![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
13 Attachment(s)
La cererea lui Alex.
|
Quote:
Quote:
|
Nu am zis ca nu trebuie sa functioneze :) Intrebam doar, poate fac si eu ceva de genul.
|
6 Attachment(s)
Am inteles...ti-am spus aseara, nu tin cont neaparat sa functioneze foarte bine...vreau un + de lumina,design etc la interior :D. Imi pare bine ca ne-am intalnit...si ca am avut cu cine discuta :-)
Cateva poze de "sezon" vorba aia... |
Quote:
P.S: Legat de jante, s-au dat cu totul ... |
Mi-a placut ca avem aceleasi idei si conceptii despre modificari la masina :)
|
Quote:
|
A evoluat foarte mult ZUZ-ul :D
M-am bucurat sa o vad Duminica live,o sa urc in curand si cateva poze :D |
5 Attachment(s)
Uite si pozele :D
Scuze de dublupost ! Inca odata felicitari pentru munca depusa ZUZ-ule ! |
@Devu: Mersi nenea...ti-am spus nu e clean destul, mai trebuie vopseaua :-). Daca o mai fi vreme buna, poate ne mai intalnim mai multi..
@SV25MBN: Pe care numai un ochi de om pasionat le poate avea :D @cristy_dacia: Mersi Cristi. Imi pare bine ca place lumii...proiectul e lung si mai e mult pana la capat dar o sa ma mut si o sa am nevoie de bani pentru casa...deci proiectul nu v-a mai continua foarte mult. @chyryCRY: Mersi man :D. Si mie si ei i-a parut bine sa v-a vada duminica :D. Ms si ptr poze |
Hi am avut si eu ceasuri dalea:lol:, sa le stapanesti sanatos:oops:
Bafta! |
ai masurat stalpu ? eu zic ca e mai gros la golf 4 decat la logan
|
@pustiu_FUG: Ceva pareri despre ele ? Ai fost multumit...etc ? Mersi, daca e ceva de montaj poate te intreb dar dupa ce fac stalpu'
@miahi89: Da cu siguranta este mai mare. Scuze ptr raspuns tarziu dar nu prea am avut timp. Stalpul are 9 cm latime ("din buza in buza") |
LA turometru as putea , la restul este mai complicat, daca nu ai loc pentru sonde, este complicat( il aveam pe vremea la matiz si era nul pentru matiz, la vectra nu a mai apucat)
Pareri, ca astept este de milioane atata timp cat are linie cu bordu( eu aveam rosu cu alb daca mai ti mine ceasurile deci era la fix miahi89: nu merge la golf, trebui sa ai stalpul drept si cam orice stalp este si putin curbat. Bafta! |
Zuz poate te intereseaza ATS CUP ! La schimb pe ale tale... ! https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...e-ats-cup.html
Astept un pm ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning