![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Man.....am citit asa....pe sarite despre dacia ta |
Poti sa pui mai multe poze cu noul sistem de deschidere te rog frumos?
|
Quote:
|
motor, masina mea nu este una de strada nu stiu daca masina asta a mers vrodata mai mult decat se lucreaza la ea! am muzica de competiti, cu premi pe masura! nu compara un sistem de masina obisnuita cu unul special pt concurs!
in masina la ora actuala am peste 1000w rms! si sticla aia de coca cola nu sarea mai tare ca am toata masina antifonata dar bineinteles ca stiai lucrul asta daca citeai cateva pagini mai in urma! prietenul tau a scos cumva 145.5 db la vreun concurs de muzica? acum hai sa va arat cateva poze cu fetele de usi de pe fata si mare surpriza urmeaza si cele de spate care sunt aproape gata de montat pe masina..... poze in lucru la fetze de usi... |
wtfk???.......waw.........superbe fetzele alea........si desper gusteri care habar nu au de competizi :ganditziva inainte de a spune cv!!!.....tau tzineo tot asa!!cea mai tare dacie....la cum arata .........dau un passat pe ea:D:D:D:D
|
TAU-le ... super marpha fetele de usi ;)
Mai demult ziceai ceva de bord ? il faci pana la 4t day ? |
au iesit excelent! felicitari! dar ati verificat daca sunt probleme cu scaunul?
|
Si negre cum spuneai ca ai de gand sa le faci o sa vina superb. Bft in continuare
|
f misto. dar nu te incomodeaza proeminentele alea?
|
|
interesanta scula aia de slefuit ...de unde imi iau si eu una???;)
|
Quote:
|
acuma hai sa nu ne certam.....las ca stiu io ce ii aia muzica ...nu tre sa ma urc la el in masina
|
mai ....imi place de baiatul asta ..face din masina ce ii vine in cap...nu m-am uitat la delalii ca il las pe el...dar am observat un anumit lucru..
NU ESTI PUTIN PUTIN arogant? in rest e ok... |
hai mah ka au iesit frumos sa le vedem pe masina si colorate :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning