Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ZyZ 30-01-08 09:10

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Decat sa conduca omu' o Dacie (nu stiu de unde complexu' asta ca daca conduci o Dacie brusc esti inferior celorlalti), mai degraba chinuie un biet BMW si-i pune gaz. Da' cand intra in da club, scoate cheile de la bemveu :sad: Vorba ta, acusi o sa vedem Hummer cu spinnere de 22 cromate si...GPL. Traim in Romania si asta ne....stiti voi

ktalyn 30-01-08 12:35

Eu sincer nu cred ca Dacia este inferioara altor masini;)...vb din proprie experienta..!!!poate esti superior cu masina de fitze in fata asa ziselor gagici...care vezi draga doamne nu se urca in dacie!:peace:...

Kallissto 30-01-08 15:12

Pai acum depinde si ce asa-zise gagici vrei langa tine...ca daca vrei una care sa te admire pt grosimea portofelului...( pt ca n-a auzit ca in ziua de azi..se utilizeaza cardurile....si portofelul poate sa fie si slim :D ) sau vrei una care sa se mai uite la tine si daca iti da kics masina..sau mai " scoate " popcorn uneori :rolleyes2....Ahh si mai nou...Hummer va scoate pe piatza...modele mai < minimalizate > ...cika noua strategie pt piatza din Europa ca pe americani oricum ii doare la biscuite la cat costa la ei banzina...:D Soo...maine poimaine...o sa vedem un Hummer gen matiz...si cu GPL eventual :)..:rolleyes2:shakefist

JUST-DO-IT 30-01-08 18:18

deci :shock:
1. nu mi-am luat masina care consuma pt fite,ci din pura nevoie.:???:..aveam nevoie de o masina solida,durabila,rezistenta ,la care piesele sa fie ieftine, pt mers zilnik....sunt student si lucrez, ceea ce presupune cam cel putin 100-180 km zilnik...(in mod sigur nu ia 20 %,e motor mic ...deocamdata)
2.nu e vorba de nici un complex fata de dacie..:lol:..eu am o dacie...iar cand va fi gata nu-mi vor sta prea multi in fata asta e o garantie...;)
3.ma simt la fel de bine si in dacie si in altceva.....chiar in dacie am scaune noi,iar la bmw is praf...:oops:
4. cand intru in club pun pe masa mobilu...niciodata cheile...;).....daca pierd mobilu asta e daca pierd cheile e tragic...
5. am crezut ca poate se pricepe careva de pe forum la reglat o instalatie gpl contracost evident.....no problem ma descurc eu si singur...
Take Care And Drive Safe
Ps: Se pricepe cineva la reglat un far?:rolleyes2

Cu Respect Va Salut

TuningBoy 30-01-08 18:53

pai la ala tre sa pui o butelie cat porbagajul:))...si abia iti ajunge:-"

JUST-DO-IT 30-01-08 19:59

va contrazic am o butelie normala.....si consuma putin pe bune...banuiesc ca pe viitor va creste si consumu dar nu-mi fac probleme ....nu cred ca bate 20 nici atunci....poate doar la un burn sau cand e la blana....
loc in portbagaj e destul urmeaza un tun de bas si mai multe....problema care o am e ca e joasa....trebuie inaltata putin....cu 2 oameni in masina lovesc cu toba asfaltu la damburi....e ok pt anii ei si merge....asta e important pt mine...ca nu merge in parametrii asta e alta poveste...urmeaza s-o pun la punct....

BogdanAG 31-01-08 02:59

Hey, maine seara pe la ce ora se face mare intalnire la palat ?

bakal 31-01-08 09:09

pai intalnirile se fac la ceasi ora, si in acelasi loc(dar se mai poate schimba locul) 9.00 palat

mihay 31-01-08 09:42

Ia sa ma bag is eu in discutie ca ma simt ofensat:rolleyes2 adica cum e suks sa mergi in dacie pai sa va dau multe exemple
1. am dat ceata si nu asa cu muscaturi e volan la alti cu masini si fete de fete in ele cu daciuta mea
2.am o fata langa mine de se uita multa lume cu invidie
3. nu consuma mult si cand ajung la pompa nu decarez un salar ca sa ma plimb o seara
4. de intretinere nu mia spun daca iti place faci singur si piesele is ieftine
deci nush ce aveti voi cei care aveti ceva cu dacia nu o luati la general cei care vb pe subiect dar dupa parerea mea dacia rullssssssss:twisted:

bakal 31-01-08 11:26

da....da ce zici, ai da-o pe un gti mk I ??

mihay 31-01-08 12:00

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1325138)
da....da ce zici, ai da-o pe un gti mk I ??

wei nush orice as mai avea daciuta mea e sufletul meu si nu o voi da atata timp cat am posibilitati sa o intretin nu o dau nici sa ma bata cineva :lol: :peace:

bakal 31-01-08 12:11

da....si aseara nu voriai sa mai pleci de la garaju omului.......
apropo, ai mai sunat? si cu itp-ul ce ai facut?

AXEL_SS 31-01-08 16:57

Poate reusesc sa ajung si eu maine la intalnire... ca-mi propun de ceva vreme dar nu mai apuc. Mi-e dor sa mai vad lumea:lol: Sa mai stau la o discutie etc

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 1323714)
deci :shock:
1. nu mi-am luat masina care consuma pt fite,ci din pura nevoie.:???:..aveam nevoie de o masina solida,durabila,rezistenta ,la care piesele sa fie ieftine, pt mers zilnik....sunt student si lucrez, ceea ce presupune cam cel putin 100-180 km zilnic

Frate da ce faci de mergi 180 km zilnic?:shock: Esti taxi? :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1322673)
Decat sa conduca omu' o Dacie (nu stiu de unde complexu' asta ca daca conduci o Dacie brusc esti inferior celorlalti), mai degraba chinuie un biet BMW si-i pune gaz. Da' cand intra in da club, scoate cheile de la bemveu :sad: Vorba ta, acusi o sa vedem Hummer cu spinnere de 22 cromate si...GPL. Traim in Romania si asta ne....stiti voi

Ideea e ca cine isi ia masina trebuie sa se gandeasca din inainte de a o lua la costuri...Daca poate sau nu sa o intretina... Ca altfel e useless achizitia, no offence8) Nu iau o masina care consuma si nu-mi pot permite si stau pe dreapta. Right nu?

djandrey23 31-01-08 17:18

Quote:

Ideea e ca cine isi ia masina trebuie sa se gandeasca din inainte de a o lua la costuri...Daca poate sau nu sa o intretina... Ca altfel e useless achizitia, no offence8) Nu iau o masina care consuma si nu-mi pot permite si stau pe dreapta. Right nu?
aici ai dreptate! mai bine iei una mica pentru inceput si apoi daca iti permiti iei ceva mai mare si mai frumos ;)

salecostel 31-01-08 18:08

Mai oameni buni,baiatul a intrbat frumos dac stie cineva sa regleze o instalatie GPL.Nu tin minte sa se fi oferit cineva cu vre-o informatie.In scchimb vati luat ca,consuma mult sau mai stiu eu ce.Eu zic ca in spiritul forumului si a pasiunii care o avem cu totii sa incercam sa ajutam decit sa comentam.Eu as ajuta cu cea mai mare placere,dar la GPL nu am nici o teraba.Nu am avut nici o tangenta cu asa ceva....oricum daca stie cineva,ar fi bine sa ii zica.Oricare ar fi treaba eu va doresc o seara minunata la toti....si sa ne vedem cu bine miine seara,citi mai multi sper.

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning