677969.png
http://www.speedtest.net/result/708679857.png binisor pt wifi nu?:) |
parca intr-un top al vitezelor Romania s-ar afla pe locul 5 in lume dupa China India Sua Spania..iar in Roamania orasul cu o retea cu viteza cea mai mare este Galati
|
Quote:
|
|
pe un joystick din asta as juca numai jocuri shooters cat ma tine gun-ul.:lol:
|
-Chelner!!! Poti sa-mi mai prajesti putin puiul? Ca-mi mananca toata salata!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Johnny asks grandpa: Do you still have sex with granny? Grandpa says: Yes, but only oral. Johnny asks: What is oral? Grandpa says: I say "fuck you", she says "fuck you too". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormitor. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si'l priveste ingrozita. Cucoana o vede, se inroseste si ii zice: -Ce este Mario pe la voi la tara nu se face sex? -Ba da cucoana, da' nu pana se ia pielea ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: - Domn director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie !!! - Ba tampitule, ai innebunit? De 8 martie se dau flori la femei... ce, am fata de femeie? - Nu, domn director... dar sunteti totusi cea mai mare curva din institutie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Test de fidelitate: 1. Ia cainele si nevasta si baga-i in portbagaj. 2. lasa-i acolo 2 ore. 3. vezi cine se bucura ca te vede! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Un mosneag de 90 de ani statea pe o banca in parc, plangand. Un tip trece pe langa el si-l intreaba de ce plange. Printre lacrimi, batranul raspunde: - Iubesc o fata de 25 de ani... - Şi ce-i rau in asta ? intreba tanarul. Continuand sa planga, mosul raspunde: - Nu intelegi... In fiecare dimineata, inainte ca ea sa plece la lucru, facem dragoste. In pauza de pranz vine acasa, imi pregateste masa si apoi facem din nou dragoste. Seara vine acasa cat de repede poate si mai facem o repriza de sex. Iar dupa cina, toata noaptea facem dragoste incontinuu... - Bine, dar ai o relatie pe care si-ar dori-o orice barbat, mai ales la o varsta asa de inaintata. De ce plangi ? Printre lacrimi, batranul raspunde: - Am uitat unde stau... |
Un om care a vrut sa scape de constipatie:lol:
saracu de el :writers_b https://www.youtube.com/watch?v=6NT69...eature=related |
Cātă minte să ai să faci aşa ceva?.... :lol:
|
|
Cata simetrie d-le
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning