Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

sergini0 22-12-10 23:16

Re: Machetele mele - steaua23

Foarte simpatică maşina şi macheta īntocmai. Pe interior are covoraşe de cauciuc sau mi se pare? Volanul este metalic? Īmi plac mult uşa pe şină şi vopseaua, este finisată foarte bine.
Stai liniştit, fotografiile ţi-au ieşit foarte bine avānd īn vedere că nu ai avut o lumină prielnică, dacă erai afară se schimba treaba:).

steaua23 22-12-10 23:23

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3920326)
Foarte simpatică maşina şi macheta īntocmai. Pe interior are covoraşe de cauciuc sau mi se pare? Volanul este metalic? Īmi plac mult uşa pe şină şi vopseaua, este finisată foarte bine.
Stai liniştit, fotografiile ţi-au ieşit foarte bine avānd īn vedere că nu ai avut o lumină prielnică, dacă erai afară se schimba treaba:).

Pai afara poti face poze relativ bune cu orice aparat setat pe auto, chiar si cu telefonu. Nu ma plang de poze, sunt relativ multumit, dar mai e de lucru pana la ce vreau eu. La interior nu prea imi plac, dar o sa incerc sa imprumut un alt obiectiv.

2010 22-12-10 23:29

Prea frumoasa man, am ramas tablou...bravo:!:

FED express 23-12-10 08:23

BULLY:lol::wink:
ce bine-i poate sta cu dungile Martini:shock:
motorul foarte frumos, dar coloana de directie pare cam degolita:lol: defapt asa era si la cel real.
buna achizitie, multi ar dori-o, dar fiind limitata la un anumit numar de bucati...:sad:
buna achizitia, ce urmeaza??

gabimar2005 23-12-10 09:38

Super tare Vw Transporter.. nu l-am mai vazut pana acum la nimeni! Imi place de asemenea Maybach-ul tau pe alb si mai ai in mercedes G classe cred ca e.. tot pe alb in rafturi.. ala iar e super tare!
Bafta in continuare!
La cat mai multe machete!

P.S: Nu ai Touareg in colectie..

andreigica 23-12-10 13:51

Superb T2!:D
E si pe lista mea,ai ales versiunea care ai achizitionat-o,dar nu stiu daca o voi mai prinde in urmatoarele luni......

steaua23 23-12-10 22:28

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3920804)
BULLY:lol::wink:
ce bine-i poate sta cu dungile Martini:shock:
motorul foarte frumos, dar coloana de directie pare cam degolita:lol: defapt asa era si la cel real.
buna achizitie, multi ar dori-o, dar fiind limitata la un anumit numar de bucati...:sad:
buna achizitia, ce urmeaza??

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3921529)
Superb T2!:D
E si pe lista mea,ai ales versiunea care ai achizitionat-o,dar nu stiu daca o voi mai prinde in urmatoarele luni......

Este o combinatie de culori destul de reusita si daca nu esti fan porsche.
Macheta este limitata la 500 buc, dar sa fie seriosi ... nu e chiar de negasit. Cel putin o perioada ...

Quote:

Originally Posted by gabimar2005 (Post 3921012)
Super tare Vw Transporter.. nu l-am mai vazut pana acum la nimeni! Imi place de asemenea Maybach-ul tau pe alb si mai ai in mercedes G classe cred ca e.. tot pe alb in rafturi.. ala iar e super tare!
Bafta in continuare!
La cat mai multe machete!

P.S: Nu ai Touareg in colectie..

G klasse este o macheta foarte buna. Ti-o recomand cu incredere in orice versiune.
Touareg nu mi-am luat pentru ca nu-mi place nicio versiune. Cel de la welly se inchide prost, cel de bburago are usi fara rama si faruri ciudate, iar cel norev tinde spre jucarie cu geamurile alea fumurii.
Totusi maine vine un VW Tiguan - Norev 1:18 :)

radu_rs 24-12-10 12:10

1 Attachment(s)
Cat de misto este macheta!!!

Chiar o realizare buna. Usa glisanta mi-a lasat o impresie buna. Nu sunt multe ocaziile cand poti vedea la o macheta o usa glisanta functionala.

Aa, uite si macheta mea preferata din SUV-urile tale.

NOT :evil_laug

GrAnDe 24-12-10 14:43

ehe ce piesa rara va fii asta in cateva luni :D , felicitari pentru achizitie

bmwh548 24-12-10 16:16

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3922717)
Touareg nu mi-am luat pentru ca nu-mi place nicio versiune. Cel de la welly se inchide prost, cel de bburago are usi fara rama si faruri ciudate, iar cel norev tinde spre jucarie cu geamurile alea fumurii.
Totusi maine vine un VW Tiguan - Norev 1:18 :)

Iei unul Welly de pe care iei geamurile si le pui pe cel Norev :P

steaua23 24-12-10 16:20

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3924257)
Iei unul Welly de pe care iei geamurile si le pui pe cel Norev :P

Pai cel norev are bodykit, jante si alte nebunii. Personal nu imi place deloc aspectul lui, iar geamurile fumurii (inclusiv parbrizul) reprezinta cireasa de pe tort :))

Probabil o sa-mi iau unul welly dar mult mai tarziu ...

steaua23 24-12-10 20:20

3 Attachment(s)
A venit Mos Craciun !!!

model collector 24-12-10 20:21

Te intreci cu gluma deja....

sergini0 24-12-10 21:27

No comment, aşteptăm o prezentare bine meritată. Şi la mine a veniiit!:D

2010 24-12-10 22:03

Deja mosul tau e...:rolleyes2
Astept multe prezentari de la tine:!::!:

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning