![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
stiu stiu....dar nu vreau sa intru in randul lor....:D
|
Un cimeg La Multi Ani!!! si din partea mea
Avand in vedere ca avem si noi filiala "pe vine"...ce ati zice sa ne strangem inainte de Paste sa facem un....film de prezentare. Acel film sa ajunga si pe youtube,metacafe si alte site-uri de genu. Stiu ca vreti cu totii numai sa cadem de acord cu data. Preferabil ar fi sa avem numerele si sticker-ele pe masini, sa fie lumina afara si sa gasim omul ideal care sa faca un montaj de nota 20 (din fericire il avem deja pe S1lver). Eu zic ca joi24 apr 2008 ora 17.00 pe carom.Atunci vom vedea si cine merge la Piatra. Eu plec in BV asa ca doar la tel mai puteti da de mine. |
la multi ani si de la mine laurentiu....cu putina intarziere
|
https://youtube.com/watch?v=xcmQ0BuWXe8 protestul soferilor de tir a ajuns si la Onesti:lol:
|
La multi ani barosane!
|
da misto....sunt si eu printre ei cu masinutza mea parca de jucarie printre giganti :))
|
intre primii 2 sau mai la urma ? :P cu bmw-u` ?:P
|
printre masinile alea era si tatal meu cu un iveco eurostar....galben si vagonul albastru:D
|
chiar la sfarsitul clipului, cu bmw-ul :-P oricum...bine fac, bravo lor :)
|
Pana la urma care merge la Piatra pe 25 aprilie???o sa vina si baietii din Bucuresti.ar trebui sa mergem si noi la ei...ei au fost la noi....acum e randul nostru.
|
eu inca nu stiu daca pot merge sau nu :(.
nu intra daca ai sum 18 ani sau esti sensibil http://www.la-volan-nu-te-joci.politiadinromania.ro/ (asta e pt toti asii volanului de prin onesti, poate le intra si lor ceva in cap) |
Ba cei in filmul ala???......Doamne fereste .....mergi regulamentar si intra unu in tine si mori nevinovat
|
Quote:
|
sunt imaginile de pe 4lol.ru, numai ca acolo sutn mai mari...
imi pare rau ca nu am linkul exact... |
pozele sunt destul de vechi,sunt si pe aici pe forum,le`am vazut eu mai demult....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning