![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
pff .. eshti binevenit .... in general acceptam DOAR lume din club sa zicem .. dar poate facem o exceptzie ptr tine .. sa vezi cum ne distram noi ;) ... oricum aseara a fost nebunieeeeeeeeee ...
facem o exceptzie .. oricum .. a fost sa zicem .. ceva planificat-o-spontan ;) ... e plictisitor .. suc suc si iar suc .. chiar uitasem cum e sa alergi prin orash .. si sa se sperie lumea :) ... sa alergi prin bezna cu farurile stinse ... e prea adevarat ... vom mai face d`astea curand ;) |
Quote:
|
cu secret adica asa se dau bepurile la ANONIMI cu nr ANONIM!:))
|
bai romeo ... data viitoare ma revanshez ... pun cauciucurile de strada .. de vara .. k nu vreau sa le stric pe astea de iarna .. si facem iar bahouse .... .... si ami incet pe tomis .. k dupa 140 nu mai puteam sa va ajung tuva`n gura ...
|
Mah oricum politia n-are cum sa ne mai prinda daca suntem Anonimi ? Ce stiu eu cine suntem ? O sa le dea un mare semn de intrebare :))))) Right ? :)))))))))))))
|
bah .. io si romeo si cu leo .. si cu baiatu` cu bmw`u .. si cu ink 2 - 3 mashini .. suntem undercover ... asa k ... plm ... dar aseara la un momentdat cand am plecat din port ....... din 6 mashini cate am ajuns am plecat .. 15 ... 16 ... super tare
|
Belea asha acum ca ai anuntat o sa fim si mai multi :))))))))) Ghinonul politiei :))))))))
|
pai tati la 1 noaptea pe la spital pe acolo ,pe tomis normal ca nu aveai cum sa-i ajungi pe baieti odata ce eram la 100 m de intersectie si eu nu am vazut decat silueta unor masini care coborau pe tomis,nu ma intreba de culoare sau marca :).ce mi-a placut era sunetul,avion;))
|
Quote:
|
daaaaaaaaaaaaaaa sigurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr crezi ca reuseai?????????? baaaaaaaa care vrea un mertan sa imi schimb si eu masina sa imi iau ceva de fugsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Ia zi PIA diseara ceva bahaos prin orash ? :)))) Hai ca merge asha umpic de duminica seara :))) Da-ti si voi o sarma daca e :)
|
nu ies
m-am lasat de ilegale |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning