Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

Motor 15-02-07 23:00

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

Man.....am citit asa....pe sarite despre dacia ta
la inceput chiar mia placut...in schimb acuma...nex. Stiu ca ai pus suflet si o gramada de bani dar mno.... in fine important ii ca tie sa iti placa....bafta

Ps am vazut pe ceva pagina .....ceva filmuletz...cum sarea sticla de cola pe plafon..... la SANDREI pe almera.....nu sta in picioare nici sticla de 2 litrii cu 1 litru de suc in ea :)) si cu subwoofer de 300w

eu 16-02-07 12:27

Poti sa pui mai multe poze cu noul sistem de deschidere te rog frumos?

pilula20 16-02-07 15:32

Quote:

Originally Posted by Motor (Post 752181)
Man.....am citit asa....pe sarite despre dacia ta
la inceput chiar mia placut...in schimb acuma...nex. Stiu ca ai pus suflet si o gramada de bani dar mno.... in fine important ii ca tie sa iti placa....bafta

Ps am vazut pe ceva pagina .....ceva filmuletz...cum sarea sticla de cola pe plafon..... la SANDREI pe almera.....nu sta in picioare nici sticla de 2 litrii cu 1 litru de suc in ea :)) si cu subwoofer de 300w

te-ai gandit vreodata ca masina lu TAU e antifonata si poate din aceasta cauza sticla de coca cola sare doar atat....daca nu avea antifoane nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cand dadea drumu .....bafta TAU masina e foarte tare din toate pct de vedere...

B-69-TAU 16-02-07 19:45

motor, masina mea nu este una de strada nu stiu daca masina asta a mers vrodata mai mult decat se lucreaza la ea! am muzica de competiti, cu premi pe masura! nu compara un sistem de masina obisnuita cu unul special pt concurs!
in masina la ora actuala am peste 1000w rms! si sticla aia de coca cola nu sarea mai tare ca am toata masina antifonata dar bineinteles ca stiai lucrul asta daca citeai cateva pagini mai in urma!
prietenul tau a scos cumva 145.5 db la vreun concurs de muzica?

acum hai sa va arat cateva poze cu fetele de usi de pe fata si mare surpriza urmeaza si cele de spate care sunt aproape gata de montat pe masina..... poze in lucru la fetze de usi...

GRIM_RIPER 16-02-07 20:20

wtfk???.......waw.........superbe fetzele alea........si desper gusteri care habar nu au de competizi :ganditziva inainte de a spune cv!!!.....tau tzineo tot asa!!cea mai tare dacie....la cum arata .........dau un passat pe ea:D:D:D:D

Aaronnel^ 16-02-07 20:23

TAU-le ... super marpha fetele de usi ;)
Mai demult ziceai ceva de bord ? il faci pana la 4t day ?

quick_5hifter 16-02-07 20:35

au iesit excelent! felicitari! dar ati verificat daca sunt probleme cu scaunul?

sorin_sorin95 16-02-07 20:54

Si negre cum spuneai ca ai de gand sa le faci o sa vina superb. Bft in continuare

iasi_drifter 16-02-07 21:44

f misto. dar nu te incomodeaza proeminentele alea?

Motor 17-02-07 00:28

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 753706)
motor, masina mea nu este una de strada nu stiu daca masina asta a mers vrodata mai mult decat se lucreaza la ea! am muzica de competiti, cu premi pe masura! nu compara un sistem de masina obisnuita cu unul special pt concurs!
in masina la ora actuala am peste 1000w rms! si sticla aia de coca cola nu sarea mai tare ca am toata masina antifonata dar bineinteles ca stiai lucrul asta daca citeai cateva pagini mai in urma!
prietenul tau a scos cumva 145.5 db la vreun concurs de muzica?

acum hai sa va arat cateva poze cu fetele de usi de pe fata si mare surpriza urmeaza si cele de spate care sunt aproape gata de montat pe masina..... poze in lucru la fetze de usi...

Stai man... linistit...ziceam si io ca fapt divers....ca nu iti trebe 700w ca sa nu stea pe poafon o sticla de cola....asta nu participa la competitii......dar am un prieten care scoate 146,2 db la STREET A

Yackone 17-02-07 02:00

interesanta scula aia de slefuit ...de unde imi iau si eu una???;)

pilula20 17-02-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Motor (Post 754169)

Stai man... linistit...ziceam si io ca fapt divers....ca nu iti trebe 700w ca sa nu stea pe poafon o sticla de cola....asta nu participa la competitii......dar am un prieten care scoate 146,2 db la STREET A

acuma ai schimbat subiectu...in primu rand TAU a castigat concursu la ESPL...NU LA SPL...tau daca schimba cutia nu se stie niciodata cat scoate...doar ca omu are antifoane si e greu sa sara sticla...sa te urci si tu o data la el in masina si sa vezi muzica....

Motor 17-02-07 14:14

acuma hai sa nu ne certam.....las ca stiu io ce ii aia muzica ...nu tre sa ma urc la el in masina

corvin_5000 17-02-07 19:06

mai ....imi place de baiatul asta ..face din masina ce ii vine in cap...nu m-am uitat la delalii ca il las pe el...dar am observat un anumit lucru..
NU ESTI PUTIN PUTIN arogant?
in rest e ok...

NightDevil 17-02-07 22:09

hai mah ka au iesit frumos sa le vedem pe masina si colorate :))

All times are GMT +2. The time now is 09:29.

- Copyright 2026 4Tuning