![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
Iti amintesi cine era doctorul cursei? Era d-l dr Vasile Ion, fost 2 mandate senator , sau chiar inca , si tatal jurnalistei Mariejean cu povestea rapirii din Irak... Uneori ce mica e lumea... |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am spicuit cateva poze, ca sa-ti alin ..:Dtusea de Logan !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si inca 3 pentru acelasi :Dtratament :D
|
1 Attachment(s)
si tocmai am primit un telefon...cum ca Eugen Peteanu ne urmareste...ia pt tine Eugene cand ce tineri eram (mai ales eu) si ce batrani suntem (mai ales tu)...:twisted:...drumul de la Riga la Schleitz '86...de la stanga la dreapta: Nicu Zaberca, Mircea Ponta, Moshu' si iepurasul Peteanu dance pe roata lu' moshu'...foto: Make Mateescu , Easter (powered by Oltcit) romanian race-driver
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
La ultimele 2 editii a Bucharest Challenge Cup am participat ca arbitru pe aliniamentul boxelor, pe pitlane ! De acolo, in mici pauze am strans cca 400 de poze.
In cadrul evenimentului s-a desfasurat si doua etape a British F3 International. I-am vazut de aproape pe spaniolul Jaime Alguersuari sau mexicanul Sergio Perez sau Oliver Turvey -marea Britanie sau Brendon Hartley -Noua Zeelanda...etc...etc Unul din momentele cele mai febrile - dupa parerea mea- era sosirea la standuri a seriei F3, masini si atelajele tractate cu roti, baterii, scule, piese si..:D..nasuri !! Purtati de ATV-uri , aparent in dezordine, amestecati cu masini, cateva minute era o invazie din toate directiile, ca fiecare sa-si ocupe strict zona si sa se amplaseze gata de start. Activitatea in paddock este foarte stricta, bine ordonata si urmarita atent de o serie de arbitri, cu masuri disciplinare severe si prompte. De altfel nici nu s-ar putea fiind locul cu o activitate diversificata, locul cu un grad de periculozitate ( vz cate evenimente se petrec totusi). iata cateva instantanee, acu dupa tratamentul aplicat contra ":lol:spasm de Logan", cu care nu-s de acord....dar pov mai tirziu.. |
1 Attachment(s)
Gheorghe Cioaca evoluand in cursa de la Oradea - 1988.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si ,,,pentru amabilele comentarii ale lui Road si Cornel, dar si,,, pentru fidelitatea fata de topic si pt. continuitatea devoratorilor de amintiri,
asadar o poza super: Festivitatea de premiere a sezonului 1976 si iata pe cine am recunoscut ( ne ajuta Mitica Rusanescu- daca gresesc) randul de jos: -?..?..? Ludovic( Lotzi) Balint +, Gheorghe ( Dodo) Urdea, Cornel Caprita,?..?.. G. Szabo, prof. Dan Amarica, Ovidiu ( Puiu) Groapa + randul mediu: ?..?..?..Dorin Borlovan, ?..?..? Niki Herisanu, Doru Gandu, Eugen ionescu-cristea+, Laurentiu Popa, ?..? Corneliu Tit, Virgil Balas, Marin Dumitrescu -tziganu, Stefan Stinica, ..? randul de sus: Stefan Iancovici+, ?? ( parca Andrei Belu )Dinu Hutu , Petre Vezeanu + |
1 Attachment(s)
Asadar, sa continuam topicul si amintirile cu " eroii neamului" nostru.
Multumesc pentru parerile exprimate, si ...fiind inca la boxe!:D in loc de " gume noi" sa prezentam poze noi :D= document super Si uite una ca premiu pentru depasirea pragului de 55000 de accesari: Festivitatea de premiere a sezonului 1976 an de glorie pentru Daciile 1100 si Fiat 850, chiar si primele Dacia 1300 Si sa ii prezentam, pe randul de jos ?..?..?.. Ludovic ( Loti ) Balint+, Gheorghe ( Dodo) Urdea, Cornel Caprita, ?..?..,Szabo, Dan Amarica, Ovidiu( Puiu) Groapa +, randul de mijloc ?..?..?.. Dorin Borlovan, ?..?..?.. Nicolae( Niki) Herisanu, Doru Gandu, Eugen Ionescu-Cristea+, ..?,Laurentiu Popa, ..?., Corneliu Tit , Virgil Balas, marin Dumitrescu-tziganu, Stefan Stinica +, ..? si sus central Stefan ( Fane) Iancovici+, ..? ( parca e Andrei Belu), Dinu Hutu, Petre Vezeanu + |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning