![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte simpatică maşina şi macheta īntocmai. Pe interior are covoraşe de cauciuc sau mi se pare? Volanul este metalic? Īmi plac mult uşa pe şină şi vopseaua, este finisată foarte bine.
Stai liniştit, fotografiile ţi-au ieşit foarte bine avānd īn vedere că nu ai avut o lumină prielnică, dacă erai afară se schimba treaba:). |
Quote:
|
Prea frumoasa man, am ramas tablou...bravo:!:
|
BULLY:lol::wink:
ce bine-i poate sta cu dungile Martini:shock: motorul foarte frumos, dar coloana de directie pare cam degolita:lol: defapt asa era si la cel real. buna achizitie, multi ar dori-o, dar fiind limitata la un anumit numar de bucati...:sad: buna achizitia, ce urmeaza?? |
Super tare Vw Transporter.. nu l-am mai vazut pana acum la nimeni! Imi place de asemenea Maybach-ul tau pe alb si mai ai in mercedes G classe cred ca e.. tot pe alb in rafturi.. ala iar e super tare!
Bafta in continuare! La cat mai multe machete! P.S: Nu ai Touareg in colectie.. |
Superb T2!:D
E si pe lista mea,ai ales versiunea care ai achizitionat-o,dar nu stiu daca o voi mai prinde in urmatoarele luni...... |
Quote:
Quote:
Macheta este limitata la 500 buc, dar sa fie seriosi ... nu e chiar de negasit. Cel putin o perioada ... Quote:
Touareg nu mi-am luat pentru ca nu-mi place nicio versiune. Cel de la welly se inchide prost, cel de bburago are usi fara rama si faruri ciudate, iar cel norev tinde spre jucarie cu geamurile alea fumurii. Totusi maine vine un VW Tiguan - Norev 1:18 :) |
1 Attachment(s)
Cat de misto este macheta!!!
Chiar o realizare buna. Usa glisanta mi-a lasat o impresie buna. Nu sunt multe ocaziile cand poti vedea la o macheta o usa glisanta functionala. Aa, uite si macheta mea preferata din SUV-urile tale. NOT :evil_laug |
ehe ce piesa rara va fii asta in cateva luni :D , felicitari pentru achizitie
|
Quote:
|
Quote:
Probabil o sa-mi iau unul welly dar mult mai tarziu ... |
3 Attachment(s)
A venit Mos Craciun !!!