![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
...agatatul pe mess nu este pentru toata lumea!sa fie clar!
ieri,chiar a intrat unul peste mine...avea el la maneca toate asurile pe care la poti juca ...dar nu uita o chestie,anume, ca si femeia la care te dai,a cam auzit deja tot ce s-a putut spune...si mai mult decit sigur ,ca nu e cea mai urita from da hood...so,singura posibilitate este, sa reusesti sa stai de vorba cu ea,sa fii capabil sa porti o discutie cu ea, pana ce afli indeajuns de multe ca sa iti faci o idee,ce fel de om este si cu ce poti sa ii atragi atentia... daca nu esti genul de om,care vorbeste pana ce scapa cioara cascavalul,lasa dreq,ca nu tine figura!pe mess nu poti sa impresionezi cu nimic altceva,decit cu vorbe...asta pentru unii e un for imens,si pentru altii fix invers!;) |
Quote:
|
uneori functioneaza stresand`o cu bancuri...... posibil sa iasa o mica disputa care te va arunca intr-o discutie :) ;)
|
deci am vazut la liceu la mine o fata super dragutza .. faza e ca nu o cunosc.. nu avem prieteni comuni.. nu am hi5`u sau id`u ei.. in fine .. shi l`am pus pe un prieten d`al meu sa faca rost de id`u ei.. prietenu asta al meu s`a dus asa direct laa ea auzi fata stai .. ia da`mi si mie id`u tau etc.. si i`a spus asta ca cica nu vorbeste cu persoanele straine =)) .. in fine .. acum intrebarea mea este . ce sa fac ? sa o las balta ? fata e cu 1 an mai mica are 17 ani .. si dupa cum o vad asa e mai timida de felu ei
|
sfatul meu e sa gasesti un subiect comun ... gen un prof pe care il aveti amandoi ca sa ai cum sa incepi o discutie ... daca ai gasit subiectul comun restul e simplu :)
|
Quote:
|
sfatu meu e sa inchizi monitoru, sa dai o l***aba si sa te culci. maine o sa-ti dai seama ca doar ratatii incearca sa afle metode de agatat pe forum, o sa te simti salvat si o sa-ti vina curajul sa te bagi in seama cu ea 8)
|
buey cum adica....pai si restu...noi nu trebuie sa radem????
|
Quote:
Trebuie sa sti sa te faci remarcat din puzderia de personaje care stau de vorba cu ea.. ca nu e ea o sfanta , precum nici tu nu esti, nu ai numai tu id-ul ei , |
merge si cu mess-u...doar suntem in era lui ,da programu ala te ajuta doar la transmiterea unor cuvinte in scris,nimic altceva
da bine vrei sa vb cu ea una alta ,merge da daca vrei ceva mai serios invit-o undeva(nu la shaormarie:D ),ia-o usurel,nu insista din prima zii,lasai timp ca daca respectiva e interesata poti fi convins ca o sa va cautati din ce in ce mai des fiti fresh cand va vedeti cu ea,si purtati-va frumos cu prietenele ei/prietenii comunicarea e totul.......... daca ea e cam retrasa si cam dificila rau de tot treceti la urmatoarea ...ca doar gradina e mare io am procedat exact cum scrie mai sus,mi-am dat seama ce fel de om e si ne e bine impreuna,nu ne-am certat deloc,ne spunem toate ofurile,nu pastram secrete hai bafta baieti la agatat(celor care au nevoie) P.S:pe mess am cunoscut-o....deci in mare parte merge |
Quote:
love is everywhere, nimeni nu poate decide ce si cum !;) |
nu a zis nimeni ca nu se poate...:)si eu prin messenger m-am intilnit cu barbatii cei mai tari din viata mea.
cum s-a detaliat mai sus nu este pentru toata lumea...si cine nu are papagalul necesar,mai bine cauta alte modalitati. |
corect,trebuie si papagal cat cuprinde
si sa nu fiti timizi ca se duce draq toata treaba:)(aka pampalau) prima data e mai greu,usor usor va faceti rodaju:))) |
Imi vin in cap Parazitii cu genialele : "Am agatat o stramba pe internet / I-am demonstrat in 3 cuvinte ca sunt baiat destept" :D:D
|
Fiecare are un stil aparte pe care si-l dezvolta.
Ce cred eu ca este important: -sa ai incredere in tine, femeia te simte imediat daca esti nesigur - sa o faci sa rada -sa o faci pe ea sa vorbeasca mai mult, astfel o cunosti mai bine si o sa creada ca o asculti(chiar daca tu de fapt scanezi ce mai e prin jur) - sa ai bun simt -sa nu vorbesti despre problemele tale , nu e obligata sa te consilieze Eu personal sunt un pic mai timid la inceput, le fac sa creada ca sunt inofensiv iar apoi imi dau arama pe fata...:twisted: Merge de fiecare data. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning