![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Honda S2000 BY EDLdesign
2 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
Honda Civic si Renault Clio...
Astept pareri... Attachment 1854550,Attachment 1854551 Attachment 1854552,Attachment 1854553 |
PIKONE CJ:
- imi place cum a iesit, imi plac modificarile, imi place incadrarea in noul background.Bravo! - iar ca o sugestie ar fi sa mai accentuezi un pic umbra la aerisirea de pe lateral. Din ce vad eu, lumina e din fata si ma gandesc ca ar trebui un pic mai umbros acolo. - Keep the good work! zoca: - La honda : - ai selectii cat de cat corecte - dupa coborarea suspensiei ar fi mers si umbre la jante - bara spate nu e terminata...stii la ce ma refer - iar in timpul zilei farurile tale lumineaza parca ar fi nocturna de pe stadion.:P - La clio : - e mai bine ,imi place cum a iesit - badboy frumos si corect - imi plac jantele numai ca pe spate e un pic plata,iar pe fata ai uitat sa tai din aripa. - pragul parca e din hartie nu l-ai terminat. - intercoolerul nu are umbre si se termina brusc in zona tevilor. Gata ca te-am stresat destul,sper sa nu te superi de commenturile lungi.Oricum in mare e bine...esti pe drumul cel bun!Bafta! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite greselile care le-am vazut eu la renault.
|
2 Attachment(s)
Am revenit si eu cu o noua lucrare
|
mersi al3xxxxx...
nu va uitati si peste lupo? e pe pagina anterioara:) |
4 Attachment(s)
niste lucrari :arrow::arrow:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@alexxxxx imi place cum faci reflexele, poate imi dai un pm sa ma inveti si pe mine :-P.
Si de la mine un CC 8) |
2 Attachment(s)
am si eu ceva eu is mai la inceput astept pareri
|
Re: Honda S2000 BY EDLdesign
Quote:
|
Ce trebuie sa fac sa intru in Design team sau in grupul VT?
|
Prima data trebuie sa intri in grupul VT, si dupa aceea ai voie in Design Team.
Ca sa intri in grupul VT trebuie sa postezi lucrarile tale aici https://forum.4tuning.ro/161-concursu...cutii-etc.html , daca membri grupului te voteaza poti da join. Bafata ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning