Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   New Racing Team: Shadows (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/147965-new-racing-team-shadows.html)

trafy-vr6 23-09-10 14:30

Re: New Racing Team: Shadows

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3678074)
Bine ai venit si din partea mea:P

Shadows Greu`, dar pozele cu utilajul agricol al lui Dexter nu pui ?

privat4u2 23-09-10 14:36

Pfff spre rusinea mea am omis acest lucru....imi cer mii de scuze si o sa revin cu foto in cel mai scurt timp

trafy-vr6 26-09-10 18:57

Multumiri si felicitari colegilor de club pentru rezultatele de la evenimentul din acest weekend. Sunt mandru de voi. Tin sa multumesc si unor persoane dragi mie care s-au implicat si au fost mereu aproape clubului ( mai ales in acest weekend ) unde au ajutat foarte mult: Madalin NIM, Bogdan Top, Florin ZOK, Andrey VMD, imi pare rau daca am omis pe cineva....daca am mai uitat e rugat sa dea buzz pe messenger sa modific lista:)) si nu in ultimul rand multumim lui Baboi si Sisu pentru cadou:ihearu:

Bogdan.vl 26-09-10 19:06

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3684577)
Multumiri si felicitari colegilor de club pentru rezultatele de la evenimentul din acest weekend. Sunt mandru de voi. Tin sa multumesc si unor persoane dragi mie care s-au implicat si au fost mereu aproape clubului ( mai ales in acest weekend ) unde au ajutat foarte mult: Madalin NIM, Bogdan Top, Florin ZOK, Andrey VMD, imi pare rau daca am omis pe cineva....daca am mai uitat e rugat sa dea buzz pe messenger sa modific lista:))

asteptam pozeee:D

Dj. Kameleon 26-09-10 19:57

bagatzi pozele k stiu k sunt multeeeeee:):) si dak avetzi si filmuletze...e si mai bine:):)

Andrey_VMD 26-09-10 23:05

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3684577)
Multumiri si felicitari colegilor de club pentru rezultatele de la evenimentul din acest weekend. Sunt mandru de voi. Tin sa multumesc si unor persoane dragi mie care s-au implicat si au fost mereu aproape clubului ( mai ales in acest weekend ) unde au ajutat foarte mult: Madalin NIM, Bogdan Top, Florin ZOK, Andrey VMD, imi pare rau daca am omis pe cineva....daca am mai uitat e rugat sa dea buzz pe messenger sa modific lista:)) si nu in ultimul rand multumim lui Baboi si Sisu pentru cadou:ihearu:

cu multa placere, astept cu nerabdare urmatorul eveniment...

florynvl (X29 ZMT) 26-09-10 23:23

Quote:

Originally Posted by Andrey_VMD (Post 3685348)
cu multa placere, astept cu nerabdare urmatorul eveniment...

normal ca astepti,ai intrat mocca ,ai stat ferit de ploaie,conditii bune.te cred si eu.
GLUMESC.
Cu placere trafy si oricand este nevoie de ajutor,nu se pune problema.

Andrey_VMD 27-09-10 12:21

:)) DA:))

trafy-vr6 27-09-10 16:10

https://www.youtube.com/watch?v=7DUkcylzWs8

uniquevl 27-09-10 19:59

Foarte tare melodia :shock: sa nu mai zic de masini..

mydream 28-09-10 00:20

foarte smechera melodia ... o vreau si eu :rolleyes2 .... si montaju reusit 8) bv baieti

spawny 28-09-10 13:50

Am descarcat-o eu de pe youtube, dar vreau sa cer mai intai acceptul celor din Shadows sa o urc aici pe site :)

trafy-vr6 28-09-10 13:54

Quote:

Originally Posted by spawny (Post 3688643)
Am descarcat-o eu de pe youtube, dar vreau sa cer mai intai acceptul celor din Shadows sa o urc aici pe site :)

melodia nu este terminata, mai este putin de lucrat la ea mai exact la masterizare. O vom pune cand este gata

MiTzA- 28-09-10 15:22

f.tare melodia/ montaju / emil :lol:

Felicitari ;)

DemonS 29-09-10 19:52

Deci ... Milu a fost prea tare :)))
sa nu mai zik de masini si melodie...
Am vazut ca sunt doritori de melodie...

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning